kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BloodyBeast said: tipine göre muamele ediyolar işte bana linkini versene sana hayatın boyunca unutamıyacağın laf soktuğum yerin linkini. acısını bi yerlerinde taşıdığın bariz, her yere gelip böyle yorumlar yapıyosun yavrum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kermit said: bu şişe efes ne kadar lan ? adam benden 4 tanesine 19 lira ladı eve gelince farkettim kapaklarını sakla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ooo benim topik hala kisiselde oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 okula yay karısına söyle kızı da döv bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 oo yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bakkal kermit'in eksik biraları copry'e vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben nerden girdim olaya yuh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 mesaj atmak istedi konuya. bisi bulamadı. sonra birini dahil edersem komiklik yaparım belki dedi. kız oldugun icin de seni secti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hayırdır barbu boş mu kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 cidden cok kotu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ardeth said: ben bi kutu meyva suyu bi de bi çikolataya 5-6 ytl verdiğimi bilirim. boş anıma denk geldi bu mahalle bakalları insan sarrafı valla gördümü dalgınlığını koyuyo direk acımadan normal vermişsin 6 TL sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: okula yay karısına söyle kızı da döv bir güzel. mahalleye yaydım karısına küfrettim kızınıda kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 AHAHAHHAHAHAHA helall uyarlama yapılmış intikam alınmış kitlensin topic (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kitlemeyin zaten garbagea taşındı iicene ayak altına düştü topicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Gökalp yakıştıramadım sana.Sen küçük meblağların adamı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar