NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Duzenli bir tuvalet hayatim vardi su son zamanlara kadar dostlar. Her aksam belli saatte saadet yuvama dergi, kitapla gider hic aksatmadan duzenli olarak birakirdim kakayi. Nolduysa gecen hafta oldu. Gunde bir yetmiyordu artik, 1 kisilik yiyip 2 kisilik zciyordum umarsizca. Ilk baslarda durumu " ne guzel lan daha cok okurum kitap" vs olarak algilayip mutlu olsamda simdi killanmaya basladim. Tam randimanli 2 posta gitmek tuhaf gelmeye basladi. Hayatin zorluklarina karsi gizli siginagim olarak gordugum tuvaleti ser yuvasi olarak gormeye basladim. Ic huzurum kacti. Sabah aksam zcar oldum, cok korkuyorum. Community feeling- True Story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Nasıl bi hal aldı abi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Patiyi bk goturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 notwistten bokunu cikarmaya yonelik bir topic daha. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Dartanian said: Nasıl bi hal aldı abi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bokunu çıkartıyorsunuz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 http://www.10marifet.org/imaj/eksimsi/90447-corkboardevo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Derdimi paylasiyorum medeni cesaret gosterip, kimisi kiniyor kimisi dalga geciyor. Pis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 helal başkan, imagine all the people shittin together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi ben 3 kere falan yapıyorum. düşün yani. ızdırap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ne güzel işte tuvalet huzur demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aha uzmanı geldi adam her raidden sonra 3 saat wc arası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar