Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Uçak Gemisi

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

Bir adam vardı. İspanyol bir futbol takımının sahibi. Orasının belediyesi en zengini falan. Herif uçak gemisi alıyor soruyorlar ne yapıcaksınız uçak gemisini diye canım istedi aldım diyor. Bu kadar basit parası olan alır. Jiles miydi neydi adı. Dur bakınıyım bulıyım.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

OHAaaaaaaaaaaaaaaaaaa be alıp napıcan bunu :P
yuh hoşt höst peh küh kah *!her türlü ohannesburg seslerini çıkarır*[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok be abi adamlar altına neler neler sallamış yok otel olarak kullanın 1300kişi kişi başı 50 dolar yılda 15milyon dolar eder falan diye ama cidden bunun yapımı cok daha pahalıdır ya 6m saka maka ucuz. zengin olsam alırım...

2.dünya savaşında guc gosterisi olarak kullanılan aletler şimdi 3-5 zengin zibidinin eline düştü ya...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 29 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
bunu alır balık tutmaya acılırım denizlere okyanuslara

sen anca onu yapmaya alırsın uçak gemisini zaten[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 29 Temmuz 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
param olsa alırıdm walla savas acardım gıder bı yere saldırırdım..

Sadece savaş gemisiylemi :D

said:
Built by Swan Hunter & Wigham Richardson Limited England/1942-1945

Loaned to Australia 1953 to 1955, Sold in 1956, re-fitted 1957 and 1960,

angled deck added, overhauled 1976 and 1980.

Laid-up 1987, Refitted 1991 and 1993, 1997 and 1998

Abi bu kadar elden geçmiş haşat olmuş astarı kalmamış bunun be folloş olmuş.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 29 Temmuz 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
adını yavuz olarak deiştirip rus limanlarına saldırırdım

lol :horace:

paticik olarak birleşsek hmm 15000 üye desek herkez bi 400$ verse oluyo :P[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 29 Temmuz 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
said:

i$in esprisi orda ztn. tek gemiyle sava$a girsen kesin ölürsün di mi?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Sosyal ağlarda paylaş

Cüneyt Arkın gibi biriysen ölmezsin :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 29 Temmuz 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
said:
kiddo, 29 Temmuz 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
said:

i$in esprisi orda ztn. tek gemiyle sava$a girsen kesin ölürsün di mi?

sen buna aptallık diyorsun. ama bence bu heyecanın ta kendisi
-Bush[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...