Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beckham'ın penaltı kaçırdığı top 34 bin dolara satıldı


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

Portekiz'de düzenlenen 12. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere Milli Takımı Kaptanı David Beckham'ın Portekiz maçında kaçırdığı penaltı atışında kullandığı top, 34 bin 382 dolara Kanadalı bir koleksiyoncuya satıldı.

Lizbon'un Luz Stadı'nda İngiltere-Portekiz maçında ünlü futbolcu David Beckham'ın penaltı kaçırdığı top, 34 bin 382 dolara 382 dolara satıldı. Tribünde bulunan İspanyol Pablo Carral isimli taraftarın internet üzerinden satışa çıkardığı topu Kanadalı bir koleksiyoncu satın aldı.

1 Euro ile başlayan ve bir ara değeri 10 milyon Euro'ya kadar çıktığı açıklanan topu satan kola fabrikası işçisi 25 yaşındaki Carral, aldığı para ile ev ve araba alacağını, iş kuracağını söylemişti.[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan işe bak maça gidiosun dallamanın teki penaltı kaçırıyor hayatın deişiyor top kucağına düşüor ve parayı vuruosun breh breh[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...