Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 windows 7 yüklü laptopumun kendisini ben evden çıktıktan 5 saat sonra kapatmasını istiyorum shutdown /t 180000 tarzı birşey yazmam gerek sanırım ms dosa ama tam emin olamadım. bilen biri yardım eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 shutdown -s -t 1000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 shutdown /i yazarsan grafik arayüz çıkar ordan istediğini yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Komutla da oluyordur ama şöyle GUI kullanarak yapabilirsin: Task Scheduler'i çalıştır (start menüsünden aratınca çıkıyor, bulamazsan control panelde bir yerlerde olcak). Menüden "create basic task" seç. İstediğin zamanı ayarlaya (tekrarlı da yapabiliyorsun). Sonra start a program seçip WindowsSystem32Shutdown.exe 'yi seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 çok teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar