kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 VUUUUUUUUUUUUU ADAM BİYOKİMYA OKUYO KAPİSH COPRY ? ALLAHMISIN SEN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 KAPİSH KERMİT (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Selam bankacılık okuyorum topicte kalayım mı gideyim mi isimde bi sıkıntım yok banka hekimi falan denmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 veto sen kaç kişiyi böyle dizginliyebilirsinki hadi yazışmalarda yada işte bu forumda böle yazdı adamlar hasta gelimi veteriner bey diycek tutup uyarcakmısın yıkılması zor dil alışkanlıkları bunlar ki veteriner daha bi doktor gibi tek kelime daha iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 "Bayan demek çok kaba" dan beri bu kadar aptalca bir idda görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kermit mesela kendisine zorla insaat iscisi yada mason dememizi istemiyo kisaca amele diyoruz yane isi mala vurmak adamin sasali bi hale getirmek sart deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bide mesela binbir turlu doktor var adama onu mu dicez adini soleyemedigim tip dallari var onnara napcaz? yada mesela ben bi seneye master bitiriyorum bana yuksek elektrik muhendisi demeyeni dovcem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 zaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: yane isi mala vurmak adamin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: copry said: Jahrein said: sizin aldığınız labaratuar eğitimini yiyim. doktor dişçi veteriner hepsi aynı. bi afra tafra. bilim adamı direkt hepsi şasldkf sen bence daha fazla bişey yeme ahuhuh şişkosun mu diyosun yani? bak bunu örendiğim iyi oldu... ya bu yazdığımı okurken babamın da doktor olduğunu hesaba katın. ne bu hava artizlik yahu? ben biyokimya okuyorum benim lab çalışmalarımla sizinkiler bir mi? demek istediğim öyle yücelttiğiniz abarttığınız şeyler bazıları için o kadar abartılcak şeyler değil. herkes mağrur bi şekilde yapsın işte işini. benim nike'ım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 evet inşaat işçisi olabilirim ama inşaatçi denilmesine hiç bir zaman içerlenmedim. evet işim mala vurmak olabilir ama hangimiz bu işi yapmak istemediki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ki ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: sen gel sen zenginsin paramla önce seni satın alır üstünden artanlada almanyadaki semtinizi satın alırım ben mesela öylede bi garip huyum vardır. arada sırada çok arkadaş kaybetmeme sebep oldu ama kötü huy işte. benide böyle kabul eden insan çok. annem sürekli kızar bana bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kermit geceleri de suçla savaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: ki ayrı sen bari yapma bunu aaaa. tabiki bitişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesela izmir/konak kermitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sen kendi topiğini aç bankacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: zaaaaaaaaa :D Dişçi ya 5cm²lik alanda çözüm bulucaksın diye kaç sene okudun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Pardon diş hekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sende para-çokomel eğrisini kaç yıl okucan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tolgacım büyüde gel hadi çap çap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: yancılar.com yancilar.com olacak ı yok sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bak mesela ildenizde babacuda yane iktisatciydi isletme de bolum mu ya bizim kolay dersleri aliyolar 2 senede biter diyodu ole bisi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 teach me the best your englis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 2 senede bittimi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar