Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zippo // yardım pls

msuuut

Öne çıkan mesajlar

Bi zippo alayım dedim resmen boku çıktı arkadaş. bakıyorum fiyatlarına her yerde farklı falan. dün bi tobacco shopa gittim beğendiğim model vardı fiyatına 109 çekti. hatta muhabbette ettik adamla.70 80e bende satarım diyor ama garantisi olmaz.birşey olsa götürsen suratına fırlatırlar falan dedi asdasda. her neyse bi de aynı zippoya kertenpelex diye bi sitede baktım fiyatı 82.50. şimdi benim istediğim ,almışken tam alayım en azından bir şey olduğunda çöpe atmak yerine götürür garantiye veririm düzeltiririm.tobacco shoptaki adam beni feci şüphelendirdi şimdi.ne yapmalıyım sizce ? aranızda zippo sahibi olanlar vardır elbet (.
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

zippoya ne olabilirmiş ki garantisi varmış ?

5-6 senedir sapasağlam hepsi...bi tanede eski 20 senelik fln var oda öle
şöyle bi durumdan bahsetti o tobacco shoptaki adam ; elemanın teki aldıktan sonra menteşesini kırmış sonrada getirip vermiş işte değiştirmişler zippoyu.bunun gibi durumlardan bahsediyorum.hiç kullanmadığım ve tamda bilmediğim için soruyorum zaten bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

peki 82 liralık zippo 'gerçekten' garantili midir ? hani adamın dediği gibi suratıma fırlatmasınlar adasdas.bilemedim işte ya tam olarak ne yapayım. nasıl emin olabilirim garantili olduğunu ?

vallahi öyle ebay'dan vs sitelerden almayı planlamıyorum.o kadar uğraşmaya üşenirim yani. nakit param var. şu an gidip ikisinden birini alabilirim ama emin olmak için sizlere bi danışayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

peki o kağıdın fake olma ihtimali yok mu ? tabiki her zippo için farklıdırda aynı zipponun iki farklı fiyatı olunca bilemedim,yetemedim resmen.hani '' arkadaş 84liralık fakedir garantisi olmaz,git al diğerini'' denmez yani Adasd
Hatta çakmak şudur

Sosyal ağlarda paylaş

msuuut said:
aranızda zippo sahibi olanlar vardır elbet (.

adam ezmiş resmen :D
neyse..
dedemin zipposunu kullanıyorum 43 senelik zippo. Generallere verilen zippodan daş gibin hiç bişeyi yok.
ayrıca evde son 6 senede alınmış 8 tane zippo var gayet hunharca kullandım hep arka cebimde taşıyorum sürekli üstüne oturuyorum falan hiç bişey olmadı bugune kadar.
örnek olarak:
bostancı sahilde taşların arasına yuvalarlanmıştı biri arkadaşı sarkıtıp aldık.
bi tanesini eski sevgilimin suratına fırlattım ama omzuna sekti :D bayağ bayağ uçtu.
birini 2. kattan düşürdüm.

zippolara hiç bişey olmuyor garanti maranti boşver onları sıkılınca yenisini alıyosun bi ömür kullanmıyosun sonuçta :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...