Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Şu aşağıdaki resmi gerçek boyutlarında reprodüksiyon yaptırmak istiyorum. Şöyle gerçeğe yakın görünen garip baskı sistemi vardı tablo basmak için, tam bilmiyorum, onunla. Ankara'dayım. Bir yol gösterebilir misiniz? Fiyat kaldıramayacağım kadar çıkarsa gidip Dost'dan alacağım ama umarım öyle olmaz. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/JWW_TheLadyOfShallot_1888.jpg Ne zaman görsem bu resmi bir garip oluyorum, garip bir şekilde çekiyor beni, kadın da çok güzel (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 malzemeleri hazirla, ben boyarim aynisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ankarada makinelerle tablo üreten bir şirket vardı da hatırlamıyamıyorum adını. edit: yazıcı usulü değil tabi fırça darbesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar