Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Almanca ödevimde zorlanıyorum. Biri 15 dakikasına verirse ona kalbimi açıcam. Lütfen beyler / bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 almancı bi arkadaşımız var forumda o yardım eder sana almanca ödevlerini sınavlarını falan yapmayı çok seviyor. ama isim vermem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zamanında vanille bana çok yardımcı olmuştu ona buradan birkez daha teşekkürlerii iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 almanca bilmiyorum ama ödev yapmışlığım var. o konuda sıkıntın olursa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 15 dk lık birşeyse yaz buraya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 örnege benzer cumleler olusturunuz . weit sein : die past, das kino, die üniversitat die past ist weit, das kino ist weiter ald die past, die üniversitat ist am weitesten. 1-) warm sein : die suppe, der teü, der coffee 2 jung sein : meine muttter, meine schwester, meine nichte 3 teuer sein : der ffernseher, das auto, das hous 4 hoch springen ich, Ali, veli 5 nah sein: der weg zur schule, der weg zur past, der weg zum bahnhof 6 gern, essen : der hamburger der kuchen die pizza ilayda spricht ........ deutsch als gülay ( gut / dilara ) ilayda spricht besser deutsch aber dilara spricht am besten koffee trinke ıch ...... als bier der amazonas ist ............ als der missisipi ( long / der mill ) man reist mit dem zug ........ als mit dem bus. (schnell / mit dem flugzeug) so...... iw alt sein : sein bruder, ıch sein bruder ist so alt wie ich 1. nett sein : ıhre kusine, ıhre tante 2 interessant sein : die zeitung, die lllstrierte 3 langsam essen : er, sein freund 4 viel essen : sie, ıhre schwester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Evet çok basit ama derslere girmedim. Rencide etmeye çalışırsanız kalbinizi kırarım ama yardım edenler müstesna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Defensive said: örnege benzer cumleler olusturunuz . weit sein : die past, das kino, die üniversitat die past ist weit, das kino ist weiter ald die past, die üniversitat ist am weitesten. 1-) warm sein : die suppe, der teü, der coffee 2 jung sein : meine muttter, meine schwester, meine nichte 3 teuer sein : der ffernseher, das auto, das hous 1-) warm sein : die suppe, der teü, der coffee Die Suppe ist warm, der Tee ist wärmer aber der Coffe ist am wärmsten 2 jung sein : meine muttter, meine schwester, meine nichte Meine Mutter ist jung, meine Schwester ist jünger aber meine Nichte ist am jüngsten 3 teuer sein : der ffernseher, das auto, das hous Das Fernseher ist teuer, das Auto ist teuerer aber das Haus ist am teuersten. http://de.wiktionary.org/wiki/teuer_%28Deklination%29 Şu sayfaya göz at diğerlerinide bulabilirsin. Tam 15 dk sayfaya göz atarak halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Umurunda mı bilmiyorum ama kalbimde ulvi bir yer edindin ged. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 defs said: koffee trinke ıch ...... als bier der amazonas ist ............ als der missisipi ( long / der mill ) man reist mit dem zug ........ als mit dem bus. (schnell / mit dem flugzeug) lieber länger schneller Verdiğim sayfada hepsinin çekimler var, kelime kelime arat soldan Mesela Hoch arattığında : Silbentrennung: hoch, Komparativ: hö·her, Superlativ: höchs·ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 herr hausen die beine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Batuhan_BJK said: zamanında vanille bana çok yardımcı olmuştu ona buradan birkez daha teşekkürlerii iletiyorum. eheh sen söyleyince hatirladim, kac sene olmus ya =P rica ederim. GEd yardim etmis zaten, ben de devamini getireyim. 1. nett sein : ıhre kusine, ıhre tante 2 interessant sein : die zeitung, die lllstrierte 3 langsam essen : er, sein freund 4 viel essen : sie, ıhre schwester ihre cousine ist genau so nett wie ihre tante die zeitung ist genau so interessant wie die .. er isst genau so langsam wie sein freund. Sie ist genau so viel wie ihre schwester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 öyle değil o yannış öğrettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 halt die fresse be ya, hayret bisi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ich bin schwul dedi yukardaki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Süpersiniz, sizi seviyorum. Ged ve kermite ÖM'den teşekkür ettim. Vanille ÖM kutun dolu.Burdan belirtmek durumunda kaldım. İlerde ultra kuvvetli bir adam olucagım ıcın bu iyilikleri size geri vericem. Kalın saglıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahah kermite niye tesekkür ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende yardım ettim adama çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kermit said: ich bin schwul dedi yukardaki arkadaş Adam yardım etti. Harekete geçti bu bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ha daam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sınav yazdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vaniLLe said: ha daam.mıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vaniLLe said: Batuhan_BJK said: zamanında vanille bana çok yardımcı olmuştu ona buradan birkez daha teşekkürlerii iletiyorum. eheh sen söyleyince hatirladim, kac sene olmus ya =P rica ederim. vallahi ya o zaman lise2'ye falan gidiyordum galiba şimdi üniversite 2 olduk vay anasını zaman su gibi akıyor. amma klişe yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar