Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 mortal kombat 2'de reydını dexterın babası oynuomuş lan 13 yıl sonra tekrar izledim de biraz demin nostalji oldum çok komime gitti o diil de yıl 97, ben daha 9 yaşındayım. sınıfta herkes bi karakterdi ben coni keycdim. 2. film çıktı başında johny cage öldü. hayata küsmüştüm resmen depresyona girmiştim. üzücü şarkılar falan dinliyip efkar yapıodum evde resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hahha. abi sen de neden coni keyc oldun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben he reydın ya da subziro olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 en karizma karaktero ondan direk coni keyc oldum heralde. pek bi numarası da yoktur ha plasma at, yeşil yumruk yeşil tekme o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ha bi de haya patlatma vuruşu vardı ahahah süperdi bak şimdi aklıma geldi kızlara yapamıodu hatta fdsfgvdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hayalara yurmuk olayı vardı bide. hiç sevmem o yuzden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk filmde iyiydi ama ya goroyla scorpionu fena dağıtıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o diil de mortal kombat 3 gelio ya 2013'de http://www.imdb.com/title/tt0293429/ gerçi bu 2010'du yalan olmuş. adam gibi bişi yapsalar bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 CONİ KEYC RESSURECT OLSA MESELA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar