Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pelin Batu'yu ağlattılar

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Gaap said:

LucifeL said:

Yalnız öyle bir programda Pelin Batu'nun olma amacı nedir ya da nasıl bir konseptir ki Pelin Batu orada sonuçta bu konuda ne bir üniversite bitirmiş ya da master veya doktora yapmıştır tamam iş ahlakı olayı var hazırlandım geldim diyor ama sonuçta exper değil ki o konu hakkında

http://www.imdb.com/name/nm0061574/bio

motor olmak.

ahahahah yabancılar bizden iyi tanımlamış açıklamış olayını sadece 1 paragrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

The daughter of Turkey's former ambassador to Italy, Pelin Batu studied piano at Ankara Conservatory at Marymout School and Mannes College of Music later majoring in philosophy, literature and acting at New York University. Because of her father's appointments to different European countries, she also attended the Sorbonne and ended up getting her BA in History from Bosphorus University, Istanbul, Turkey

Gerçekten tam bir motormuş, hey allahım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

The daughter of Turkey's former ambassador to Italy, Pelin Batu studied piano at Ankara Conservatory at Marymout School and Mannes College of Music later majoring in philosophy, literature and acting at New York University. Because of her father's appointments to different European countries, she also attended the Sorbonne and ended up getting her BA in History from Bosphorus University, Istanbul, Turkey

Gerçekten tam bir motormuş, hey allahım.

bunları yapması motor olmasını niye engellesin ki abi ben ordayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...