Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Okullar Sınavı Sonuçları AÇIKLANDI!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi nedir bu yasemin kaç senedir benim zamanımda da yasemin di nedir bu yaw!!:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Tebrikler ne diyelim. :)
:tebrikz:[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
Bizim okula 600 puanla giren bile var ne diyelim. (Sg)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki:
Toplam Standart Puanı : 740,816
Genel Başarı Sırası : 1539
Sonuç : 34023 KODLU OKULU ASİL KAZANDINIZ. ( FMV Işık Lisesi)

tbr o okul bizim yan sokakta güzel bi kampusu var[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
ah ah zamanında 92 net yapıp roberti kazanmıstım. (2 sene önceki lgs sınavında) sonradan kadıköy anadolu oldu tercihim :D[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
said:
elma, 27 Temmuz 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
ah ah zamanında 92 net yapıp roberti kazanmıstım. (2 sene önceki lgs sınavında) sonradan kadıköy anadolu oldu tercihim :D

bende diyorum mete ne zaman gelip hava atcak[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...