EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Pub16 loot değişiklikleri Yaşasın para! Ayrıca high end monsterlardan çıkan itemlerin salak saçma özellikleri olması durumuda değiştirilmiş Artık işe yarar şeylerde çıkabilecek loot olaraktan Ve forumlarda adamların oyuncularla etkileşimini görmek güzel valla Eleman topic açmış loot olayından memnunmusunuz değiştirelimmi vb. diye Tabi onlarca yorum gelmiş arttırılsın diye Ve adamlarda arttıracak pub26 da Sevindim valla bi player olaraktan bunları görünce gözlerim doldu yani resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 evet bu iş çok güzel.umarım treasure chest leride unutmazlar, bide chestler için 2 pub beklemeyiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 t-chestleri ve mib lootlarını, hatta dungeon chestlerini falan yeniden düzenlemişler şu an tc de pub26 testte orda deneyebilirsiniz ben denedim blood elelerde harbi 1k falan çıkıyor ayrıca her corpse tan 6-7 magical çıkıyor eskisi gibi bi ton işe yaramaz şeyde yok arada güzel eşylerde çıktı yani 20 tane falan öldürdüm 2 tane işe yarar item çıktı 1/2 ting bide %18 poison resistli armor parçası çıktı(ki enc. edilirse 20 olur, barbed runic gibi falan bişi yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bence öyle çok fazla ekonomik değişiklik olmicak, osi de şu an iki piyasa var. bod ve artifact piyasası. artifactların değeri artıcak para değerinde, bod larınki azalabilir çünkü loot kalitesi artıcağından bronze runic gibi düşük level runic lere çok fazla ilgi olmicaktır. yeni artifactlarda eklerler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bana da öyle geliyo, yine enflasyon olacak herşey aşırı pahalanacak dungeonlar dolacak ve eskisi gibi crafterla para kazanma devri biraz sekteye uğrayacak gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çok iyi artifactler artık çok komik fiyatlara satılmaya başladılar. Fiyat artışı olmalı bence birazcıkta olsa.. Yani bu okadarda kötü bir gelişme olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bence arti fiyatları artmayacak Hatta belki düşer bile bod fiyatları düşebilir eğer sağlam loot çıkmaya başlarsa gerçekten öyle çok büyük bi fiyat oynaması olacağını sanmam ama sadece loot sağlam çıkmaya başlarsa işte runiclerin ve armorların fiyatı falan düşer güzelde olur adamlar barbed runic made diye 1milden falan satıyolar bi parçayı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 muahua azmo osi accountunu açtırıcak şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu pub26 nın çıkma tarihi yazıyormu bi yerlerde yaw straticste bulamadım? (bu arada yukarıya pub16 yazmışım hehe) [Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Temmuz 2004 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hehe doğaldır etkisi oldu vaktiyle baya bi.[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sadece e bay deki gp fiyatları süşer başka bişi olacak gibi gelmiyor bana.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar