Dingaer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bir arkadaşım WoW a başlamayı düşünüyor ve Horde oynamak istiyor.Pvp ve Pve açısından yeterli olacak ve düzgün insanların olduğu bir server önerebilir misiniz acaba? Serverların başlıkları varda oraların hepsini okumak çok zor geldi, özür diliyorum gerçekten o konuda. Bir de böle serverda türk var yada yok önemli değil sadece düzgün bir server olsun. Mesela yeni expansion geldiğinde düzgün raid yapılabilecek guildler olsun , BG lerde de az çok güzel bir ortam olsun. Ha bir de RP serverı olmazsa daha iyi olur ama olursa da kader diyerek oynar arkadaşım :) Şimdiden cevap verecek herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok mu buna bir cevap verebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 barnacle said: frostmane dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Battlegroup Reckoning Realmlerinden biri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 reckoning ally oynuyorum bg şansı çok az , go go horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Madcat said: reckoning ally oynuyorum bg şansı çok az , go go horde bi gün kapışalım babocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Twisting Nether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dunemaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Şaka yaptım. Twisting Nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Valla low pop. aldırmazsan mazrigos önerebilirdim, ms bakımından şahane ve serverın %99 horde sanırım. Gerçi daha hiç bg lerini denemedim ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi neden bi factionin cogunlukta oldugu bi server ariyosunuz cidden anlayamiyorum. esit olsun zevkli olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi ben faction çoğunlukta olsun demedim ki :D Düzgün oynamayı bilen horde u olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Chromaggus'a gel hacı wg falan 7/24 horde'da pve/pvp desen bomba lag 80-100ms arası hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar