Longshanks Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 başka serverdaki horde pally mi kasıyorum. 71 olmak üzere şuan. yalnız bu serverda 80 olmadıgı için heirloom ve cold weather flying de yok. o yüzden retri q yapmak mı mantıklı yoksa holy ya da prot olup dungeon akmak mı? 80de nasıl olsa holy oynicam simdiden olsammı acep diye düşünüyorum bana bi optimizasyon yapın kankiler dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dual spec yap, retri level kasar holy olur dungeona gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 başka server no gold mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ozaman adam gibi raid, dungeon grubu bulabileceksen, iyi bir guilddeysen holy ol. yoksa 80e kadar kendi başının çaresine bakacak şekilde kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1k bişey ya, 100g paran olsa AHta uğraşıp 1k yaparsın bi günde :P Uğraşamam dersen de questing yap, 5 saatte 1 lvl alırsın aşağı yukarı, 2 gün online timela gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yalnız retri kasmak ne güzelmiş yarappi ya yüzüm acıyo kasarken ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 retri çok iyi bişey. ama ben nefret ediyorum (rogue oynuyorum lan ben yazık bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar