Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam çok karışık...


habx

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Dostlar,
Öncelikle bu ortamda bayağıdır geziniyorum.Gerçek hayatta insanlara açılamadığım için buraya yazıyorum.Ben bir anadolu lisesinde okuyorum.Hayatın bayağılığı beni o kadar çok rahatsız ediyor ki.Kaç gündür düşünüyorum. Hayatı düşünüyorum evrenin işleyişini falan.Sonra sıra kendime geliyor.İşte dur orda diyorum.Hergün okula gidip geliyorum.Yemek yiyip ders çalışıp yatıyorum.İlkokuldan sonra girdiğim için bunca senedir aynı okuldayım.Aynı insanları görmekten,aynı hocalardan sıkıldım.Ayrıca hayatım boyunca kimseyle doğru düzgün bir birliktelik yaşayamadım. Yani hep yalnızdım.Yani ne bileyim çevremde insanlar birbiriyle öpüşürken koklaşırken ben bakıyordum onlara açıkçası kıskanıyordum onları.Şu ana kadar bir kızın gözlerine derin derin bakamadım.Hep avuttum kendi kendimi.Yalnızlığım sadece bu konuda değildi elbette.Bir konu daha var.Çevremde bu kadar insan olmasına rağmen o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi.Gerçek dost diye bir kavram yokmuş halbuki.Zor bir duruma düştüğümde etrafıma bakıyorum kimseler olmuyor ama onlar sıkıştıkları zaman hemen yanıbaşımda beliriveriyorlar.

Hayatım boyunca kavgadan nefret etmişimdir.Onun için inanılmaz derecede ağır yük taşıdım lise hayatım boyunca her zaman hor görüldüm fazla sevilmedim belki de insanları incitmek istemediğim,zarar vermek istemediğim için..

İşte olayım bu.. Ben hiç doğru düzgün bi mesleğim olmasını istemedim ben yaşamak istemedim neden önüme yaşamak ya da yaşamamak gibi bir seçim sunulmadı ki.. Yaşadığım dünyadan,insanların çoğundan nefret ediyorum.Duygularımı,hislerimi ve ruhumu kaybettim.

Ki bunları bu kadar erken geçirmek inanılmaz kötü bir durum.Kafam çok karışık inanılmaz karışık...

Hayattan zevk alamıyorum çünkü yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum.Bir çeşit utanç olmalı bu.Söyleyeceğim şey ağzımın ucuna gelip kalıyor işte..

Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe,bendede aynisi var,gerci yinede sevincliyim,ortalamam 0.70 puan dusmus olsa bile :)
7 senedir anadolu lisesinde okuyorum,bugune kadar cok parlak bir ogrenci olamadim,galiba bize ogretilenlerle ilgili sorulari cozmektense "neden" oyle oldugunu ogrenmek istedigimden dolayi
bende dusunuyorum,evrenin olusumunu vs,serviste gidip gelirken muhtesem bir firsat oluyor benim icin,yuzlerce sey dusunuyorum
ama..

asla cevremdeki kiz-erkek ciftlerini kiskanmadim,tersine,tiksindim,hallerine acidim,acaba biz bu isi yapmak icinmi dunyaya gonderildik yoksa baska birsey icinmi?tabiki baska birsey icin.
ve buna ragmen birsey yapamiyorum,arada bir soruyorum kendime,neden ugrasiyorsun bunlarla diye,fakat bir cevap yok,bazen hicbirsey yapmamak istiyorum,sadece bos bir sekilde hayatimin sonuna kadar oturmak istiyorum ama bu imkansiz,disarida bazi seyler oluyor ve kendin ayak uyduramazsan "dusersin",sonucta hayat sadece okul-ev-yemek-ders vs den ibaret degil,belirli bir sure sonra bazi kisiler(ailen) buradan gidecek,tek basina kalacaksin,ruhsal olarakta

iste orada sanirim erkek-bayan iliskisi giriyor ki bu durum benim icin gecerli degil,kendini bu kadar yanliz hissediyorsan bari onlarla ilgilen,yanliz hissetmezsin


ben yanlizim,ama cok mutluyum.
sebebimi?Ruhsal olarak kendi kendime yetiyorum,belli bir sure sonra disariya kaymaya baslayan ilgimi geri kendi icime ceviriyorum,kendi ic dunyamla ilgilenmek diger insanlardan daha onemli benim icin.


hmm,bunlari yazabilecegimi hic sanmazdim,demekki yazilabilirmis


oh be,icimi doktum :p[hline]Icq:57624785
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ki zaman akıp gidiyor inanılmaz hızla
ben de yapamıyorum yapmak istediğim şeylerlerden bazılarını
Ama mızmızlanmıyorum bu kadar.
Herşeye rağmen ben de tiksinsem de bazı şeylerden
hayat gayet güzel
Balkonun varsa çık balkona

Dipnot:Canım cicim aşkım bitanem muhabbetlerinden tiksindiğim için kız arkadaşımdan yeni ayrıldım.Ama ondan ayrıldıktan sonra da kendimi sorgulama olanağı buldum ki çok işime yaradı benim hala da devam ediyorum kendimi sorgulamaya..
Sen kapıları tamamen kapatırsan ve bi de üstüne kilitlersen ki öyle yapıyorsun.Sen kapıyı kapat ama kilitleme sonra açıp ışığı görme imkanın olsun.Şu anda görülüyor ki kapıyı birden açman çok zor önce kilitleri aç sonra kapı kapalı kalsın biraz sonra korkmadan yavaş yavaş açmaya bak ışık gözünü almaz alıştırırsan..
Zamanla istediğin herşey olmasa da bazıları olur inan bana bende de seninkine benzer bi durum vardı aşmayı bildim
Ama ben Drake gibi mutlu değilim yani en azından o kadar mutlu değilim. Kendi kendine yetemiyor insan en azından bazen sarılacak birilerini arıyor..Bunun adı aşk olmasa da..
Drake gözler o kadar çok anlatır ki bazen sadece aşk la alakalı değildir bu. İş hayatında da okul hayatında da anlatırlar birçok şeyi.
Onun için çok anlamlıdır..
hava al[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi

[Bu mesaj Prawler tarafından 28 Ocak 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim ben felsefe düşünmekten hep korkuyorum. Sadece iki kelime beni korkutuyo. HİÇ ve SONSUZ. Bunların hiç biri (bu dünya, evren, var olan her ne varsa) olmasaydı ne olacaktı. Koskoca hiç. bunları düşünürken korkuyorum gerçekcisi. Ve ölünce ne olcak? Hiç bitmeyen ama hiç bitmeyen bir şey (kelime bulamıyorum tasfir edecek :) )
O yüzden hiç birşeyi kafana takma, kızlarla uğraş, gez-toz, eğlen Ne biliyim, biraz insan düşününce tırsıyo...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
icq:149976315
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mcfrenzy o olayı çok düşünüyom ..
daha doğrusu düşünüyorum ve sora düşünememeye başlıyorum
çünkü ne olacak yani ne olacak !?!?
ne olabilir ki .. ölecez gidecez ya sorası ?

ofh

aşk mı ? yalan .. ama ihtiyaç

bu arada felsefe yapmamak bile felsefe yapmaktır :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya drake gözde ışık almaçları (reseptörler) vardır. Karşı cinsten insanları görmemizi sağlayan temel şeydir. Burun sadece koku alır.Görüp konuşmak varken koklayıp konuşmak
neyse ben de çekiliim bana da terlik gelecek..
Eleman kızlarla konuşamıyorum utangacım demiş siz kızlarla gez toş demişsiniz
lol ya[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece kızlarla uğraş dedim. Ordaki gez-toz, eğlen kızlarla olarak hiç düşünmedim. Nese bende çekiliyim terlik yağacak :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
icq:149976315
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyide abi ADAM UTANGAÇ konuşamıyorum diyo ki nası uğraşsın terlik kalmadı kafamıza atacak..
Bak dostum
kaybedecek neyim var diye bi düşün ve git yanına konuş..
bak ben moralim bozuk olduğu zaman ya da kafam bozuk olduğunda bi şekilde..
Bi yerlerden bira bulup deniz kenarına kayalıklara oturuyorum arkadaşla içiyorum ...
Rhatlatıyo insanı[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi

[Bu mesaj Prawler tarafından 28 Ocak 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya walla prawler +1

kaybedecek hic birseyiniz yok. hatta olayi gerceklestirince alicaginiz zevk size cesaret verip tekrardan daha kolay yapmanizi sagliyacak, sadece alismak lazim.

Dipnot: Bi duble viski cok guzel konusturur adami, neyse kotu ornek olmiyayim[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size sadece bişey diyim şu konuda... Biliyorum burada yaş biraz düşük ama 20 yaşını geçtikten sonra inanın hayat bi anda değişio girdiğiniz yada içinde bulunduğunu ortam insanlar çokkkk değişiyor. Artık bi süre sonra istesenizde istemesenizde artık kızlarda size karşı ilgi duymaya başlıolar... Yani sen hayır desende etrafında 1 yada 2 kız senle çıkmak beraber olmak istio... Eğer birazda aktif bi insandan bu oran dahada yükselio o nedenle bence kasmayın şimdiden 20 yaşından sonra herşey çokkkkk değişecek buna emin olun...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oldukça eski bir alıntıdır:

TÜKETİLMİŞ BİR NESİL

Bir suçlu bulma güdüsüyleçeşitli hedefler seçiliyor. Aile, okul, ruh hastası bir grup genç, ya da kendilerine taktıkları isimle satanistler. Sorumluyu uzakta ararken, kimse aslında sorunun burnumuzun dibinde, yaşadığımız hayatlarda, içinde yoğrulduğumuz düzende olduğunun farkında değil..

BENIM JENERASYONUM TUKETILMIS BIR NESIL
Biz oyuncaklar yerine a,b,c,d şıklarıyla süslenmiş, pembe test kağıtlarıyla geçirdik çocukluğumuzu. Yeşilliklerde koşmak yerine, kurslarda tebeşir soluyup, dışarıda olmayı hayal ettik. Masal yerine, Osmanlı tarihi okudu annelerimiz yatak ucumuzda. Ailelerimizin kenardan tezahürat yaptığı kıran kırana bir yarıştaydık çünkü. Biz yarışmayla büyüdük. Yarışmaktan, kazanınca bile vazgeçemedik. ''Akıllı çocuklar topluluğu'' olan ayrıcalıklı okullarımızda her şeyin en iyisini öğrenirken, diğerlerini aşağılamaya başladık. Parasız olana yer olmayan bu okullarda, ailelerinin varlıklarına göre gruplaştık. Aynı üniformaları giymemize rağmen ''etiketler'' farklıydı. Dışlama, hor görme sınırsızdı. Biz akıllı ya da çalışkan bir nesil, paranın ve hırsın içinde büyüdük. Öyle kanımıza işlendi ki kazanma hırsı, kaybetmenin de bir ders olabileceğini unutup, dünyanın sonu olduğuna inandık.

AŞKA İNANMAYAN NESİLİZ
Sıradan hayatları hastalıklı bir kedi gibi görüp, sevmekten kaçtık.Pırıltılı, bol paralı, son model arabalı hayatlara tutunabilmek için bir diğerini hep rakip gördük. Biz tüketim toplumu olarak yetiştik .Giyebileceğimizden fazla giysi aldık. Üç kuruşa yiyebileceğimiz yemekleri yarıştan düştüğümüz sanılmasın diye 10 kuruşa satan şaşaalı restoranlarda yedik. Sevmeyi zayıflık bildik. Maddiyatın maneviyatı tuş ettiği düzen içinde, aşka inanmayan, romantizmden uzak bir nesil olduk. Mektupların yerini e-maillerin, yüzyüze konuşmaların, karşındakinin gözlerinin içine bakmanın ve dokunmanın yerini ''chat''lerin aldığı bu devirde bilgisayar ekranlarımızı sihirli bir maske gibi geçirdik suratlarımıza. Külkedisinin Prensin balosu yerine Laila'ya gittiği, Pamuk Prenses'in cücelerin boylarıyla dalga geçtiği bu zamanda, sevgiyi bulamadık, sevgi dolu da olamıyoruz.

BIRKAÇ YÜREK DÜŞTÜ İŞTE
Bu hissizlikten rahatsız olan birkaç hassas genç yürek de yok değil. Ama onlar da, ya çocuk yaşta mutsuzluğa yenik düşüp bir değişiklik yapamamanın acısıyla içlerine kapanıyor ya da böyle gelmiş böyle gider deyip sistemdeki yerlerini alıyorlar. İnanın bana, 15-16 yaşlarında bu çarpık düzenin farkına varmak, o genç insanın kaldırabileceğinden ağır bir yük. Genç ve gelecek nesilleri tüketen virüs, hepimizin içinde büyüyor. Eğitim sistemimiz de, ona alet olan anne babalarımız da bunun içinde. Ve hatta, bu yarışta koşup hızını alamayan, insanlığını unutup, başkalarının düzenlediği ''Matrix''vari hayatları yaşamakta olduğunu göremeyen bizler de bunun içindeyiz. İçimizde doymayan bir açlık var. Biz içimizde sürekli tınlayan boşluğu kuş tüyü yastıkla boğar, suratımıza kara kalemle gülücükler çizeriz.
BIZ MAALESEF KUCUK SEYLERDEN MUTLU OLAMAYACAK VE BUYUK ŞEYLERDEN DE ÇABUCAK SIKILACAK KADAR DIKKATSIZCE YETISTIRILMIS, TUKETILMIS BIR NESILIZ.[hline]all i want to do is live..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sana en saglam tavsiye. Içinden ne geliyorsa onu yap. Dolasacakmisin dolas. Kimse sana hesap sormasin.(olayi abartma ama) Müzik mi dinliceksin, dinle. Konsere mi gideceksin git. Arkadaslarinla mi takilacaksin? takil.. Hayat senin. Annen baban senin geçici yönlendiricilerinler..Senin hayatinin sahipleri degil. Onlara saygi duy ve ogütlerine kulak ver ama sinirlari asmadan ne istiyorsan onu yap.[hline]-Gerzek $irin: $irin baba nerde?
-Müslüman $irin: Cumaya gitti.

$irinler = SMURFS = Socialist Man Under the Red Father


Querquobad Quane [SnowLords]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Türkünün Çember şarkısı gördüğüm kadarıyla sadece beni değil senide kapsıyor. :-) Gel güzel kardeşim birikte dinliyelim. Bu arada ufak bir dipnot, şarkının ilk halinde çember yerine sistem varmış ancak sansür edilmesin diye kendileri değiştirmiş. Bence bu şekilde zaten daha da güzel olmuş.


Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın
Kendin içindeyken
Kafan dışındaysa

Çaresi yok kardeşim
Her akşam böyle içip kederlenip
Mutsuz olacaksın
Meyhane masalarında kahrolacaksın

Şiirlerle şarkılarla
Kendini avutacaksın
Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

threadin ilk mesajina(habx) hitaben yaziyorum, digerleri icin gecerli olacagini sanmiyorum cunku.

keske bu bir "ergenlik krizi" diyebilseydim. elbette degisen hormonlarin da etkisi var ama asil nedeni maalesef iyi, dusunceli, nazik dogaya sahip insanlarin modern gorunumlu olan bu ilkel toplumda bir yer edinememesi, edinse bile rahat edememesi.
caresi yok gercekten de, bir sure sonra alisirsin bu duruma ona buna takilip yasarsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav cidden bazen gözüm dönüyor, tüm savunduğum idealleri filan unutuyorum ve Türkiye gerçeğine geri dönüyorum. Başlarım demokrasiye, fikirlerin özgürce savunulmasına diyesim geliyor ama biraz daha bakınca ortada savunulan bir fikir olmadığı, sadece kelime kusmuklarının olduğunu anlayıp başlanacak bir fikrin olmadığını görüp yerime oturuyorum.

Evet belki içimdeki canavarı durdurmam gerekiyor ama ya masum maskesi takan şaklabanlar, onları kim durduracak. Hayatı sadece kendi anlık zevklerinin bir hizmetkarı olarak gören hoş vede boş yer kaplayıcılara ne yapmalı.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Merhaba arkadaşlar,

aradan tam tamına 4 ay geçti,
Hayatımda değişen hiçbirşey olmadı bunca aydır. Yapmak istediklerimin hiçbirini yapmadım.Paramın yettiğince içiyorum. Dışarı çıkmıyorum fazla. Tamamen pasif bir insan oldum.
Okulun da tatile girmesine çok az kaldı..
Seneye lise 3 üm.. ÖSS geyiği de geliyor. Ben bu halde ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım..

Ya yazın bi de çiftler görünce daha da kötü oluyorum. Kimseyle konuşmuyorum artık. Sadece okulda sıranın üstüne yatıp uyuyorum tüm gün. Bekliyorum artık birşeylerin gelmesini beni alıp götürmesini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm sakın hiç bişey için üzme kendini.hayat 18 den sonra başlar , evlenince biter.bak 18'ine girince üniversiteye gidiceksin üniversitede bi sürü cıbırla (kız) tanışıcaksın.Barlara gitmeye başlıcaksın tatillerde Orda istediğin kadar içip , çıkışta çorbacıya gidiceksin.Nüiversite uzun olduğu için yakın arakadaşın da olucak.Ehliyet alıcaksın sıkıldığın zaman arabaya atlayıp (maddi durumunuz elverişliyse) istediğin yere gideceksin. Ama bu demek olmuyo ki dersleri salıvericeksin.

şimdilik herkesle (kızlar dahil) içli dışlı ol herşeyi konuş onlarla. hiç bi şekilde utanma. sırf çıkmış olmak için bile olsa bi kız arkadaş bul istediğin zman dışarı çıkarsınız.sinemaya falan gidersiniz.

hiç sıkma canını 18'e girdiğin zman düzelirsin.şimdi ordan birileeri çıkıp sorumluluklar kıl yün diycek hiç takma onları.SADECE GEREKENİ YAP[hline]-Öldürme beni!!!
-Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et.
-Kimsin sen?
-Levie......LevieMaxilack
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
habx, 03 May 2003 22:51 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaşlar,

aradan tam tamına 4 ay geçti,
Hayatımda değişen hiçbirşey olmadı bunca aydır. Yapmak istediklerimin hiçbirini yapmadım.Paramın yettiğince içiyorum. Dışarı çıkmıyorum fazla. Tamamen pasif bir insan oldum.
Okulun da tatile girmesine çok az kaldı..
Seneye lise 3 üm.. ÖSS geyiği de geliyor. Ben bu halde ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım..

Ya yazın bi de çiftler görünce daha da kötü oluyorum. Kimseyle konuşmuyorum artık. Sadece okulda sıranın üstüne yatıp uyuyorum tüm gün. Bekliyorum artık birşeylerin gelmesini beni alıp götürmesini.



selam habx,

Öncelikle sana diyeceğim en önemli şey;

Benzer olayları bende yaşadım bir süre...Hatta halen bile yaşıyorum..Yanlızlığa Aşık olmakta var ama ucunda dikkat et aşık olursun :)

...
Eğer icq kullanıyorsan 256 0 1973

beklerim.Uzuuun uzun sohbet ederiz bu konuda..
Bir takıma rahatlatır
Emin ol...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...