draedan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Slm 90 lardan beri gelen orjinalleri ariyorum, ornek ; Dark Forces, Shadows of The Empire felan ve en onemlisi Knights of The Old Republic.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 www.avaturk.com'da olacaktı birkaç tane SW oyunu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 orda sadece yenileri var kotor, jedi academy, swg... Dark Forces Dark Forces II - Jedi Knight Jedi Knight: Mysteries of the Sith (ek paket) Jedi Knight 2 - Jedi Outcast Jedi Knight 3 - Jedi Academy çok güzel bir seriydi. nerden bulabilirsin bilemiyorum. orjinallerini ben de almak isterim hele dark forces serisini, ama biraz kazık olur.. sana tavsiyem bittorent, kazaa felan kurcalaman.. ayrıca diğer SW oyunları: Star Wars: Episode 1 - Racer Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace Star Wars: Yoda Stories Star Wars: Shadows of the Empire Star Wars: Battle for Naboo Star Wars: Starfighter Star Wars: Rebel Assault II - The Hidden Empire Star Wars: Force Commander Star Wars: Rogue Squadron 3D Star Wars: X-Wing Alliance Star Wars: X-Wing vs TIE Fighter öff amma oyun varmış ya :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yok oyunlarin hepsine ulasabilirim rahat, ama ben orjinal kutulu butun materyallerini istiyorum ayrica ilk release kutularini, rerelease leri degil :) ebay den vs den bulurum rahat, ama dedim bizim taraflarda var mi :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bende tum eski oyunlarin orjinali olmasi lazim fakat kutulari yok sadece orjinal cd..hatta exclusive materyeller falan da vardi ama hala sakladigim yerde duruyormu bilmem[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ilk release bir de.. ehehe ne güzel :) bulursan bana da haber ver :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 SW manyaklığı durumu var galiba :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar