asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet. Yanlış duymadınız... Özel okullar sınavı sonuçları açıklandı. http://yasemin.meb.gov.tr/sorgu/diger/OzelOkul_SS_2004/Sinav_SS.htm adresinden sonuçlara bakılabilir...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Abi nedir bu yasemin kaç senedir benim zamanımda da yasemin di nedir bu yaw!!:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 anadolu liseleri çarşambaymış[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehe :) çok ilginç bir durum evet :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bizim zamanımızda adam gibi puanlar vardı. Ben 94 netle falan girmiştim. Şimdikiler 60 netle bile giriyo ayıp değilmidir ya. Bu arada seviye de o kadar düştü evet.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 haklısın blademaster robert dışındaki butun okullara 70li netlerle girebiliyorsun seviyeleri iyice duştu
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ama ÖSS de açıkta kalıyoruz biz ne ilginç sistemdir bu ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Toplam Standart Puanı : 740,816 Genel Başarı Sırası : 1539 Sonuç : 34023 KODLU OKULU ASİL KAZANDINIZ. ( FMV Işık Lisesi)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Tebrikler ne diyelim. :) :tebrikz:[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bizim okula 600 puanla giren bile var ne diyelim. (Sg)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Prawler, 26 Temmuz 2004 20:02 tarihinde demiş ki: ama ÖSS de açıkta kalıyoruz biz ne ilginç sistemdir bu ya Hatırlatmasak ağlayacam yeter ya :([signature][hline]Fredy........
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Saol Kiddo. Tuncay yarın saat 11 de açıklanıyor LGS.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yok onun dediği meb.gov.tr nin subdomaini olan yasemin.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lol dres :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
arar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 asinanyavuz gelmeyi düşünüyo musun ışığa?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ee kimler nereye girdi?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: asinanyavuz, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Toplam Standart Puanı : 740,816 Genel Başarı Sırası : 1539 Sonuç : 34023 KODLU OKULU ASİL KAZANDINIZ. ( FMV Işık Lisesi) tbr o okul bizim yan sokakta güzel bi kampusu var[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ah ah zamanında 92 net yapıp roberti kazanmıstım. (2 sene önceki lgs sınavında) sonradan kadıköy anadolu oldu tercihim :D[signature][hline]www.elma.forumu.com
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: elma, 27 Temmuz 2004 14:28 tarihinde demiş ki: ah ah zamanında 92 net yapıp roberti kazanmıstım. (2 sene önceki lgs sınavında) sonradan kadıköy anadolu oldu tercihim :D bende diyorum mete ne zaman gelip hava atcak[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 güzeldir ya bizim okul[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lol :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yok FMV Işık'a gelmeyi düşünmüyorum... LGS ye bakacaz :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 K.A.L ı kazanırsan git bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar