Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Syphon Filter 4

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

slmlar

ps1i olanlar büyüko olasılkla ytanırlar syphon filter serisini,plastationun en bab oyunlarındandır 3 sewrilik bu oyun.şu aralar işşim başımdan aşkın olduğundan pek oyun siteleri fln gezemiorumizaten dergi fln almadığımdan oyun satan yerin rafında sf4'ü görünce sook geçirdim,çt diye aldım az parama rağmen,eve gittim delice oynaduuuumn.

eğğğ ne oldu?ner oldu söyleeyim efendim,hayalkırıklığı!!!!
bi kere hikae havada kalmış,nooluyo,kimle dövüşüoz niye sacaşıoz kimin yanındayız beli değil,sonra psxde sf oynayanlar sf'ın akıcı kontrollerni,kolay ama oynanışını,kolay kontrollerini bilr zaten,ama her ps2 oyununda olduğu gibi gereği omadığı halde analog kolunu sömürmeye getirdiklerinden oyun oynanamıyo,ilk oyunda analog kollarını kullnmadan çok akıcı bi şekilde oynuoduk aama bu oyunda bi pok yapamıosunuz,tuşlar karışıo,hareket edeilemio,nşan alınmıo,niye çok güzel ozellikerl bozmuar anlamadım,bi riske girmeşler ama dağıtmışlar bence

tabi bu bemim görüüsüm.ne bilim çok oynamak istediğim bir oyundu ama hatyal kııkşlğına uğradım.ühühü[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...