Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük bir şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kinder sübriz yımırta al. origamiden lilium al. bi de pizzayla kafasına vu.... oh wai...

pizzayla vurma. bak bi sepet yap.

içinde;

kinder süpriz, lindt in kalp kutlu çikolatası, after eight, bir şişe de viski olsun. birlikte tatlı tatlı yiyip içersiniz. bi de sepetin içini lilium la süsledin mi süper.

total cost; çikolatalar 30 lira fln, viski jack alırsın heralde 50 miydi neydi, lilium da 2 liliumlu buket genelde 30 fln. işte 110 tl fln.
Mesaj tarihi:
al iste. israrla p harfine saygisizliga devam. Hayir kodugumun ulkesine geldigimden beri adim Emirden AMR oldu, kral karizma ve agirligi olan bir varliktan cikip fmde pozisyon olduk :/
Mesaj tarihi:
benimkinin fotosunu bulursunda bi kısmını bulursun.
gerisini
küçük bir şeyler 2
küçük bir şeyler 3
küçük bir şeyler 4
küçük bir şeyler 5

topiklerinde bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

uzgunum orcun ama BURN oldun, burdan kurtaramazsin, Yenilgini kabul et ve bidahaki sefere daha iyi malzemeyle gel.

daha iyi malzeme... geddit?

bir ara senin malzeme odasından alırım.
Mesaj tarihi:
fede said:

bariz sen kaybetmişsin emir

metin senturk espirisni komik bulamayan 2 kisiden biri oldugun icin, herhangi bir mizahi yaklasimdaki yorumunun bir etkisi yok uzerimizde. Kibarca belirtmek istedim, bidahaki sefere rencide ederim.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi gidip kinder süpriz yumurta bile alsan sevinir kız.

Bile mi?
Kinder Süpriz çikolata dünyanın en güzel şeyi be. Ben her gün yiyorum en az 2 tane. Oyuncaklarını da yapıp oynuyorum.

En son yelkenli çıktı fışfışfış falan diye sesler çıkarıyordum Kaan şahidim asdjsafaf.
Mesaj tarihi:
yok biz sarhoslara oyle diyoruz. Ufolari indirip kaldirdin falan diye dalga geceriz. Roket gibiydin deriz, ona hitaben seyetmistim, yoksa sarhos olmana ragmen guzel oynadin.
  • Yeni Oluştur...