msuuut Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bi zippo alayım dedim resmen boku çıktı arkadaş. bakıyorum fiyatlarına her yerde farklı falan. dün bi tobacco shopa gittim beğendiğim model vardı fiyatına 109 çekti. hatta muhabbette ettik adamla.70 80e bende satarım diyor ama garantisi olmaz.birşey olsa götürsen suratına fırlatırlar falan dedi asdasda. her neyse bi de aynı zippoya kertenpelex diye bi sitede baktım fiyatı 82.50. şimdi benim istediğim ,almışken tam alayım en azından bir şey olduğunda çöpe atmak yerine götürür garantiye veririm düzeltiririm.tobacco shoptaki adam beni feci şüphelendirdi şimdi.ne yapmalıyım sizce ? aranızda zippo sahibi olanlar vardır elbet (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zippoya ne olabilirmiş ki garantisi varmış ? 5-6 senedir sapasağlam hepsi...bi tanede eski 20 senelik fln var oda öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sdeceokuyangenç said: zippoya ne olabilirmiş ki garantisi varmış ? 5-6 senedir sapasağlam hepsi...bi tanede eski 20 senelik fln var oda öle şöyle bi durumdan bahsetti o tobacco shoptaki adam ; elemanın teki aldıktan sonra menteşesini kırmış sonrada getirip vermiş işte değiştirmişler zippoyu.bunun gibi durumlardan bahsediyorum.hiç kullanmadığım ve tamda bilmediğim için soruyorum zaten bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kaybetmiyceksen ver 20 lira daha al adamdan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya valla bende garantilisinden yanayım ama bişi olcağından değil koleksiyon yapmaya çalışıyorum ben o yüzden hepsi öyle falan filan..zippo candır kolay kolay bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Arka cebinde taşırsan gayet kırma potansiyelin var senin Jahrein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 peki 82 liralık zippo 'gerçekten' garantili midir ? hani adamın dediği gibi suratıma fırlatmasınlar adasdas.bilemedim işte ya tam olarak ne yapayım. nasıl emin olabilirim garantili olduğunu ? vallahi öyle ebay'dan vs sitelerden almayı planlamıyorum.o kadar uğraşmaya üşenirim yani. nakit param var. şu an gidip ikisinden birini alabilirim ama emin olmak için sizlere bi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kutusuyla verirse..aç içini bak minik bi kağıdı olur onun =) zippolar 60 - 2093840293 lira arası deişio fiyatları çünkü fiyata göre düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 peki o kağıdın fake olma ihtimali yok mu ? tabiki her zippo için farklıdırda aynı zipponun iki farklı fiyatı olunca bilemedim,yetemedim resmen.hani '' arkadaş 84liralık fakedir garantisi olmaz,git al diğerini'' denmez yani Adasd Hatta çakmak şudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o diil de kapağını açınca otomatik olarak yanan zippo yok mu ya? ille çevircez mi o tekeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4643552,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://www.dealextreme.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 anlaşılan sana bi çakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 www.busradagitim.com/pict/color.jpg varken zippo da neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://www.vidivodo.com/114434/cakma-zippo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 msuuut said: aranızda zippo sahibi olanlar vardır elbet (. adam ezmiş resmen :D neyse.. dedemin zipposunu kullanıyorum 43 senelik zippo. Generallere verilen zippodan daş gibin hiç bişeyi yok. ayrıca evde son 6 senede alınmış 8 tane zippo var gayet hunharca kullandım hep arka cebimde taşıyorum sürekli üstüne oturuyorum falan hiç bişey olmadı bugune kadar. örnek olarak: bostancı sahilde taşların arasına yuvalarlanmıştı biri arkadaşı sarkıtıp aldık. bi tanesini eski sevgilimin suratına fırlattım ama omzuna sekti :D bayağ bayağ uçtu. birini 2. kattan düşürdüm. zippolara hiç bişey olmuyor garanti maranti boşver onları sıkılınca yenisini alıyosun bi ömür kullanmıyosun sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar