Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: eagle_dnz, 29 Temmuz 2004 15:52 tarihinde demiş ki: said: elma, 29 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki: bunu alır balık tutmaya acılırım denizlere okyanuslara sen anca onu yapmaya alırsın uçak gemisini zaten eheh süper yoruma,ikinci bir süper yorumsal cevap gelmiş :) tek ben düşünmemişim demek açar açmaz linki...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla param olsa alırdım.. bu olayla neler yaparsınız bi düşünsenize.. yüzen otel bi kere.. 6 milyon dolar bu koca metal yığınıyla yapılabilecek paranın binde biri bile etmez. Bırak uçağı falan.. iniş pisti olarak kullanırsın, pasifik okyanusunun ortasında bile turist alır veya verirsin.. tam Kahraman Sadıkoğlu'na göre bi iş :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bende bende bende bundan isterim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hayret Chem daha yorum yapmadı :) Ya zaten 1945 de yapılmış bir uçak gemisi 6milyar dolar normal gibime geliyor. Ayrıca daha bid yapılmamış. Birde onu bırak alıcan vergisi var liman parası var mürettebat doyurcan 3000 tane sonra uçak alıcan buna ooo. Bir de bunun neresi otel olur ya havuzu yok birşeyi yok. İşte anca bunu alır karayiplerde bir ada ele geçiririz. Paticik Ülkesi deriz 15k üye hep beraber yaşar. Miss.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Hasan_Acar, 29 Temmuz 2004 20:38 tarihinde demiş ki: yanında uçak veriyolar mı peki?bi de ona masraf yapmayalım? :) burası açık arttırmaya dönmüş üstelik gemiyi amacı için kullanan tek kişi hasan arkımız yani :) uçağınızı alın gemisini ben hediye edecem size :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tamam da 6milyar deil 6milyon[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 30 Temmuz 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu gemi benzinle çalışıyo birinci dandikliği o para dayandıramazsın. 2. cisi yapılalı yarım asır olmuş doğru düzgün çalışan yeri kalmamıştır+her yeri paslanmıştır bakımsızsa. kimse hurdaya para vermek istemez dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çalıştırmaya gerek yok ki, bağlıcan yazlığın açığına, hava atcan. Düşünsenize, Silivri sahilde uçak gemisi, sen bi botla gidip geliyosun falan. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gel abi gel uçak gemisi alana uçak cabası gel bu fırsatı kaçırma :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 2 tane alana 1 tanede bedavaymis[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ağları hazırlayın Denizde balık bırakmıycaz oğlum ordan rakıları getir tamam abi ....[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: karpuz, 29 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: said: Predator-, 29 Temmuz 2004 22:49 tarihinde demiş ki: biraz daha dikkatli konuşsak? ha ne? ne ha sı ? isteyen istediğine salak diyebiliyo mu forumlarda böyle boşluk var da ben mi kaçırdım ?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu resme göre bence en fazla 5-6 uçak alır bu gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 3 uçak olsuuun bizim olsun ali uçaklar hazırmı -hazır kaptan -hadi patiler göreyim sizi[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 5-6 uçak ne ki demi :)[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yani siz isteyin canımı 30 uçağımı :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben denizaltı istiyorum.Çekicem boğazın kenarına.Orda yatıp kalkıcam.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bizden biri alip yüzen halisaha yapar onu.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Denize kaçan topları ben alırım denizaltımlan. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bi kere bu gemiden jet uçağı kalkamaz o yuzden askeri açıdan değeri yok turizm olaraksa bilemiyorum çok kütük duruyo nası otel yapabilirsin ki ama ne rp oynanırdı bunla var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Zaten bu sinek uçaklar için.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yanlız şu dikkatimi çekti adamlar işte alın bir senede 10 milyon dolar bile kazanabilirsiniz, otel yapın doldurun insanları demiş. Zeki adamlar canım, madem öyle kendileri alsaymış. Düpedüz kazık . 1300 kişilik koğuşu odalara çevirmek, duvar + boya + elektrik tesisatı + mobilya + lüks eşya + elektronik koyacan 300 odan olur en fazladan. Ama o bile olmaz gibi geldi, ufak, 150 oda 50 kral dairesi diyelim. EH personel filan cabası ama kim mazot yetiştirecek buna be azizim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya herkeze lazım vallaha bunlardan..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Kalhiae, 30 Temmuz 2004 14:20 tarihinde demiş ki: Zaten bu sinek uçaklar için. sinek uçaklar kalkamaz o kadar kısa mesafeden yahu. Katapult matapultta fırlatamaz onları o kadar güçlü ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bence normal bi geminin üst kısmını sökmüşler ayak yapıyolar uçak gemisi diye:)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar