Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşının ailesi tarafından istenmemek

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

@ Azmodai
haklısın abi, olan pislikler gerçekten soğutuyor ve öldürüyor bazı şeyleri. hani derler ya ekmeğini eline al önce, gerçekten öyle olsaydı gözüm kimseyi görmezdi ama şu durumda elim kolum bağlı gibiyim. en çok koyan da bu zaten. 3-4 yıl evde sürekli kavga etmesini istemiyorum. dün gece bitirdiğimi söylemiştim, buraya yazdıklarım da içimin sıkıntısı işte başka birşey değil. kendimi toparlamaya çalışıyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Xtreme_Chill said:

@ Azmodai
haklısın abi, olan pislikler gerçekten soğutuyor ve öldürüyor bazı şeyleri. hani derler ya ekmeğini eline al önce, gerçekten öyle olsaydı gözüm kimseyi görmezdi ama şu durumda elim kolum bağlı gibiyim. en çok koyan da bu zaten. 3-4 yıl evde sürekli kavga etmesini istemiyorum. dün gece bitirdiğimi söylemiştim, buraya yazdıklarım da içimin sıkıntısı işte başka birşey değil. kendimi toparlamaya çalışıyorum sadece.

olsun en dogrusunu yapmissin. zor bir donem gececek ama toparlarsin zamanla. Herkes topladi. Ben ayrildigimda darmadagandim aylarca, burada bazi arkadaslara sorabilirsin, az kafa utulemedim bu konuda :)

Bekarliga hosgeldin, kafani biraz dinleyip kendinle ilgilenebileceksin artik :P
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkdaşını sevdiğini, onun da seni sevdiğini söylüyorsun. ama gerçekte böyle bir olay yok bence, en azından senin açından. ikili ilişkiniz eğer gerçek bir sevgiye dayanıyor olsaydı, öyle anne-babaymış, kardeş bilmemneymiş, kopamazdınız kolay kolay. zaten söylediğine göre, kız kopmamış, sen bitirmişsin ilişkiyi. seven erkek, üstelik kızın kendisini sevdiğini biliyorken, bitiremezdi ilişkisini. gerçek sevgi yaşayan bir çift, bence zorluklara göğüs gerer, her türlü olumsuz koşulu karşılıklı sevgiden güç alarak alt etmeye çalışır,sevgisine, sevdiğine sahip çıkar. gerçek sevgi her şeyin üstesinden gelebilir bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi yazdığın gibi göze alıyorsun ilk önce. hatta kendi ailene bile cephe alabiliyorsun. ilk defa ailenle tartışıp kavga edebiliyorsun, kendi babanın kalbini daha önce hiç kırmamışçasına kırıp herkese rest çekebiliyorsun. bunların hepsini yapabiliyorsun ama vicdan yakanı bırakmıyor. huzur kalmayınca vicdanen rahatsızlıklar başlıyor. kendi ailemin de huzuru gerçekten kaçınca orada durdurdum kendimi. çünkü belli bir çevreye ait ailem var ve kimseyi üzmeye hakkım yok gerçekten. bunlara göğüs gelsen bile elinde ekonomik özgürlüğün olmadığı için duraksıyorsun bir süre sonra.

şöyle düşün, sabahtan akşama kadar sürekli seni kötüleyen bir kaynanan var. gerçekten de böyle. kadın bıkmadan beni kötülüyor. kız arkadaşımın psikolojisini tahmin bile edemiyorum. kim bilir ne halde şuan. haber de alamıyorum zaten. kadın ne yaptı etti aramıza girdi.

Azmonun söylediği gibi, uzun vadeli düşününce onun için iyilik yaptığımı görüyorum. beni beklese okul, askerlik, iş güç derken evde hayatını zindana çevirecekler. şimdiden böyle yapıyorlar ileride kim bilir ne yaparlar ? benim vicdanım rahat olmuyor işler böyle olunca. geceleri uyuyamaz oldum. sürekli yeni bir problem çıkartıyor annesi. şimdi ben nasıl dayanıyım ? kendimi geçtim o nasıl dayansın ?
herşey göründüğü gibi toz pembe olmuyor. kardeşi, yakını filan olsa umursamam gerçekten ama işin içinde anne olunca işler çok değişiyor. keşke çalışıyor olsaydım lanet olsun okula.
Sosyal ağlarda paylaş

belki ilerde birgun karsilarsirsiniz belli olmaz, tabi o vakte kim ole kim kala..

insanlarla birlikte ailerlerde evleniyo gibi bi laf var, bence kismi olarak dogru,

ikinizin cidde anlamda oturup karar vermesi lazim tabi,

bence isi akisina birakin, 5 sene sonra arayinb birbirinizi birinizden biri yeni biri bulmussa elveda degilse merhaba dersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...