barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ev arkadaşlarım yemek yapıcaz, bize katılmak istermisin dediler. Ben de olur dedim. Saat 9'u geçti hala yemek filan yok ortada. Bir de pizza yerken yakaladım birini. Resmen kandırılmanın acısı ve acliktan midemin yanması vuruyor icerden icerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 geçmiş olsun kardeş sakın intikam almaya çalışma böyleleri değmez biran önce hayatından çıkar ve yoluna devam et :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 saçmalama lan hayatından çıkarma polonyalıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 1.5 iskender söle sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya bilemiyorum 2. sansı hakediyorlar mı, yemek dediler ve yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kesinlikle haketmiyorlar. silgitsin. al dedi git dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bırak ya Allah ın dan bulsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 simdi gurur yaptım. gidip kendime bisi de hazırlayamıyorum. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kimin başına gelmedi ki güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abiiii canlarım benim. 4 kız basbasa verip, cesit cesit yemek hazırlıyolarmıs mutfakta. kek filan bile yapıyorlar. ben de ne diyomusum. utandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 en azından bu mutlu sona ulaştı.şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Düzüldüm die kim topic acıcak acaba cok mrk ediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 daha degil. vericekler mi acaba yemek sdfs. verirler heralde hayvan degiller. portakal sıksalar teklif ediyorlar ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Üzüldüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi barbu yu barlas dan mı türettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben turetmedim onu. lutfen sorma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi dakka kız dedi adam , SEN BİZE HAVA MI ATIYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sizin evde kızlar mı teklif ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 portakal soyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bakalım edecekler mi sdfs. cok acim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 asistana kek götürmüşler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gotururlerse mahfederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zaten dur bakalım. evde asistan kılıklı biri var. nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ahah. Ev arkadaşların 4 tane kız mı. 4 kız 1 erkek. Ballı hayat mı diyorlardı buna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yok. 2 kız 2 erkegiz. 2 kızın 2 tane daha kız arkadasi geldi ziyarete 1 haftalına. asistan tipli dedigim de diger ev arkinin arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar