narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bir iki gundur ork keselim diyip kesemiyorduk, yok server gitti, eleman düştü internetten, gece oldu derken bi türlü olmuyordu, 2. denemede toplaştık sonunda, tamerlar at temin etti, crafterlar steel weapondu, armordu derken gittik orklara, kestik guzelce. Aslında güzel ekran kaydı aldım dedim ama hep ortalıkta ork yokken almışım atamadım buraya katılanlardan birinde varsa atabilirse güzel olur aslında. Ben 1-2 elde meşale görüntüsü atarım ama çok anlamlı olmayacak, ork yok ortalıkta :( Bir sonraki planı buraya atarım katılmak isteyen olursa bekleriz ama işin doğrusu server bu haldeyken planların hızlı değişmesi gerekiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 orglara ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 He he ben lootla meşguldum ss almadım alan varsa koysun bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Gelicem gelicem bende gelicem yine işler yoğunlaştı giremiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben planı kacırdım bu aksam ogleden sora tekrarını isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben bisürü çektim de çektiğimi sanıyomuşum. çekmemiş hiçbirşey fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tüh resimler yalan olmuş :( Bugün pek giremiycem organizasyonu ben yapıcaksam eğer Çrş sonrası malesef, pek online olamıycam daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 mallıkta sınır tanımadım bugün. o bıraktığımız yerden yardıra yardıra meduliye gittim. sonra bi relog oldum ama oyunu açık bırakıp gitmişim. farkettiğimde ölmüşüm çoktan ne var yok gitti hepsi dfg. tek tesellim release yakın, wipe gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bende öldüm merak etme herkesden önce gidiorm 3 günde 2 set 2 sword kaybettm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hah bosver, cuprum filan gerekirse al benden, ben yoksam goksel girer verir benim chardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben zaten şu andan itibaren release 'e kadar oyuna dokunmamayı düşünür oldum sanırım :) zaten 10 15 gün içinde olacaktır o arada bad company takılırım muhtemelen. Ha ama oyuna şans vericem galiba, her ne kadar tamamlanmamış olsada edit: 3 tane ihtimal belirten kelime kullanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 eee hani resimler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 "fraps'in ihaneti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bi dahakine resmi fotografci atayalim ekipte, ordularin olur ya bizde de olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Xenocide said: ben zaten şu andan itibaren release 'e kadar oyuna dokunmamayı düşünür oldum sanırım :) zaten 10 15 gün içinde olacaktır o arada bad company takılırım muhtemelen. Ha ama oyuna şans vericem galiba, her ne kadar tamamlanmamış olsada edit: 3 tane ihtimal belirten kelime kullanmışım. yaaaaaaaaa hayıııııııır :/:/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 go go SSLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yangın oluuur, biz orc kesmeye gideriiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ork topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Orcss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dönüş yolu, böyle eğlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 felaket bi pathfindingleri var neyse ki aptchle biraz daha kaçışmayan şekilde yapmışlar da çok salak harekjet ediolar öle etrafa koşuolar öle saçma sapan yumruk sallioalr şu AI leri ciddi düzeltmeleri lazım komplex AI yapıcaz die saçmalio moblar yapsınalr işte normal,i yanına gelince saldırsın. Hpsi azalırsa kaçırsın, öbür türlü dalsın. Range se taş atsın meleesi kılıç çeksin girişsin, şunu çok rahat yazarlar böle etrafta koşturtmasınlar random random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Steel silah elimize çok yakışıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benim 16 Mar 2010, 04:04 tarihli postu siler misiniz, yanlis link atmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Aşağıda iki video daha, dönüşte eleman görüp grief ettik, bi de kendi içimizde dalaştık biraz :) Kendi içimizde adam düşürmece oynadık http://www.youtube.com/watch?v=-mE-aiTQqJ0 Bu da zavallı bi geçmekte olan elemanla eğlendik biraz http://www.youtube.com/watch?v=Zb6GzgbYKp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 animasyonlar bir tuhaf duruyor ama potansiyel çok iyi. umarim güzel bişi olur da alir başlariz dicem de fiyati da biraz yüksek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar