Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Internet explorer da bir yere login olurken username i yazıyorum ardından passworda tıklayınca makine birkac saniyeligine donuyor bu problemı gidermenin yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 format at geçer :P[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 format atıyorsun 1-2 gun icinde yine oluyor internet explorer upgrade falan da denedim olmuyor delircem hrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 mozilla dene :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bilgisayarinin configurasyonuyla ilgili bisey olmasin? Sistemin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sistem amd athlon xp 2800+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 avant browser derim en iyisi 1 mb bişi bide felaket hızlı açıo internet explorer a göre avrieten pop up koruyuculu neyse ii işte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 baska kimseye olmuyo galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben boyle bir problem yasamadim ama gittigim bazi internet cafelerde gordum. Donanimsal oldugunu tahmin ediyorum ama kesin birsey soyleyemeyecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bir virus olabilirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 uzun sure kullandikca install uninstall yapa yapa normaldisi yollardan kapana kapana bazi sistem dosyalari zarar gorebiliyor. ie yi yeniden install et, ya da osu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reeve Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sırf bu sebepten netscape e gecmeyi bile dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar