SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 selam eos a2 aldım, başlangıç olması amacı ile çook eskiden beri tutkudur şu olay çünkü bende herneyse duyduğum kadarıyla bunların şarj edilebilen pili bulunmuyormuş, doğru mudur? 10 makarada 1 pil eskitir, 15 liraya alırsın dediler, böyle midir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Valla ben de benim Pentax'da çalışan şarjlı pil bulamadım. Devamlı, flaşsız çekimde birkaç saate 4x2 duracell gidiyordu, masrafı hayal edin. Gerçi sadece iki marka denemiştim. Sonra da kullanmamaya başlayınca öyle kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 amperi 3200 ve daha yüksek şarj edilebilen pil alırsan kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ama fistan normal pil değil aletin pili bildiğimiz kalem pillerden biraz daha kısa iki tane pil seri bağlı halde takılıyor, birde iki pili yan yana sabitlememişler, şekilli gibi biraz, değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o pillerinde şarjlısı var bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 telsiz telefon pili diye de geçiyor o piller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Peki bunu internetten bulabileceğim bi site falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 varta sitesinde cihaza göre pil bulma imkanı sunmuş, da, eos a2 yok, bisürü eos modeli var allala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahanda pil böyle bişey 2cr5 imiş sanırım pilin modeli ene buldum sanırım voltajı amperi uyar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biçok canon makineye uyan pilmiş, inceleyeyim eve gidince bendeki pili, voltuna amperine bakayım şarjlı mı acep, varta da yazmıyor şarj edilebilir mi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 öptüm gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar