Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o şeylerin yanında şöyle bişi yaptım yok lan aslında ben yapmadım. ama ben yaptım dicem. biraz değiştirdim çerçevesini arkasını falan filanını belli olmaz hiç o bakımdan. arkasınada yazı yazarım. göremiyorsanız resimde çinli var 2 tane kız erkek bide öpüşen tavşanlar la çiçek böcek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Forumun cik takısını iyice ortaya çıkartıyosunuz http://content.artofmanliness.com/uploads/2008/07/sullivan_man_up.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hımm bu kapsül olayı bi kaç sene önce bu forumdan birinden çıkmıştı sanırım. ben de askere giderken yapmıştım. sağlam prim topluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kız arkadaşımın eski sevgilisi böyle bişey yapmış ve o da beğenmiş olsa direk ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 geç bi saatte mesaj at napıosn die sevinir hatun kısmına bu bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ilaçları aldım. kapsülleri boşalttım. mis gibin beyaz toz kaldı :P eczacı kadın bide şişe verdi ilaç şişesi yazıp koycam hadi bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 AAAAAAAAAAY NE SEKEEEEEEEEEER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 kiz sana AAA BUNU ILKOKULDA RESIM DERSINDE MI YAPMISTINIZ??? derse ? evet de bence. onu dedikten sora hic bi olayi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 origami bişey çıksın olm içinden, turna yığ yada yüzlerce kapısının önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lan o şey 50 dolara satılıyor taylandda da mı saçma salak bi yerde güzel bişi yani yakından bakınca resimde boktan çıkmış biraz. ayrıca o bonusu asıl iş ilaçlarda. origamiyide kim kaybetmiş biz bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi tanesine bunu yazan tosun koydum sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi dakka naapcan sen, ben tam anlamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ilaç kapsüllerini boşalttım içine kağıtlara bişiler yazıp koyuroum sonra ilaç şişesine. sonrada şişenin üstüne ilaç gibin bişiler yazarım esprik komik falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 o arada belli bir süreliğine zorunlu ayrılık filan varsa maksimum fayda sağlıyor. ama ilaç esprisini çok abartma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Farinal said: ilaç kapsüllerini boşalttım içine kağıtlara bişiler yazıp koyuroum sonra ilaç şişesine. sonrada şişenin üstüne ilaç gibin bişiler yazarım esprik komik falan filan haaa. seker bi fikir o zaan. bi tanesine scs yazsana =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 belki yazmam bile dışına bişi uhuyu bulamazsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bakkala git yazmalısın go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vaniLLe said: Farinal said: ilaç kapsüllerini boşalttım içine kağıtlara bişiler yazıp koyuroum sonra ilaç şişesine. sonrada şişenin üstüne ilaç gibin bişiler yazarım esprik komik falan filan haaa. seker bi fikir o zaan. bi tanesine scs yazsana =O yazdım uzununu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dogru kodese gir baslangic noktasindan gecerken para alma sfdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben sıkılmıştım yazarken. insan belli bir miktardan sonra tıkanıyor, saçmalık dozu artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 copry said: bakkala git. yazmalısın go go :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Farinal said: vaniLLe said: Farinal said: ilaç kapsüllerini boşalttım içine kağıtlara bişiler yazıp koyuroum sonra ilaç şişesine. sonrada şişenin üstüne ilaç gibin bişiler yazarım esprik komik falan filan haaa. seker bi fikir o zaan. bi tanesine scs yazsana =O yazdım uzununu :D uzununu yazarsan o kücük degil COK BÜYYÜK bisi oluyo. SCS de ki, ilerde bi gün acilimini duymak icin heycan yabsin. hemen herseyini vermicen kadin milletine üstat. biraz kosturt pesinden, yoksa kiz sıkılır bastan herseyi verirsen, üzerine gidersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 vaniLLe said: dogru kodese gir baslangic noktasindan gecerken para alma sfdj sdfsdfse evet sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 şiirlerden 1-2 satır yazdım. sıkıldım ama bişi kalmadı. 3 tane daha kaldı. güzel bir iki cümle koyun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 talimat ver. hep sakladığı seninle ilgili bi anısı, sms filan varsa aç onu oku, izle vs filan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar