Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 takas et dfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben fifa + simps ** world cup takasına gideecem haftaya fln. seni bi güzel lihtenştayna çeviririm darkrider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 multiplayer için alıyorsanız almayın diyeceğim sanırım, şu saat itibariyle ranked'da rakip bulamadı oyun bana, lobilere girip bakayım dedim ki o ne, 25 kişi belki var tüm lobilerde ... gerçi sanırım sorun var bir yerlerde, dün gece yarısı daha fazla adam vardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yanlış olmuş =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dün aldım can sıkıntısından. 1 saat oynadık kardeşimle. Fena olmamış. Kafa vurmayı biraz kolaylaştırmışlar galiba Aşırtma goller azalmış, çok yerinde olmuş. Default Kamera açısı/uzaklığı çok iyi Bu gece oynamaya devam ederim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nedense ben ılk kez bır oyunda sınırlenmeye basladım.onlıne oyunlarda resmen kırmak ıstıyorum aletı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar