Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom Bossları ve artifactlar.

Regalya

Öne çıkan mesajlar

Birkaç serverde çok kereler doom bossları öldürmeme ragmen bazılarında 15-20 kere Lucklu yada Lucksuz herhangi bir artifact düşüremedik yada çalamadık.
Butun hasari tek bir dragon a verdirttik tamer ile luck giyip yada bütün hasarı tek warriorla verdirdik genede düşmedi artifact en çok hasar verenein çantasına düşüyormuş ama düşürülmesi için ne yapılmalı onu bi türlü bulamadım Lucklamı alkalı alakalı ise kaç luck olmalı gerçekten sinir edici bir durum Warriorla Dark Father ölüdrmeyi başarmak. :P

Artifact düşürmem için uymam gereken Prosedürler nedir çıkaran nasıl çıkarıyor Çıkması için gereken yeterlilikler nelerdir bir yol gösterirseniz sevinirim.

Ps: Luck um 850-900 civarında
Evde kendi serverimdede de denedim gene birşey çıkmıyor gene birşey çıkmıyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gündüz 15 kere Dark ve yancılarını kestim Önceside kaç kere kestim Warrior başıma güzel bi swing 25 li damge incli Deamon Dismissalım var Executuoner Enemy of one ile 120 kadar vuruyorum bütün hasarı Warrior başıma ben veriyorum ilk ben son da ben vuruyorum ama çıkmıyor yahu nedir bunun çıkma yüzdesi bide 120 Thiefle soyuyorum sadece para geliyor Steable artifacları nasıl halledecegiz o damı şansla alkalı çünkü para bitince item gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

artifact lar çantana düşüyor,
artifact işi muallak hala yani tam emin olamıyorsun ama bildiğim bi kaç şeyi söyliyim.deli gibi damage vermen gerekiyor olabildiğince çok boss a atak vermeye çalış,ilk ve son ataklar özellikle.ve iyi bi şansın olması lazım.tabi sen uğraşırken 2-3 vuruşta artifact alan insanda görebilirsin ayrıca bedava shardlarda pek umut etme bence çünkü osi de bilinmiyorken bu olay, onlar neye göre code luyorlar? başka bir dedikodu ta görede artifact ı günlük sayıyla ve etrafta bulunan kişiye göre vermesi idi ki bende kısmen katılıyorum çünkü ne zaman biri artifact kapsa etrafında en az 10 kişi oluyordu. sadece 2-3 kişilik bir grubun artifact çıkardığına rastlamadım ama olabilirde.
Sosyal ağlarda paylaş

Söyle söylüyeyim 39000 hp nin hepsini ben götürüyorum çoklukda olay dagılmasın diye çok kişi gitmiyoruz çünkü Gurup büyüdükçe oto kontrol mekanizması daha da zor işliyor onun için maximum 4 kişi 13-15 dakikada öldürüyoruz hiçbirşey yok sinir oldum hemen evde Run-uo 0.35 Beta çekip server açtım öldürüyorum öldürüyorum birşey yok birşeyi yanlışmı yapıyorum anlamadımki bununla ilgili açıklayıcı yol gösterici bir site biliyormusunuz acaba.

İlginize teşekkürler Saygılar ,Sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

regalya yukarda açıklamaya çalışmış anason, kimsenin ne tür bi kod kullanıldığı ve nasıl bir sistemle dağıtıldığı hakkında fikri yok. o yüzden de sana verilebilecek kaynak pek yok, olanlarda tamamiyle şahsi fikirler. Aylarca uğraşıp çıkaramayanlar olduğu gibi 4 ayda 17 tane arty çıkartanları da tanıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

illa örnek istiyorsan şöyle bi örnek veriyim.bi doom guildi vardı osi de.ordaki bi adam şöyle yapıyordu,bilmiyorum biliyormusun ama dark father lar gauntletten çıkış sağlayan gate in oraya lure edilerek kesilir genelde.işte gene bi dark father lure ediyorlar bu arkadaşımızında 4 tane ayrı accountu var.hepsiyle login oluyor ve gate in oraya ok atabilcek şekilde 3-4 kare uzaklıktaki çıkıntılara koyuyordu karakterlerini ve makroluyordu.tabi bu karakterler sürekli enemy of one,divine fury,conc. weapon filan cast ediyor yanına herhangi bir yaratık geldiğindede dispel evil yapıyordu.zaten genel oynayış böyle ama o tüm bunları makroda 4 tane slayer bow lu archerla yapıyordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

ghost halindeyken bile artifact çıkabildiğini düşünücek olursak bunun ne damage ile, nede son yada ilk vuruş ile alakası var.. sadece loot hakkı yeterli. Aynı şekilde yüksek damage vermek falanda gerekmiyor artifact alabilmek için

dfye attack verip ölene kadar sağ kalın yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

Anason bizim tekniklerimiz şunlar ki daha iyisinin olduğunu zannetmiyorum.
1.)Magic resist i yüksek bi Red Dragon (Fire reizist için red) 2 adet gm ve üstü veteriner sadece Dragon dalıyor dünkü vuran kişi sayısı artıkkça Unholy boneler artıyor ve kesemiyorsunuz kemiklerden bi sürü mahluk cikiyor bu yöntem ile 25 dakikada ölüyor.
2.)Benim en sevdiğim yöntem bi Adet Resist i yüksek Dragon Dark Fatherin önüne Stayleniyor iki veteriner bandaj basıyor arkadan bi paladin Enemy of one ve Swing i en az 20% ve damage inc li Deamon Dissmisal yada Deamon Slayer le dalacak yada Deamon Dissmissal Bow la dalan Archer paladin ise kan cikarıyor yukarıdaki yazdığınız archer arkadaşların Consantre Weapon yaptığını söylemişsiniz sanırım arkadaşlar bayaca acemi çünkü resistleri denk olduğu için damage düşüyor Consda.
Bu yöntemle de 10-12 dakikada ölüyor ve sadece 2-3 posta Unholy Bone salıyor onlarıda daggerle kesiyorum.

Bu teknikle günde 15 kere kesiyoruz belki fazla ama çıkmıyor sinir bozucu olmaya başladı ama luck giyincede lootundan çok sağlam item çıkıyor o yüzden luck giyiyoruz.

Ps: Kesim Teknikleri tamamiyle bana aittir.

[Bu mesaj Regalya tarafından 15 Temmuz 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden yaşlandım sanırım,
Şu dakikaya kadar ben hep OSI'den bahsediliyor diye okuyordum bu yazıları. Hatta aklıma düşen konulardan biri de haftasonu gidip bakmaktı.
Konu ile alakasız oldu ama kendimi bir garip hissetim.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

Pek tabi
120 sw 120 tact 115 anatomy
Paladin glorious karma elimde damage increase 42 hit phscial area 38 swing speed 25 Deamon Dissmisal Executuoneer's axe
Yüzük damage inc 19 hit 8 int bonus 3 Physical resist fire resist.
bilezik dmage inc 18 hit cha inc 7 int bonus 5 Physical resist poison reisst
Ornate Crown Of The Harrower damage inc 25
Enemy of One Cast edili Dark Father kan davalısı.
Dark Father Physical resist özürlü olduğu için Slayer silah ve Enemy of one ile yaklaşık 10 dakikada ölüyor min 100 çakıyorsunuz çıtır bi damage inc ile.
Ve magic attak olmadığı için sadece tek kişi damage verdiği için enfazla 2-3 kere Unholy Bone salıyor hemen dagger le kesiyorum kemikleri ee rottin lich lord salmayınca hemencecik yarılıyor günde en az 10 kere öldürüyoruz Dark hedesi ve yardakçi hödölerini.

[Bu mesaj Regalya tarafından 19 Temmuz 2004 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benım bildigime gore:

1)Yukarda 1 yerlerde dark fathera steal yapıyom demıssınız. Stealable artıfact gauntlet dısında korıdorlarda locked down olarak yerde duruyo ordan steal denıye denıye alıyosun. Yaklasık 20 tane filan var ama cogu dekoratif esyalar.
2)Artifactler normal itemlar gibi yaratık olunce spawn olmuyo. Her artıfactın cıkması icin belli bir sure var(artifact rearity ile ilgili). Artifact rearity 10-11 filan olan bir silah 4 ayda bir cıkıyor. Yani o silah bir kere cıktıktan en az 4 ay sonra
yeniden loot olarak cıkma ihtimali var. Ayrıntılı bilgi icin stratics.com ordan doom dungeon essay.

Ayrıca benım bildigim artifact cıkarabilmen icin fazla damage vermen veya ilk son atack yapman gerekmiyo. Daha denemedim ama justice diye bir virtue var onu kullanarak sansını biraz yukseltebilirsin.

Hem bu ne aclık boyle sabah aksam dark father mı kesilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...