Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konu başlığında yazdığım gibi böyle bir problemim var. Ciddi anlamda istenmeyenim. Uzun süredir annesinin haberiyle dışarı çıktığım kız arkadaşımın ailesi daha fazla görüşmemize müsade etmiyor. Hadi bu bir kenara, yaptığı çirkefliklerin haddi hesabı yok. Çok zor bir durumdayız, ben kendimi kenara attım konu kapansın diye ama arada kalan kız arkadaşım oldu. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. 2 Haftadır kötünün kötüsünü yaşıyorum. Ne kendi ailem de huzur kaldı nede onlarda ve tek suçlusu annesi. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? Dün en sonunda bir sinirle ilişkiyi bitirme kararı aldım, söyledim ve hala cevap vermedi. Biliyorum içinden çıkılmaz bir durumda, aynen ben de öyleyim. Öyle ki, kadın gelip benim aileme başka şeyler, bana başka şeyler, kız arkadaşıma başka hatta kendi kocasına başka şeyler konuşuyor ortalığı bulandırıp aramız açılsın diye. Böyle bir insan var karşımda. Dediğim gibi dün pes ettim ve bitirdiğimi, artık görüşmek istemediğimi söyledim çünkü huzur adına hiçbirşey kalmadı. Gerçekten çok huzur bozucu şeyler yaşandı burada yazamadığım. Böyle bir ilişki içerisinde olsaydınız, gerçekten sevip sevilseydiniz neler yapardınız ? Ben yanlış mı yapıyorum sizce ? Verdiğim karar ne kadar doğru hala cevap bulamadım. Şuan tek korkum kendisini toparlamak yerine daha da batışa geçmesi. Bana birşeyler söyleyin arkadaşlar. Buna gerçekten ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 anne girdiyse işin içine daha da hayır gelmez o ilişkiden. ikisine birden yol ver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kızla evlenme falan aşamasında mısınız yoksa sevgili misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kızı kaçır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bir arkadaşımın annesi tam bahsettiğin tipte ve bırak sevgili olup ayrılmayı çocukla 5 senelik arkadaşlığımızı bitirdim sırf annesi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 seçimi kıza bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 saçların uzunmu dövmen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Oce4n said: kızı kaçır. sonra da flash tv ye ciksinlar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayril. basin cok agirayacak, zaten sen yapmazsan bir sure sonra kiz dayanamayip yapacak. bende de oldu benzer bi durum yakin zamanda eski sevgilimle, cikamiyorsun isin icinden. koy kicina gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 pascalnouman said: Oce4n said: kızı kaçır. sonra da flash tv ye ciksinlar di mi valla arkadaşım kaçırdı evlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Evlenme aşamasında değiliz ama planımız buydu çünkü okul bitmedi henüz. Okul bitince askerlik ve iş konusu var. Kendimi toparlamadan böyle bir işe kalkışmam hem kendimi hem de onu rezil etmeme neden olur. Gerçekten sevdiğimiz halde görüşmemize bile müdahale etmeye başladı annesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kaçır. bas nikahı bitsin gitsin. askere de sonra gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dworgian said: seçimi kıza bırak Seçimi ona bıraksam herşey devam edecek ama devam ettikçe hem onun hem de benim ev huzurum alt üst oluyor. bu yüzden ben yaptım seçimi ama doğru mu yaptım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bunun bi sonraki aşaması var bide. babanın araya girmesi.ozaman olay bambaşka bi boyut kazanıyor işte hehe babanın kız/erkek arkadaşa sövmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Azmodai said: ayril. basin cok agirayacak, zaten sen yapmazsan bir sure sonra kiz dayanamayip yapacak. bende de oldu benzer bi durum yakin zamanda eski sevgilimle, cikamiyorsun isin icinden. koy kicina gitsin. peki zamanla neler oldu ? aklından çıkartabildin mi ? hala görüşüyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya kacirsa nolcak kizin annesi huzur vermedikten sonra orta dunyaya kacsalar ne fayda.annesi neden bu kadar karsi cikiyor,comak sokuyor onu da ogrebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sirf adim Kavel diye esimin babasi ariza cikariyodu. Ilginc seyler gecti basimizdan. Cesitli meselelerle cok can siktilar, cok cektirdiler ama sonucta bisey degismedi. Evlendik ettik. Boyle bi niyetiniz yoksa ayrilabilirsiniz bence. Bulunmaz es, bulunmaz sevgili yok dunyada. Oturup konusun hatunla bi cekmeye hazir misiniz bunu diye. Hatuna sor makul sekilde mantikli sekilde ailesini ikna etmeye, bazi noktalarda karsi cikmaya hazir mi diye. Ogrenciyseniz rest cekip kacmak etmek gibi seylere kalkismayin ama sizin caniniz yanar. O buyuk askiniz soner gider maddi sikintilar bas gosterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Zaten kaçırma gibi bir rezilliğe giremem çünkü o yükü kaldırabileceğim durumum yok şuan. Annesine gelince, neden istemiyor inanın ben de bilmiyorum. Yani herşeyi sebep gösterebilecek bir insan. En ufak şeyi bile sebep gösterebiliyor ve saçma bir insanda değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o vakit bence zorlamanin pek bir anlami yok kiz da ailesini uzmek/karsisina almak istemiyor dedigine gore.buyuk ihtimalle senin cok onemsemedigin ama ailesinin,hayatin anlami adlettigi bir sebep yuzunden boyle davranıyordur annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Annesiyle oturup konuşma ihtimalin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Annesiyle, babasıyla oturup konuştum. Zaten gizli saklı hiçbirşey olmadı şuana kadar. Babasının bile haberi vardı herşeyden ama ne değişti de istememeye başladı bilmiyorum. Zamanında evlerine yemeğe gittiğim, annemi alıp çaya götürdüğüm bir aile, bir gün de bana sırtını döndü. Sonuç olarak arada kalan ben ve kız arkadaşım. Bizden yana bir problem yok ama annesi istemiyorum diyor başka birşey demiyor. Gizli saklı yürütmeye çalıştık bu defa gizli gizli bizi takip edip karşımıza çıkmaya başladı. Ben de yazdığım gibi en sonunda bitiriyorum, durumlar bunlar bunlar. Herşeyi izah edip bir daha görüşmemek istemediğimi belirttim ve onu böyle yarı yolda bırakmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sana böyle mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İlk hayırlı kısmetle evlenmedin ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla birbirinize cidden inanıyorsanız karşı durursunuz. forumda biri vardı, öğrenci iken gizlice evlendik öğrendiklerinde kasırga koptu ama kabullendiler şeklinde bişiler yazmıştı. öğrenci iken evlendiğine göre ne iş var ne askerlik yapılmıştır. güvenmişler demekki birbirlerine. helal olsun tekrar o kişiye gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar