Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Uçak Gemisi

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

said:
eagle_dnz, 29 Temmuz 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
elma, 29 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
bunu alır balık tutmaya acılırım denizlere okyanuslara

sen anca onu yapmaya alırsın uçak gemisini zaten

eheh süper yoruma,ikinci bir süper yorumsal cevap gelmiş :)

tek ben düşünmemişim demek açar açmaz linki...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla param olsa alırdım.. bu olayla neler yaparsınız bi düşünsenize.. yüzen otel bi kere.. 6 milyon dolar bu koca metal yığınıyla yapılabilecek paranın binde biri bile etmez. Bırak uçağı falan.. iniş pisti olarak kullanırsın, pasifik okyanusunun ortasında bile turist alır veya verirsin..

tam Kahraman Sadıkoğlu'na göre bi iş :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths]

Death is beauty, when wrapped in power..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret Chem daha yorum yapmadı :)

Ya zaten 1945 de yapılmış bir uçak gemisi 6milyar dolar normal gibime geliyor. Ayrıca daha bid yapılmamış. Birde onu bırak alıcan vergisi var liman parası var mürettebat doyurcan 3000 tane sonra uçak alıcan buna ooo. Bir de bunun neresi otel olur ya havuzu yok birşeyi yok. İşte anca bunu alır karayiplerde bir ada ele geçiririz. Paticik Ülkesi deriz 15k üye hep beraber yaşar. Miss.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 29 Temmuz 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
yanında uçak veriyolar mı peki?bi de ona masraf yapmayalım?

:) burası açık arttırmaya dönmüş üstelik gemiyi amacı için kullanan tek kişi hasan arkımız yani :) uçağınızı alın gemisini ben hediye edecem size :)[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştırmaya gerek yok ki, bağlıcan yazlığın açığına, hava atcan. Düşünsenize, Silivri sahilde uçak gemisi, sen bi botla gidip geliyosun falan. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Gel abi gel uçak gemisi alana uçak cabası gel bu fırsatı kaçırma :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt
Sosyal ağlarda paylaş

Ağları hazırlayın Denizde balık bırakmıycaz oğlum ordan rakıları getir tamam abi ....[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 29 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
Predator-, 29 Temmuz 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
biraz daha dikkatli konuşsak?

ha ne?

ne ha sı ? isteyen istediğine salak diyebiliyo mu forumlarda böyle boşluk var da ben mi kaçırdım ?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 uçak ne ki demi :)[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şu dikkatimi çekti adamlar işte alın bir senede 10 milyon dolar bile kazanabilirsiniz, otel yapın doldurun insanları demiş.

Zeki adamlar canım, madem öyle kendileri alsaymış.
Düpedüz kazık .

1300 kişilik koğuşu odalara çevirmek, duvar + boya + elektrik tesisatı + mobilya + lüks eşya + elektronik koyacan
300 odan olur en fazladan. Ama o bile olmaz gibi geldi, ufak, 150 oda 50 kral dairesi diyelim.
EH personel filan cabası

ama kim mazot yetiştirecek buna be azizim.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...