Azmodai Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Laraken said: dasaaa said: son seçimlerden sonra ankaralının bu konuda neler hakkettiğini gördük. kusura bakmasınlar, kurunun yanında yaş da yansa hakkettikleri budur. abi şu mantığı bi anlayamadım ben. napsaydık abi, neyi hakettik? yani evet cok anlamsiz konusuyorsunuz. HErifi cankayada sandiga gomduk, 20% bile alamadi herif ama gel gor ki AKP li cogunluk, RTE ci halk onun partisinin adayini secti. Kurunun yaninda yas yanacaksa ulkecek yandik, ama siyasete girer simdi o can sikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Azmodai said: Laraken said: dasaaa said: son seçimlerden sonra ankaralının bu konuda neler hakkettiğini gördük. kusura bakmasınlar, kurunun yanında yaş da yansa hakkettikleri budur. abi şu mantığı bi anlayamadım ben. napsaydık abi, neyi hakettik? yani evet cok anlamsiz konusuyorsunuz. HErifi cankayada sandiga gomduk, 20% bile alamadi herif ama gel gor ki AKP li cogunluk, RTE ci halk onun partisinin adayini secti. Kurunun yaninda yas yanacaksa ulkecek yandik, ama siyasete girer simdi o can sikar. konu belediye oldugu icin cok siyasete girmiycemde, tamamen ankaralının sucu azınlık oylarıyla secıldı melıh melıh aldı %38.5 karayalcın aldı %31.5 MHP nin adayı aldı %27 partılerın salaklıgını karayalcının aday gosterılmesı hatasını fılan gecelım haydın, melıhı ıstemeyen halk neden bır adayda uzlasamadı? ulke yonetımı degılkı beledıye yonetımı bu, ıdeolojının partının sıyasetın gercek anlamda pek etkısı yok, adaylardan hangısını sevdıysen ona oy verırsın bızım maltepedekı su ankı baskan ıkı partının secmenının destegı ıle secıldı mısal, ankaralı yok ben ılla ıdeolojık oalrak bana yakın partıye oy verıcem varsın olsun melıh cıksın sandıktan seklınde harıket ettıyse barız hakedıyor yanı daha oncede tekrarlamsıtım gene tekrarlıyorum melıh ankaralıya ankaralıda melıhe cok yakısıyor :D sado-mazo bır ılıskı var ıkısının arasında tartısmak bıze dusmez :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 melih strikes back, bir ay gitmez diyordum gitmedi sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ankaralılar alınmasın ama şehriniz köy gibi. Power level ile şehir olmuş sanki hele o havaalanından şehre giderken yolun kıyısındaki eşsiz mimari örnekleri tam bir başkent havası katıyor :p Bunun üstüne gidin melihe oy verin sonra burda göz yaşı dökün, öyle yağma yok ! Karayalçının kıymetini bilmeyenlere az bile (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Davanın 6 yıl sürmesi, geri çekilmesinin 4 gün sürmesi. başka söze ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zamdan zevk alan, indirimi görünce şaşıran bir bünye psiko etkisi var üzerimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 türkiyenin akpyi hakettiği kadar ankara da melihi hakediyor doğru diyecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zaman gazetesi gene bombalamış haha. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=960565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ankara'nın 'indirim çilesi' kısa sürdü Abi başlık bu , indirimin nasıl bir çilesi var ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 lan indirim çilesi ne ya hadasdjfsdojfhsdfşjsdfkjsdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi adamların devleti de özel sektör sanıyor ya, devletin amacı kar etmek sanıyorlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gecen konusuyodu basbakanda, indirimden sikayet etti izliyiciler saksaksak alkisliyor direk sado-mazo oldu iliski diyorum iste heueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yunusemre said: Rock said: 1- Melih Göçek toplu taşıma üzretlerine yüksek oranda zam yapar. 90 kuruş'dan ( ki o zmnlar 900.000) 1.60 yada 1.70 gibi bir rakama çıkmıştı sanırım. %100 gibi bir rakamdı ( yanlış hatırlamıyorsam tabi :) ) Fazla detay bilmiyoru, İstanbulluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mega-Köy İstanbul un halide cok süper degil. Klasik anadolu insanının chp yi belediye seçimlerinde 1. numara yapacagınımı sandıydınız siz. ortalamanın biraz üstünde aklı çalışan insanların toplaştıgı Çankayada chp yüzyıllardır kazanıyor belediye seçimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 forgiver said: lan indirim çilesi ne ya hadasdjfsdojfhsdfşjsdfkjsdkj Zamanında işçilerin enflasyondan korunması için maaş ve ikramiyelerinin azaltıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Garipsemeyin:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Neyse 2 gün ucuz bindik o da kar..Happy hours hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asıl soru 6 yıl süren davanın itirazı nasıl 4 günde sonuçlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asıl cevap: Laorx said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Virus said: asıl soru 6 yıl süren davanın itirazı nasıl 4 günde sonuçlanmış dava edenle itiraz eden farklı kimseler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Viktor said: gecen konusuyodu basbakanda, indirimden sikayet etti izliyiciler saksaksak alkisliyor direk sado-mazo oldu iliski diyorum iste heueheue protesto amaçlı aklışlamışlar orda, gazetede öyle yazıyorud. bozulmuş hatta tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://i43.tinypic.com/2psptlc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bilim ve tayyip ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 off hepsi ayrı bomba devlet çok para kazanacak diye sevinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar