Xaero Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kullanan ve tecrübesi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 www.amerikadaniste.com burasi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://www.myusabox.com İlginç görünüyor. Bir iki ay içinde ben de bir ereader alacaktım Amekidan İste kullanarak, buna da bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 pnoise said: www.amerikadaniste.com burasi daha iyi Lanet olsun oraya kullandım 2 kere. Lanet ettirdiler. Burası bayağı prof gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bi kullanda görelim nasilmış,kurtar bizi bu lanet kargo göndermeme çilesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 birde DHL easyShop / Borderlinx diye bisey var. Su anda turkiyede sadece istanbul ofislerinden gumruk islemi yapabiliyorlarmis , ankarada oldugum isime gelmemisti . kullanamadim. belki birinin isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dhl ve borderlinx ultra pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Üye oldun. Ameridaniste'ye göre daha iyi görünüyor. En azından aylık ücreti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://www.myus.com en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 GERGE said: Üye oldun Üye oldum diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalimarino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Arkadaşlar bir de viaddress var onu da inceleyebilirsiniz. Ben Amerika’dan alışveriş yapmak için ücretsiz bir paket gönderme sitesi var, onu kullanıyorum. Sitenin adı Viaddress.com. Örneğin Amazon.com ve Ebay.com alışverişlerinde kullandım ve gayet güzel işliyor. Alışveriş yapmak için ücretsiz bir paket gönderme sitesi var www.viaddress.com . Örneğin Amazon.com ve Ebay.com alışverişlerinde gayet güzel işliyor. Bu siteye ücretsiz üye olabiliyorsun. Sana sanal bir Amerika adresi temin ediyorlar, böylece istediğin Amerikan mağazasından ya da eBay satıcısından alışveriş yapabiliyor ve paketini kolayca Türkiye'ye ulaştırabiliyorsun. Hatta eğer uluslararası kredi kartlarını kabul etmeyen Amerika mağazalarından alışveriş yapmak istersen Viaddress istediğin ürünleri hiçbir komisyon eklemeden satın alıp sadece taşıma ücretini ödemen karşılığında paketi sana ulaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Bu viaddress sıktı artık. Kullandım onları, güzelce yolluyorlar ama bu kadar reklamın gıcıklığından sonra tekrar kullanır mıyım bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 spambotlar gidince gerge'nin mesaj gereksiz kalacak; anladığım kadarıyla viaddress üyelerine post başına para ödeyen bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 İnternette iş ilanı veriyorlar boardlara mesaj yazacak eleman arıyoruz diye. Aslında iyi de çalışıyorlar yani, benzerlerinden pek bir farkları yok hatta ücretleri daha uygun, bu kadar reklama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 en iyisi myus babam açıldığından beri 1 milyon tane şey getirtmiştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 myus neredeyse iki kat daha pahalı eğer aylık $7'lık paketi alamazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 neye göre pahalı aldınmı myusabox.com'dan birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 viaddress'den aldım sadece. myus'un sitesinde gösterdiği fiyat çok pahalı ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phaselia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 arkadaşlar ben viaddress kullanıyorum ve çok memnunum. çok hızlı ve kısa sürede yolluyor. Myus de kullandım ama sorunar yaşadım. sistem şu şekilde çaışıyor: www.Viaddress.com sitesine ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve site siz gerçek bir A.B.D. adresi temin ediyor. Siz alışveriş yaptığınız firmaya bu adresi veriyorsunuz ve site size paketinizi çok daha düşük bir kargo ücretiyle yolluyor. Eğer alışveriş yaptığınız firma kredi kartınızı kabul etmiyor ise ayrıca siteye de sipariş talebini verebilirsiniz. Site herhangi bir komisyon ücreti almadan paketinizi size postalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 İnternette biri viaddress yazınca bunlar otomatik geliyor herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 böyle botlar da mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 diğerlerini bilemem de myusin olayı gümrük sıkıntısını çözmesi. şimdi tam bilmiyorum da atıyorum 200 eurodan sonra gümrüktemi takılıyor siz de 400 euroluk şey mi istediniz? yazıyorsunuz oraya onlar da 200 gösterio ve kolinin üstüne tester falan yazıyolar direk geçiosun böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ahah iki viadress yazılmış bot gelmiş hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gilean said: diğerlerini bilemem de myusin olayı gümrük sıkıntısını çözmesi. şimdi tam bilmiyorum da atıyorum 200 eurodan sonra gümrüktemi takılıyor siz de 400 euroluk şey mi istediniz? yazıyorsunuz oraya onlar da 200 gösterio ve kolinin üstüne tester falan yazıyolar direk geçiosun böylece he bizim gümrük memurlarıda mal yiyo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 eğer orada yazan fiyat limiti aşmıyorsa açıp bakmıyorlar yanlış bilmiyorsam. Tabi, çok büyük bir meret değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar