Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kinder sübriz yımırta al. origamiden lilium al. bi de pizzayla kafasına vu.... oh wai... pizzayla vurma. bak bi sepet yap. içinde; kinder süpriz, lindt in kalp kutlu çikolatası, after eight, bir şişe de viski olsun. birlikte tatlı tatlı yiyip içersiniz. bi de sepetin içini lilium la süsledin mi süper. total cost; çikolatalar 30 lira fln, viski jack alırsın heralde 50 miydi neydi, lilium da 2 liliumlu buket genelde 30 fln. işte 110 tl fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 çukulata da denmiş olm onu kaçırdınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 naber lan "karı" de ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kızın bez bebeğini yap. Kolay, etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 'ulan bayan!' sana sübriz yabacaktım ama biraz sığ çıktım de ve Bizza ile kafasına vu.. yok öyle yabma vazgeçtik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 al iste. israrla p harfine saygisizliga devam. Hayir kodugumun ulkesine geldigimden beri adim Emirden AMR oldu, kral karizma ve agirligi olan bir varliktan cikip fmde pozisyon olduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahahaha esselamünaleyküm el-amr maşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bakıyorum hemen gelmişsin küçük bir şeyler topiğine emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Cons said: bakıyorum hemen gelmişsin küçük bir şeyler topiğine emir. seninkinin fotosunu bulurum diye umit etmistim, baska bisi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 SNAP. Bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benimkinin fotosunu bulursunda bi kısmını bulursun. gerisini küçük bir şeyler 2 küçük bir şeyler 3 küçük bir şeyler 4 küçük bir şeyler 5 topiklerinde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 uzgunum orcun ama BURN oldun, burdan kurtaramazsin, Yenilgini kabul et ve bidahaki sefere daha iyi malzemeyle gel. daha iyi malzeme... geddit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bariz sen kaybetmişsin emir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Azmodai said: uzgunum orcun ama BURN oldun, burdan kurtaramazsin, Yenilgini kabul et ve bidahaki sefere daha iyi malzemeyle gel. daha iyi malzeme... geddit? bir ara senin malzeme odasından alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 badumtıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fede said: bariz sen kaybetmişsin emir metin senturk espirisni komik bulamayan 2 kisiden biri oldugun icin, herhangi bir mizahi yaklasimdaki yorumunun bir etkisi yok uzerimizde. Kibarca belirtmek istedim, bidahaki sefere rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hedef şaşırıyosun. bi sonraki hamleni düşünemiyosun emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dworgian said: abi gidip kinder süpriz yumurta bile alsan sevinir kız. Bile mi? Kinder Süpriz çikolata dünyanın en güzel şeyi be. Ben her gün yiyorum en az 2 tane. Oyuncaklarını da yapıp oynuyorum. En son yelkenli çıktı fışfışfış falan diye sesler çıkarıyordum Kaan şahidim asdjsafaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 naber lan roket kiz, dun gece ufolari indirip kaldiriyordun skypetan? shdafhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 AHAHAHAHAHHAHA Ne roketi abi o kadar da sarhoş değildim öyle şeyler yapmadım. Yaptım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 O da zaten dünyanın en güzel çikolatasına sahip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok biz sarhoslara oyle diyoruz. Ufolari indirip kaldirdin falan diye dalga geceriz. Roket gibiydin deriz, ona hitaben seyetmistim, yoksa sarhos olmana ragmen guzel oynadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dartanian said: O da zaten dünyanın en güzel çikolatasına sahip ya. boyle laflarla gelip gelip sonra da meric oldugunu inkar ediyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abi ne alakası var çikolatanın güzelliğiyle meriçliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar