teote Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Server ıma sponsor arıyorum nasıl bulurum nelere dıkkat etmelıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bulamazsın ciddiyim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 www.google.com[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 çevre...[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Çok araştırarak..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 gerçekten zor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arayarak bulursun bu devirde sponsor bulmak için bir şeye dikkat etmene gerek yok sadece çevren olmalı...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sponsor artık çok zor çoğu ki$i kendi çabaLarıyLa hat kiraLıyor.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bence her host şirketine teklif maili yazmalısın bu aklı birine daha verdim kabul edildi simdi bir sponsoru var :) dediğim gibi yap sen Kolay Gele....[signature][hline] www.sindarin.gen.tr Sindarin Uo www.tr-scripting.com TR-Scripting ADmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Çevren olmaz ise cok zor.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kendimden örnek verim exile'da tam 3 kere sponsor değişti. ilk sponsor Marketweb int hizmetleri. 2. sponsor Anet int. hizmetleri. 3. sponsor Avaturk online gaming. çevrem olmasa bu sponsorlari bulabileceğimi sanmiyorum. anet'in devlete geçmesinden sonra yeni sponsor arayişlarina giriştim neredeyse türkiyedeki tüm isp'lere telefon açtim mail attim.. Hepside ultima online'i biliyorlardi ve aman kalsin biz almiyalim tarzi cevaplar veriyorlardi.. taaki umutsuzluğa düşmüşken çoook eski bi arkadaş msg atana kadar hede hödö.. sonuc yeni sponsor avaturk oldu.. o arkadasimi tanimasam belkide suan sponsorsuz ve madur playerlarin yükü sirtimda stres yaşiyo olacaktim..[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. [Bu mesaj avp tarafından 29 Temmuz 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evet çevrenin çok önemli olduğu anlaşılıyor birde en az çevre kadar öenmli bir etkende girişimci olmak sponsor olubileceğini düşündüğünüz heryere başvurmaktan çekinmemek bu da çok önemli ben de bu varmı yok tabi böle oluncada burnumuzun dibindeki sponsor kaynaklarını kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bencede gerçekten cok zor kendin kiraliyacaksin bir hat bu sponsor bulunmamasının nedenide sanırım cok sayıda freeshard olması.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sponsor bulman için öncelikle tek yapman gereken sponsorsuz ne yapacagını planlamak önce paranı cebine koy eger paran yoksa unut player olarak dwm et sponsor ztn + bişey benim için olursa server dahada iyi olur olmazsa baglantıyı elimden gelenin en iyisine tasırım bu senin elinde dosutm açılmamıs bir server için ztn bosuna sponsor arayıp kendini telef etme serverını aç playerlarını topla ve sonra mail at benim serverımda 1000 küsür acc. war sponsorluk... diye .[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Zor...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar