trix Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: @balon çocuğu beğenmedim ben zaten istesem kazanırdım B)- !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aynı şey çevremdeki kızlar için de geçerli mesela genellemek yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok genelleme yapmiyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ya Bella nasıl tanıştılar,ne oldu kısa da olsa yazsana merak ediyor insan 20 kusur sayfadana sonra Bu arada erkek için belli bir yaştan sonra aradığı kızın yaşı düştüğü istatiksel olarak kanıtlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 evet haklısın.Herkeste bir alcan abi ufaktan, dert yok tasa yok yormıcak fazla mantığı var, ki doğru da. Ama kafaların uyuşmaması problemi var.Ben hep gidip 1-2 yaş büyük buluyorum mesela. Şuan mesela bi kız var,zaten çıkma durumu falan yok geziyoruz eğleniyoruz iyi hoş da 2 yaş büyük.Oturup düşünüyorum ulan benim okulum bitiyo, kızın okulu bitiyo kız 2 yaş küçük adamı ne yapsın yarın bugün biter bu iş diye. Karışık mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya patiden biri yardımcı oldu özetle. artık kendisine kinder buenolarım feda olsun ehau. yarın görüşcekler diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oha. @sipeyskeyk: 2 yastan nolcak be düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 olmaz.2-3 haftaya gg, net :D edit : yani normalde olur da, bu durum için böyle.kız fazla olgun daha fazla dayanamayıp patlayıp içimdeki hınzır çocuğu ortaya çıkardığımda biter bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 belki kafanda büyüttügün kadar olgun degil kasintidir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bella said: ya patiden biri yardımcı oldu özetle. artık kendisine kinder buenolarım feda olsun ehau. yarın görüşcekler diyeyim. bize kim el atcak? belediye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 insanin dogasinda tanismak icin bahane aramak var olmasina ama dusununce cok anlamsiz geliyor. "merhaba tanisabilir miyiz?" sorusu bile ozunde anlamsiz. "merhaba ben hedehodo" diye girersin konuya, tanisabilirseniz zaten devami gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 pati matchmaking servisi bende gözükmüyor. bi el atıverin sevgili yönetim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 inanılmaz salak ve götü kalkık bi herifmiş. kadıköyde oturuyo rastlayan dövebilir sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne dedi adam merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hehe 6 yaş farkından dolayı elele tutuşup parka mı götüreyim mi demiş? ya da benzeri bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 uyardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bella said: inanılmaz salak ve götü kalkık bi herifmiş. kadıköyde oturuyo rastlayan dövebilir sevabına. du arkada kalmasın. nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bella said: inanılmaz salak ve götü kalkık bi herifmiş. kadıköyde oturuyo rastlayan dövebilir sevabına. AHAHAHAHAHAH FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çok tesadüfi oldu. arkadaşım önemli bir grubun çıkaracağı bir derginin temsilcisi olarak röp. yapmaya gitti. kayıdı dinledim.röp kaydını. adam bir tane düzgün cevap verememiş.cümle bile kuramamış.rezalet.böyle bir adam tiyatroculuk yapıyor. bir yerde soruyu anlamamış sinirlenmiş. çoğu yerde alakasız cevaplar vermiş. yarım saat röp+ 45 dk muhabbet etmişler. adamın kız arkadaşı varmış ama ayrılırken telefon mail falan söyleyip istediğin zaman ulaşabilirsin demiş. bir çelişki söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi de devamlı çay ister msiin kahve içer misin şunu ye bunu ye bunu iç falan demiş röp'dan sonra. muhabbet uzatmaya çalıştı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi erkeklere de sövecem kızlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 zuahahha çelişki, umut fakirin ekmeği kendimden biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben çok sinirliyim. nefret ettim adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bella said: ben çok sinirliyim. nefret ettim adamdan. arkadaşın "yaa tatlıydı ama beee" derse görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar