DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 slmlar ps1i olanlar büyüko olasılkla ytanırlar syphon filter serisini,plastationun en bab oyunlarındandır 3 sewrilik bu oyun.şu aralar işşim başımdan aşkın olduğundan pek oyun siteleri fln gezemiorumizaten dergi fln almadığımdan oyun satan yerin rafında sf4'ü görünce sook geçirdim,çt diye aldım az parama rağmen,eve gittim delice oynaduuuumn. eğğğ ne oldu?ner oldu söyleeyim efendim,hayalkırıklığı!!!! bi kere hikae havada kalmış,nooluyo,kimle dövüşüoz niye sacaşıoz kimin yanındayız beli değil,sonra psxde sf oynayanlar sf'ın akıcı kontrollerni,kolay ama oynanışını,kolay kontrollerini bilr zaten,ama her ps2 oyununda olduğu gibi gereği omadığı halde analog kolunu sömürmeye getirdiklerinden oyun oynanamıyo,ilk oyunda analog kollarını kullnmadan çok akıcı bi şekilde oynuoduk aama bu oyunda bi pok yapamıosunuz,tuşlar karışıo,hareket edeilemio,nşan alınmıo,niye çok güzel ozellikerl bozmuar anlamadım,bi riske girmeşler ama dağıtmışlar bence tabi bu bemim görüüsüm.ne bilim çok oynamak istediğim bir oyundu ama hatyal kııkşlğına uğradım.ühühü[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 adı sifon filtresi olan bi oyun. hmmm....[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Dostum sağol iyiki anlattın da oyunu boşuna almamış oldum. Bu PS2'de iyice cıvıymaya başladı. Adam gibi oynanacak oyun yok. En iyi SWG'ye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Niye cıvısın canım. Sadece kısır dönemdeyiz. Ama pc tarafı bol bereket gidiyo şu an.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Son bıraktıgımda s.f cok iyiydi... Neden böle oldu anlamıyorum aslında[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: kiddo, 19 Temmuz 2004 04:44 tarihinde demiş ki: adı sifon filtresi olan bi oyun. hmmm.... sırf adına bakıpta oynamadan konuşmamak lazım.. demek virüs yine yayılıyor.. bir sf hayranı olarak ne kadar kötü de olsa alıp oynamam gereken bir oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar