Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istanbul avrupada paintball için mekan bilen var mı, veya şöyle şurada yapılır diye tavsiye eden biri. teşekkürler. // berk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.paintball.de/index.php?sid=1 var güzel http://www.paintball-dome.com/ biraz küçük ama idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adam istanbul demiş, alaman siteler verilmiş yoksa bişeyi kaçırıyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mesajı güncellemeden ne yazmıştı Lancelion çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istanbul yazmamıştım = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Büyükçekmecede var dediler gittik bulamadık bi keresinde belki sen bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 PATA PATA PATA PATA PATA PATA PATA PATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Avrupa yakasında paintball bi parkormanda vardı, orası kaldırdı paintballu. Şimdi gittiğim tavisye edebileceğim bi maltepe var. Hem mangal fln veriyolar paintball sonrası tavuk vesaire yapıp durum kritiğinde bulunabiliyorsunuz. Sınırsız mermi + kursun + hakem + vs + 2 saat 50 liraydı sanırım. Birde kilyos var orası anasının cebinde ama gidenler tavsiye etti. Sonra beykozda var bitane ama adam başı 200den aşa çıkamazsınız ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyiymiş 50 liraya o kadar şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Biz gercegiylen oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ateş etmeli her türlü oyunun kritiği "soktuk."dur. Başka kritiğe gerek yok, mangala para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Seceba said: Avrupa yakasında paintball bi parkormanda vardı, orası kaldırdı paintballu. Şimdi gittiğim tavisye edebileceğim bi maltepe var. Hem mangal fln veriyolar paintball sonrası tavuk vesaire yapıp durum kritiğinde bulunabiliyorsunuz. Sınırsız mermi + kursun + hakem + vs + 2 saat 50 liraydı sanırım. Birde kilyos var orası anasının cebinde ama gidenler tavsiye etti. Sonra beykozda var bitane ama adam başı 200den aşa çıkamazsınız ordan. omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sınırsız mermide cılkı çıkıyor abi. bide ben fenerbahçedekinde yarım saat oynadım ne nefes kaldı ne bacak. 2 gün zor yürüyebildim. tabi bu benim kofluğumdan ama nese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://www.istanbulpaintball.net/default.asp zam gelmiş 55 lira olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sınırsız mermi mi? Hile yazmış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mermileri boxerımın cebine koyar eve götürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar