Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bence alakası yok. TBC zamanı enhancement çok kolay ve sıkıcıydı. 3 ability yapıyordun sonra bekliyordun. En zor kısmı başta totem ayrı ayrı 4 totem atmaktı valla. SwP'den beri enhancement shaman oynuyorum. Hep birşeyler eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 akıllı shaman tank bile healler maelstorm ile. Ben ventten raid yönetirken top dps yapıp raid ui takip edip gerek tank heale gerek mele raid heale yardım ediyordum. Mühim olan boss kesmek. Top dps yapmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buyse said: akıllı shaman tank bile healler maelstorm ile. Aynen Tarhana çorbası bile yapar. 7k Healing wave ile 55k tank hp doldurmada başarılar sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 7/24 healle demio zaten. karambol bi anda heallesen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Buyse said: Ben ventten raid yönetirken top dps yapıp raid ui takip edip gerek tank heale gerek mele raid heale yardım ediyordum. cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dengesiz said: Bence alakası yok. TBC zamanı enhancement çok kolay ve sıkıcıydı. 3 ability yapıyordun sonra bekliyordun. En zor kısmı başta totem ayrı ayrı 4 totem atmaktı valla. SwP'den beri enhancement shaman oynuyorum. Hep birşeyler eklediler. totem twist nedir bilirmisin hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şşşşşşşş adam dk oynuyor çok zor. Yarası var uğraşmayın. Ben burda shaman zor demiyorum ki. Oyunda oynaması zor class yok ki. Sadece Sp'lerin rotasyonu biraz ağırdı o kadar. 3-5 tane tuşa bastığınız bi oyunda o karakter zor bu karakter kolay demeyin allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Furytürk said: Dengesiz said: Bence alakası yok. TBC zamanı enhancement çok kolay ve sıkıcıydı. 3 ability yapıyordun sonra bekliyordun. En zor kısmı başta totem ayrı ayrı 4 totem atmaktı valla. SwP'den beri enhancement shaman oynuyorum. Hep birşeyler eklediler. totem twist nedir bilirmisin hacı? Totem Twisting is when you drop 2 totems of the same element in such a way that you have both of them active concurrently. Usually, the Shaman will drop Windfury to get the 10 second buff and then immediately drop Grace of Air until just before the Windfury buff is up. With creative use of hotkeys and a good rhythm, you can keep both totems active simultaneously. This technique is very mana intensive and severely limits the other things you can do at the same time. Bildim babuş ama melee grupta gerek duymadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Dengesiz said: Furytürk said: Dengesiz said: Bence alakası yok. TBC zamanı enhancement çok kolay ve sıkıcıydı. 3 ability yapıyordun sonra bekliyordun. En zor kısmı başta totem ayrı ayrı 4 totem atmaktı valla. SwP'den beri enhancement shaman oynuyorum. Hep birşeyler eklediler. totem twist nedir bilirmisin hacı? Totem Twisting is when you drop 2 totems of the same element in such a way that you have both of them active concurrently. Usually, the Shaman will drop Windfury to get the 10 second buff and then immediately drop Grace of Air until just before the Windfury buff is up. With creative use of hotkeys and a good rhythm, you can keep both totems active simultaneously. This technique is very mana intensive and severely limits the other things you can do at the same time. Bildim babuş ama melee grupta gerek duymadım... haha melee grupta gerek duymadın :D at o melee i çöpe sen ozman.bana whisper yagardı meleeden wf + agi zamanını iyi ayarla diye.. kralsın ozman imba guildlerde oynamıssındır belli.o sunwell zamanı oynadıgım dedigin enhancement shaman=wf+agi totem gerisi yalan class %10 ap de var tabi.totem twist yapmadan brutallus kes. o guild direk ensidia ile kapışsın o derece yani.google a totem twist yazıp cıkan sonuclardan cope/paste ile olmaz o iş.sunwell nerf patchinden önceydi enhancement shamanın olayı artık bi geyigi yok.ozamanlar seni dps yap diye almazlardı,meleeye dps yaptır diye alırlardı raide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Valla o dönemde melee dps 2k dps çıkarıyordu totem twist yapmadan ama guildin yarızı LW drums kullanıyordu. Enh shaman 1.7-1.8k dps çıkarıyordu rahat. Googledan bakcaz tabi kullanmadık ki. Nerf gelmeden onsuszda kesiliyor. Ama haklısın yakaladın beni bilmediğim birşey ile ve eski kulağı kesiklerden olduğunu başarıyla gösterdin. Bravo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Selam yeni yetme shamanım ben şimdi. casual raid yapıcam , ve tabiki de pvp yapıcam. Ama hibrit klasın heyecanı işte. karasızım. raidi ne yapsam? pvp'yi ne yapsam? hepsi bi güzel geliyo eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 En güzeli resto oyna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Dengesiz said: Buyse said: akıllı shaman tank bile healler maelstorm ile. Aynen Tarhana çorbası bile yapar. Asdafsdfg ne güldüm buna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 lady deathwhisperer 25hc için aoe talent glyph seçimi daha mı iyi olur yoksa normal talentle mi gireyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aoe talent da neymiş? en iyi single target specinde var zaten 2/2 imp. fire nova. glyphe gerek olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dynun said: Selam yeni yetme shamanım ben şimdi. casual raid yapıcam , ve tabiki de pvp yapıcam. Ama hibrit klasın heyecanı işte. karasızım. raidi ne yapsam? pvp'yi ne yapsam? hepsi bi güzel geliyo eahuea Raidde resto ol, çok kolay spot bulursun. PvP yaparken de elemental ol lava burstle scrub parçalamaya doyarsın, takım bulamazsan gear değiştirmeden resto da olabiliyorsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 resto ve elem için önereceğiniz pvp talentleri var mı ? ikisinde de enhanceden toughnessı almayı düşünüyorum mantıklı mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Her seferin topiği "Shamana Gel" okuyorum alla alla diyorum giriyorum sonra gene o topige girdim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dadas arenajunkies.com a gir orda pvp icin her build ile alakalı acıklamaları bilimum macro vesaireyi okursun + streamlerden iyi oyuncuları izleyebilirsin gl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Streamden izleyemedim bi turlu daha dogrusu acamadım bi turlu. log in olmak falan mı lazım veya bi link versenize direk stream linki arenajunkiesden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arenajunkies den sorunsuz izlemen lazım zira log in olmakla alakası yok streamden birsey izlemenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hangi icon'a tıklayacağını bulamıyorsan eğer "xfire"ı simgeleyen bir X icon'u var streamde izlemek istediğin adamın nickinin yanında ona tıklıyorsun; seni xfire'a yolluyor ilgili linke oradan naklen izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Phlox said: Buyse said: Ben ventten raid yönetirken top dps yapıp raid ui takip edip gerek tank heale gerek mele raid heale yardım ediyordum. cool story bro very cool story bununla beraber dolmada sarabiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gelin parmaaa ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ulduar patch'i sonrası oyuna ara vermeden önce Resto bir troll shamanım vardı. Yaklaşık 5,5 aylık bir aradan sonra oyuna yeniden başladım. Naxx25 ve Ulduar10 karışımı bir geara sahibim. (2350 sp, 650 haste, %23 crit) ICC10 yapan bir guilddeyim şu anda. Guildim tüm dikkatini şu anda ICC'ye verdiği için Ulduar ve Toc gibi dungeonlara gitmiyoruz. Fakat bende gear olarak çok geride kaldığım için onlara ayak uyduramıyorum. Puglarla sözünü ettiğim dungeonları yapmaya çalıştığımda ise ACH puanı ve gear score'u mu soruyorlar. (bunu da yeni eklemişler galiba) Haliyle şu anda takıldım kaldım. Tecrübeli arkadaşların bana yol göstermesini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar