Asriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu bilmeden izlerseniz daha çok etkileneceğiniz muhakkak.IMDB puanı 7.7 bende kendi adıma 9 verdim.Özellikle ilk yarısı insanı çok etkiliyor.Sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken bir film efendim... Spoiler Filmde 3 sahne beni benden aldı.Bir tanesi Sandra Bullock'un Koca Mike a niye spor salonuna gidiyorsun dediğinde çünkü orası sıcak demesi aynı şekilde odayı gördüğünde çok şaşırıp daha önce hiç olmamıştı diyip Sandra Bullockun bir o da mı lafına hayır bir yatak demesi çok etkiledi.Heleki şükran gününde tek başına ekmeğini tabağına bandırması da tuz biber oldu :)Filmin sonunda bunun gerçek olduğunu öğrenmek filme ekstra puanlar kazandırması da cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 9/10 Spor salonu sahnesi gerçekten çok etkiledi beni. Gerçekten muhteşem bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Şimdi dikkatimi çekti trailerdaki 2-3 sahne filmde yok sanırım.Dİkkatinizi çeken oldu mu özellikle trailerın açılış sahnesi misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben spor salonu sahnesinde heralde başka şeyle mi meçguldüm çok etkilenmemiştim. beni ilk defa yatağım oluyor dediği sahne bitirdi. az daha duygusal olsam filmdi durdurup ağlardım heralde. şükran günü olayıda çok güzeldi. off fena oldum gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 arkada kalmasin, bu kadar mukemmel bir filme bu kadar yorum cok az. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bu filme zaten neden yorul yapılmadı anlamış değilim:)Çok kaliteli ve özellikle türk halkına direk hitap edebilecek bir yapım.Biraz daha önem lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sandra bullockta gerçekten güzel kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 9.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gerçek bir hikaye olması etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 müthiş bir film gerçekten.damned united ve bunu arka arkaya izledim hayatım değişti nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 das leben das andereni de izle üstüne bambaşka bir insan ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 küçük sırlara bile zamanında 13 sayfa post atıldı.böyle bir film nasıl 1 sayfayı geçemez anlıyamadım. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 konusunu yazsın biri hemen indirip izliyim bu ne böyle izleyen 9 puan vermiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 konusunu yazarsak "eöööööhhhhhhh bunu mu izleyecem" dersin. konusunu öğrenmeden aç izle bence. güzel bir drama. yağmurlu pazar günlerinde izlenecek filmlerden XD sandra bullock'u da milf olarak güzel sunmuşlar seyirciye. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şahane filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu film galiba sandra bullockun sevdiğim tek filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar