Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Seni seviyorum"

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

YASAL UYARI!: Ağlamanızdan sorumlu değilim...

"Seni seviyorum" la başlamasın istemezdim,ne bu satırlar,ne de bu kağıdın başı...

Kalbimi ağlatmaanın kolay olduğunu bilerek mi yapıyorsun bilemem.
Gerçi doğru ya..Yürek acısı çekmemişsindir pek fazla sen.
Güzelsin,çok güzel..Ulaşılamayan bir kuzey yıldızı kadar güzel..
Kutupların sonsuz beyazlığı,Güneşin tenime verdiği ısı gibi...
Anlatmanın bir tarifi yok basitce.Bir puzzle gibisin,bir parçasına kötü desem,diğer parçası mutlaka iyi oluyor ama ben yinede birşeyler bulmayı beceriyorum onada...Sonra diğer parça geliyor ardından...Hepsinin kıvrımları o kadar uyumlu, o kadar güzel ki,ben yanında soluk ve soğuk kalıyorum tek başıma..
Bir yılanın bir fareyi yakalaması kadar çeviksinde cevap verirken.Anında siyah olan bir düşünceyi yeşil yapabilirken,yeşil olan bir hayalide siyah yapabiliyorsun..

"Seni seviyorum" demek istiyorum,bana katılır mısın?Göklerdeki kuşlara bakmak istiyorum başka bir şekilde..Sadece bir parça umuttan söylenenler hayal sözler bunlar.Bir parçada ben girmiş işin içine,şansa bak ki...Döndürüp çevirmişim hepsini allak bullak olarak.Sonra mı?Sonrası malum ya,Evrenin bir orasına,bir burasına sürülmüşüm yanlızlığımda.Seni arar olmuşum,sana "Seni seviyorum milyarlar kere" diyebilmek için.Bir yıldız tutmuş elinden,o evrende..Yanlız bırakmamış ya seni.En azından mutluymuşsun oralarda,ben sana halen umutsuz umutsuz "Seni seviyorum" derken...

Beyaz bulutlar sordular bana,"Nerede şimdi o?" diye..Yok dedim...Bıraktı gitti beni,ona ne kadar sevdiğimi anlatmaya çalışırken.Gök dayanamadı sözlerime,bıraktı damla damla gözyaşlarını üzerime.Yeşilliklere sığındım yanlız hissedip kendimi.Toprak baktı bana,"Neden korkuyorsun ki?" dedi,ardından ekledi;"Seni seviyorum ben".
"Üzgünüm" dedim."Farkedemedim.Bir saniyelik bile olsa,sizin, beni yanlız bıraktığınızı zannettim".
Ağlamam gökle beraber bir oldu.Karıştı toprağa...Yeşerdi oradan bir ağaç oldu...Dallarına kuşlar yuva yaptılar gök oldu...

Sonra ne mi oldu?

Bir Avare ise "Seni seviyorum" dedi,bir "hiç" oldu

Güneş oldu yüreğindeki sevgisi,yaktı kendini,eridi bitti...

Gül olacakken,Kül oldu...

04:13 21.07.2004

Half"Avare"Mumi....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelmiş tebrix..[signature][hline]Gerçek olun, imkansızı gerçekleştirin
Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !

Ernesto CHE Guevara

Who is that ?
[/i] / My best friend

Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...