Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Portekiz'de düzenlenen 12. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere Milli Takımı Kaptanı David Beckham'ın Portekiz maçında kaçırdığı penaltı atışında kullandığı top, 34 bin 382 dolara Kanadalı bir koleksiyoncuya satıldı. Lizbon'un Luz Stadı'nda İngiltere-Portekiz maçında ünlü futbolcu David Beckham'ın penaltı kaçırdığı top, 34 bin 382 dolara 382 dolara satıldı. Tribünde bulunan İspanyol Pablo Carral isimli taraftarın internet üzerinden satışa çıkardığı topu Kanadalı bir koleksiyoncu satın aldı. 1 Euro ile başlayan ve bir ara değeri 10 milyon Euro'ya kadar çıktığı açıklanan topu satan kola fabrikası işçisi 25 yaşındaki Carral, aldığı para ile ev ve araba alacağını, iş kuracağını söylemişti.[signature][hline]Carmelo#15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Basketbolcuymuş dimi bu eleman. Hayvan gibi boy vardı :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ulan işe bak maça gidiosun dallamanın teki penaltı kaçırıyor hayatın deişiyor top kucağına düşüor ve parayı vuruosun breh breh[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 1-34 bin dolar ile nasıl ev,araba alıp üstüne üstlük bide şirket kurabiliyor??? 2-Bir ara 10 milyon Euro olupda soora nasıl 34 bin Dolara kadar iniyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bende 10 milyon euro diye duymuştum bunu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 garip..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 alt tarafı bi meşin yuvarlaga para veren akılsızlar var,aslında o topu cam fanus a koyup beckham a hediye etmek lasım :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kotu yatırım... David Beckham bir penaltı daha kaçırırsa topun degeri düşer :) yanı kacırdıgı her penaltı topu fiyatı düşürürse David Beckhamda daha cok sene futbol oynıyacagını düşünürsek yatırım zararla sonuçlanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Önce şirket kurup kar edip ev almakta var zarar a girip beş parasız kalmakta var. Para kazanınza zengin olunca altından beckhamın kaçırdığı topun heykelini yapar ehuehuehu....P[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gol atsaymış 2 milyon dolara satacaklardı o zaman :p.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ha tabi o zmn ağı delip adamın kucağına düşmesi gerekiyor.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gol olsaydı 2kuruş verilmezdi bence. Ama abanıp fileyi geçip adamın kucağına düşme ihtimali yok değil. 1/1000000 ihtimal olasa bile[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar