Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulasım İndirimi İptal Edildi

Phobost

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

dasaaa said:

son seçimlerden sonra ankaralının bu konuda neler hakkettiğini gördük.

kusura bakmasınlar, kurunun yanında yaş da yansa hakkettikleri budur.

abi şu mantığı bi anlayamadım ben. napsaydık abi, neyi hakettik?

yani evet cok anlamsiz konusuyorsunuz. HErifi cankayada sandiga gomduk, 20% bile alamadi herif ama gel gor ki AKP li cogunluk, RTE ci halk onun partisinin adayini secti.

Kurunun yaninda yas yanacaksa ulkecek yandik, ama siyasete girer simdi o can sikar.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Laraken said:

dasaaa said:

son seçimlerden sonra ankaralının bu konuda neler hakkettiğini gördük.

kusura bakmasınlar, kurunun yanında yaş da yansa hakkettikleri budur.

abi şu mantığı bi anlayamadım ben. napsaydık abi, neyi hakettik?

yani evet cok anlamsiz konusuyorsunuz. HErifi cankayada sandiga gomduk, 20% bile alamadi herif ama gel gor ki AKP li cogunluk, RTE ci halk onun partisinin adayini secti.

Kurunun yaninda yas yanacaksa ulkecek yandik, ama siyasete girer simdi o can sikar.

konu belediye oldugu icin cok siyasete girmiycemde, tamamen ankaralının sucu

azınlık oylarıyla secıldı melıh

melıh aldı %38.5
karayalcın aldı %31.5
MHP nin adayı aldı %27

partılerın salaklıgını karayalcının aday gosterılmesı hatasını fılan gecelım haydın, melıhı ıstemeyen halk neden bır adayda uzlasamadı?

ulke yonetımı degılkı beledıye yonetımı bu, ıdeolojının partının sıyasetın gercek anlamda pek etkısı yok, adaylardan hangısını sevdıysen ona oy verırsın

bızım maltepedekı su ankı baskan ıkı partının secmenının destegı ıle secıldı mısal, ankaralı yok ben ılla ıdeolojık oalrak bana yakın partıye oy verıcem varsın olsun melıh cıksın sandıktan seklınde harıket ettıyse barız hakedıyor yanı

daha oncede tekrarlamsıtım gene tekrarlıyorum

melıh ankaralıya ankaralıda melıhe cok yakısıyor :D
sado-mazo bır ılıskı var ıkısının arasında
tartısmak bıze dusmez :D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaralılar alınmasın ama şehriniz köy gibi. Power level ile şehir olmuş sanki hele o havaalanından şehre giderken yolun kıyısındaki eşsiz mimari örnekleri tam bir başkent havası katıyor :p Bunun üstüne gidin melihe oy verin sonra burda göz yaşı dökün, öyle yağma yok ! Karayalçının kıymetini bilmeyenlere az bile (:
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Rock said:

1- Melih Göçek toplu taşıma üzretlerine yüksek oranda zam yapar.

90 kuruş'dan ( ki o zmnlar 900.000) 1.60 yada 1.70 gibi bir rakama çıkmıştı sanırım. %100 gibi bir rakamdı ( yanlış hatırlamıyorsam tabi :) )

Fazla detay bilmiyoru, İstanbulluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...