Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Uçak Gemisi

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

bu ne abicim yaww.hayret bişiyyy.alıp naapacan bunu?diyelimki aldın, nerde saklayacan?saklamak için 2-3 dönüm arazi alıp oraya taşıtman lazım.yada kısa yoldan koy alacan.yok ya bu koyada sığmaz en iyisi körfez almak.körfezi aldın diyelim.oranın korunması için kolluk kuvvetleri kuracaksın ki buda özerk bir devlet olma yolunda ilk adımındır.ardından yönetim biçimini belirle, bütçe hazırla,...zzz...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ginaly, 29 Temmuz 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bu ne abicim yaww.hayret bişiyyy.alıp naapacan bunu?diyelimki aldın, nerde saklayacan?saklamak için 2-3 dönüm arazi alıp oraya taşıtman lazım.yada kısa yoldan koy alacan.yok ya bu koyada sığmaz en iyisi körfez almak.körfezi aldın diyelim.oranın korunması için kolluk kuvvetleri kuracaksın ki buda özerk bir devlet olma yolunda ilk adımındır.ardından yönetim biçimini belirle, bütçe hazırla,...zzz...

yuha liman denen bi sistem war canım...[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 29 Temmuz 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
abi uçak gemisinin fiyatı 6 milyon dolar olsa var ya amerika hemen alır... zaten o site ebay değil taklit gibi görünüyo... 6 milyon dolar ne lan koskoca carrier olsa olsa 6 milyar dolar olur salaklaşmayın

hakkatten kolpa siteymiş..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 29 Temmuz 2004 18:13 tarihinde demiş ki:
abi uçak gemisinin fiyatı 6 milyon dolar olsa var ya amerika hemen alır... zaten o site ebay değil taklit gibi görünüyo... 6 milyon dolar ne lan koskoca carrier olsa olsa 6 milyar dolar olur salaklaşmayın

biraz daha dikkatli konuşsak?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

gel vatandaş! SQNY yan sanayi fason uçak gemisi!
-ferah kaptan köşkü
-usb bağlantı kablosu
-klimalı hangarlar
-üstü sıfır asfalt hakiki SQNY
-yüzme havuzu,minibar,sabah kahvaltısı,sinek vızıltısı
-220V ile çalışır
sadece 6 milyar TL
gubbidi carda nakit fiyatına 87 yıl vade
taklitlerimizden sakınınız...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 29 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
said:
ginaly, 29 Temmuz 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bu ne abicim yaww.hayret bişiyyy.alıp naapacan bunu?diyelimki aldın, nerde saklayacan?saklamak için 2-3 dönüm arazi alıp oraya taşıtman lazım.yada kısa yoldan koy alacan.yok ya bu koyada sığmaz en iyisi körfez almak.körfezi aldın diyelim.oranın korunması için kolluk kuvvetleri kuracaksın ki buda özerk bir devlet olma yolunda ilk adımındır.ardından yönetim biçimini belirle, bütçe hazırla,...zzz...

yuha liman denen bi sistem war canım...

abicim o gemi hangi limana sıgar yaw. devasa bi olay o, harbi buyuk yer almak lazım ona maşallah transatlantik gibin. ayrıca onun liman masrafı kendinden pahalı olur. ama koptum ya adamlar bide para kazanma taktikleri yazmışlar ya...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bütçeyi hazırladın diyelim.ardından en az 15 bakanlı bi kabine kuracan.içlerinden birini başbakan olarak belirledikten sonra
bağlı olduğun ülkeye bağımsızlık teklifi götürcen.tabi sendeki uçak gemisini görünce mecbur kabul edecekler.hatta korkuda fazladan 3-5 dönüm bile verebilirler.ardından ulusal marş,bayrak,AB müzakereleri,yeni anayasa,eurovision başvurusu,futbol ligi,uefaya başvuru,ru,ru,ruuuuuuuu[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

paticik paraşütle atlama yarıması düzenlenebilir.. hatta havada birbirimize tutunup =0= çizelim... ama önce carrier ı alıcaz üzerine uçak alıcaz... Paraşüte gerek yok paticik için ölmeli pati o zaman pati.. sdgfds[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 29 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
Predator-, 29 Temmuz 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
biraz daha dikkatli konuşsak?

ha ne?

hakkaten bende hö oldum neydiki bu :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...