Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Dark_Soul said: Gilean said: diğerlerini bilemem de myusin olayı gümrük sıkıntısını çözmesi. şimdi tam bilmiyorum da atıyorum 200 eurodan sonra gümrüktemi takılıyor siz de 400 euroluk şey mi istediniz? yazıyorsunuz oraya onlar da 200 gösterio ve kolinin üstüne tester falan yazıyolar direk geçiosun böylece he bizim gümrük memurlarıda mal yiyo hemen Yıllardır yılda 10 15 kere sipariş verioruz bu yöntemle bir kere bile bişi olmadı. mal mal konuşmayın bişi bilmeden karşıma gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biraz önce üye oldum, adres ve telefon numaramı aldım fakat telefon numarasını ebay tanımadı. mesaj attım henüz ilgilenen olmadı(yaklaşık 2 saat geçti). bakalım sonuç ne olcak. daha farklı problemler çıkarsa söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ya ben macbook pro alıcam mesela. Burda 3.000 lira, Gittigidiyor dan falan 2.500 e bulabiliyosun en aşşağı. Amerikadan bestbuy.com dan alsam, üstüne bi de böyle usabox tarzı bi yerden 100 dolar kargo eklesem, 2.000 liraya mal etmiş oluyorum aynı laptopu... Size ne soracağımı anlamışsınızdır; laptop alsam gümrükte takılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Takılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hediye paketi falan yaptırıp yollatsam? Gümrük yer mi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Biliyorum. Büyük paketlere bakıyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kalir abi salak mi gumruk memuru, laptop sokacagini anlamayacak her sekilde kalir o. gerekirse x-rayle bakarlar hediye paketinin icine ha ustune vergi koy, turkiyedekinden daha ucuzsa soyle yine, vergisini oder alirsin gumrukten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Anlasın laptop olduğunu canım onda sorun yok. Hediyeler gümrüğe tabi değil ki... Almadan hediye paketi yapıp yollayın fiyatını da düşük gösterin desem heralde yerler ama riske edemiyorum işte. Daha önce bunu riske edip böyle bişey yapmış olan biri olsaydı iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gümrüğe takılır vergi olarak da minimum 200 ödersin... tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar