balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 copry said: ailesiyle evlenmiyosun ya kız seni yeterince seviyosa sen de onu seviyorsan birbirinize güveniniz tamsa yola devam. aşk zor bulunan birşey nihayetinde. sanırım böyle bir gaza ihtiyacın var :D bu arada böyle denmiş de evlilik bi yerde ailelerin de evlenmesi gibi bir şey olduğundan sakın aceleci davranma yani. Benim tavsiyem annesiyle konuşabiliyorsan konuş, yoksa kızla konuş biraz sıkıntılı süreç yaşayacağız falan diye o da yoksa göze alamayacağınız bir şeyse ayrılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 balon said: evlilik bi yerde ailelerin de evlenmesi ya işte bundan nefret ediyorum, yani türkiye'de böyle haklısın sana bişi demiyorum da, böyle olmasından nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim onumde askerlik kalmisti sadece... tam askerlik arifesinde onaylamaya baslamislardi iliskiyi.. en azindan oyle davranmislardi.. askere gittikten sonra.. zaten calismalara basladi annesi hemen.. bi ton nane.. sen yine ailenin yanindayken huzurun kalmamis.. benim 5 senenin sonunda (evet 5 sene yasadigini surdurmeyi basardik) askerdeyken buhran halleri yasadim.. en sonunda ayrildim.. tek basinayken cok daha zor oluyor ayrilmak.. ama verdigim en guzel kararlardan biriydi.. askerden dondukten sonra bi dolu kiz arkadasim oldu (oyle ilk kismetle evlenme durumu da olmuyor).. sonra iyice secici olup, dogru insani bi anda buluosun zaten, bendede oyle oldu.. karimi gordum.. dedim budur.. simdi 2 yillik evliyiz iste.. ama ilk zamanlarda ayrildigin hatunla direk karsilastiriyosun butun kiz arkadaslarini.. yani rebound donemi baya uzun olabilior iliskinin ve aliskanligin boyutuna gore.. o yuzden o donemde evlilik falan sakin dusunme kendine de karsindakine de yazik edersin.. ayrilmak dogru karar.. cunki aile destegi olmadan bu is cok zor.. benim annemle babam basarmislar bunu.. cok buyuk zorluklara gogus germisler.. ama babam uni de okulu birakmis.. kendi hayatini baya bi zora sokmus.. gerci o donemlerde uni cok onemli degilmis.. ama bugun cok onemli.. o yuzden isin gucun olmadan.. okulun bitmeden.. aile karsi geliorsa.. direk gg o is.. kendini uzdugune deymez.. ne kadar seversen sev.. nihayetinde o annenin sana bi sekilde bir yerde oyle bir ters yapma ihtimali daima olucak.. kantarin ayari kacmis hatunda belli.. bu saatten sonra duzeltmeye ugrasma.. cok guzel bi reklam slogani var.. ama gercektir.. "evdeki huzur... zenginlik budur" gercektende oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 işte bu yüzden napıyorsunuz. evlenecekseniz askere gitmeden yüzüğü takıp ipotek ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ipotekliyken ayrilinca yuzukde kaciyo bi tarafa.. cok arkadasim oldu o sekilde safti kayan.. ben en az yatirimla yirttim en azindan :D eger hersey normal degilse.. en ufak supheniz varsa.. askere gitmeden ipotek falan yapmayin abi.. sonra paranoyanin sinirlarini asiosunuz 15 ayda .. net soyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oo 15 ay uzun dönem zor tabi. 6 ay sanmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aynı semtte oturmamız herşeyi daha zor hale sokuyor. bugün sonuçlanacak herşey, bütün kararlar, ikimizin verdiği sonuçlar... en zoruma giden de fikirlerime hemen onay vermesi, hiç birşey için çaba göstermiyor oluşu. hocalar bile şaşırmış yanında ben olmadan okulda bulunmasına. bugün irfan hoca söyledi de, böyle olması gerekiyordu demiş. herşeyi olduğu gibi kabullenmek, herşeyi bir yana atmak ne yazık. sonuç olarak örnek alın beyler, herşeyi düzene sokmadan kesinlikle ne ailenizle tanıştırın, nede tanışın. bazılarınız bekleyebilirdiniz diyor ama, onu evde 2-3 yıllık huzursuzluğa sokmaya vicdanen gönlüm el vermiyor çünkü telefonda konuşurken, mesaj yazarken karşısında ben olduğum sürece annesi düşmanı gibi oluyor. neyse millet böyle işte. bulunduğum durum ciddi ciddi örnek olsun sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Fistan said: ayrıl fistancan cooloğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sonuç olarak herşeye rağmen devam etme kararı aldık. Ikimiz de okuldan sonra direkt işe başlayıp kendi kararlarımızla hareket edeceğiz. Annesini bundan sonra ti ye alırsam ben de adam değilim. Allah belanı versin pis kadın. insan bile değilsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Şimdilik gizli saklı görüşüyoruz. Benim ailemin gizli olduğundan haberi var ama onun yok. onun da olmasın. istemeye gideriz insan gibi, vermezse zorla alıp çıkarım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zaten önemli olan bizimkilerin desteğiydi. babam tüm gücümle arkandayım dediği gibi yardırdım ben. bu arada heyecandan spamliyorum topiği. yazamadım tek mesaj halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sevindim, aile desteği önemli. Sevginin arkasında dur aferin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Çok sevindim devam kararı alamnıza ama ciddi sert geçicek buna da hazırlıklı olun.Birde acaba istemeye gitseniz en azından bir söz falan olsa acaba durum değişir mi?Kızın babasının tutumu nasıl? Yani tam senin durumun bu olmasa da benim kızla gönül eğlendiriyor diye düşünüyor olabilir mi kızın annesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sabır ve mutluluklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Xtreme_Chill said: Şimdilik gizli saklı görüşüyoruz. Benim ailemin gizli olduğundan haberi var ama onun yok. onun da olmasın. istemeye gideriz insan gibi, vermezse zorla alıp çıkarım her türlü. en güzeli hacı bu, iste vermezlerse kaçır gitsin, zorlamı evleniceksin sanki, kızın gönlüde sende, ben olsam kafaya hiç takmam aileyi, yeterki zırlamasın gün gelince kız aile de aile diye. bence aileninde gönlü hoş olur güzel bi hayat verebilirsen kıza.hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bende cok sevindim devam karari almaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 asil dogru karari simdi vermissiniz...senin ailen destek oluyorsa kizda seni gercekten seviyorsa sende seviyorsan annesini ez gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Xtreme_Chill said: Sonuç olarak herşeye rağmen devam etme kararı aldık. Ikimiz de okuldan sonra direkt işe başlayıp kendi kararlarımızla hareket edeceğiz. Annesini bundan sonra ti ye alırsam ben de adam değilim. Allah belanı versin pis kadın. insan bile değilsin sen. umarim yurutebilirsiniz, mutlak sonu ertelemekten ote, guzel ve mutlu bir sekilde sonuclanir iliskiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 annenin haberi olmadığı sürece sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sonuna kadar gidin tabi hayattaki ilk engelde ayrılıncaksa sevginin ne önemi kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar