Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sparkcaster said: Buyse said: ki çok dengesizdi hareketleri artık bir gece seni seviyorum derken diğer gün pislik gibi davranması falan. gerek yok evlenme niye teklif ettin? ne dedi doktor bu konuda keşke ilişkinin başında konuşsaydık dedi. şimdi okuduğumda görüyorum ki bu hastalığın ders kitabıyla ilişki içindeymişim. üzüntüm azaldı haliyle. zaten asistana aşığım falan diyor sürekli. hayrını görsün evli adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Breh breh. Asistana aşıkmış. Sorun olan sen hala konuşuyor musun kızla da, ki sana asistana aşığım diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 you shall have revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi sen psikologa gittin ve kıza mı teşhis koydunuz. psikolog meriç çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 buyse sen ve kız birlikte olmuş muydunuz hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet de sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ohoooo başladık gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Demin bişi izliyordum da aklıma geldi merak ettim. Birde sen demiştim benim kıyamadığım kızın o adamla birlikte olması falan filan dedim kıyamamak derken bunu mu kast etmişti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok başka türlü kıymamak o. xaero bak maç topiği var oraya ak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hmm ok o zaman sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 esas soruyu soruyorum FARİNAL SEN HİÇ BİR KIZLA BİRLİKTE OLDUN MU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kız derken kastettiğin bakire dişi insan ise olmadım. ama kadınla oldum. :( :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Phae said: I just accidentally the whole assistant, is this bad? Cons said: accidentaly what? Phae said: The whole assistant. Dursun şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: kız derken kastettiğin bakire dişi insan ise olmadım. ama kadınla oldum. :( :? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: kız derken kastettiğin bakire dişi insan ise olmadım. ama kadınla oldum. :( :? Aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: kız derken kastettiğin bakire dişi insan ise olmadım. ama kadınla oldum. :( :? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Cassiline said: Phae said: I just accidentally the whole assistant, is this bad? Cons said: accidentaly what? Phae said: The whole assistant. Dursun şöyle. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Farinal firatram gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 rahatsiz said: aldatma oranı erkeklerle aynı aslında, farklı değil. sen şimdi hamilelerin her yerde hamile görmesi gibi dikkat ediyorsun buna. herkes en az bir kez aldatır. çok takılma. kıçımla gülüyorum kendime. valla bravo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar