Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ayrılmak isteyince evden atıp yenisini yerleştirmek zor olduğu için belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 başlığı 2 dir kaldırdım diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kandırmak kaldırmanın baba yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 HaciYatmaz said: başlığı 2 dir kaldırdım diye okuyorum. bazı şeyler göründüğü gibi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi yerde amcası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Vidar said: ev arkadaşına niye yazmazsın? sora evleniriz falan diye mi korkuosn? kendileri suan gayet iyi ev arkadaslari. yazsam, aramizda bisi olsa sonra da ayrılmak istesem ya da istese sorun olur ve ev arkadasligi eskisi gibi olmaz. bu yuzden. bu arada feci gunahlarını almısım lan. tatlı filan bile yapmıslar. icki getirdiler yemek yaptılar, tatlı yaptılar oh. benim de bisi yapmam lazım simdi ilerki gunlerde. turk yemegi diyip duruyolar nasıl pisiricem bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: Ev arkadaşlarım yemek yapıcaz, bize katılmak istermisin dediler. Ben de olur dedim. Saat 9'u geçti hala yemek filan yok ortada. Bir de pizza yerken yakaladım birini. Resmen kandırılmanın acısı ve acliktan midemin yanması vuruyor icerden icerden :( pizzzayı boğazından sok tam boğulurken çek kola dök, tam boğulurken bırak pizzayla tokatla bak bakim bi daha yapıolar mı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: abiiii canlarım benim. 4 kız basbasa verip, cesit cesit yemek hazırlıyolarmıs mutfakta. kek filan bile yapıyorlar. ben de ne diyomusum. utandım :( allah belanı versin, çek git lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Dworgian said: barbu said: Ev arkadaşlarım yemek yapıcaz, bize katılmak istermisin dediler. Ben de olur dedim. Saat 9'u geçti hala yemek filan yok ortada. Bir de pizza yerken yakaladım birini. Resmen kandırılmanın acısı ve acliktan midemin yanması vuruyor icerden icerden :( pizzzayı boğazından sok tam boğulurken çek kola dök, tam boğulurken bırak pizzayla tokatla bak bakim bi daha yapıolar mı :| oha nası bi combodur o dwo. gözümde bile canlandıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hadi yine iyisin barbuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ev arkadaşını ye. soran olursa "yedik onu biz" dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dün de pizza yapmıs bi tanesi. resmen super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ardeth said: ev arkadaşını ye. soran olursa "yedik onu biz" dersin ahahahah nerden hatirladin yaw http://www.youtube.com/watch?v=O83y1hDUgVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aç ayı oynamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Aluriel said: oha nası bi combodur o dwo. gözümde bile canlandıramadım. abi en güzel pizzayla dövme kısmı canlanıo zaten :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yazik sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar