Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

23 yaşında mezun olduğunu düşünürsek bir insanın üniversiteden ve iş hayatına atıldığını; 24-30 çok fark ediyor. Benim etrafımda da fark eden çok var, o nedenle yazdım. Her zaman edecek diye bir şey yok ama bahsettiğim şartlar altında etmesini beklerim. Ama sen bence normal bir fark görmüyorum diyorsan söyleyecek bir şeyim yok öyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ben sadece farkedenin ne olduğunu merak ettim accık örnek verir misin mümkünse?

çalışma hayatı tamamen. birinde yeni mezunsun, muhtemelen biryerde bir süre staj yaptın ya da çalıştın. erkeksen daha askere bile gitmemişsin. Birinde yıllardır çalışıyorsun, bağımsızlığını ilan etmişsin, hayata bakış açın biraz değişmiş, tecrübele kazanmışsın. Benim ablamda ve abimde gözlemlediğim 20 li yaşların ikinci yarısında değiştikleri. Espiri anlayışı, kişilik aynı kalabilir belki ama yine de fark var. 10 yıldır kendi evinde yaşıyor biri, diğeri 6 ama aileden ayrılınca olmadı değişim, yaş ilerleyince oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

madem sürekli gittiği mekanları biliyor gitsin otursun aynı barda. madem adam müdavim zaten belirli bir yeri vardır, oraya yakın bir yerlere otursun.

bar özellikle tercih edilmeli çünkü insanların en poz kestiği yerlerden birisidir barlar. elemanın dikkatini çekene kadar yakından izleme imkanı olur hem, belki hoşuna gitmeyecek yönleri vardır. ayrıca adam yetonun önde gideniyse bile kesin barmanin dikkatini çeker, uyarı alır. 5 vakte kalmaz olur o iş. olmuyorsa da fazla zorlamayın netekim.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :)

peki nedir bu sizde ki komplex :))?

sekerim, ayni olay hemcinslerimde de vardir elbette ki, ben ask hususunda bi tek erkekleri elestirdim. bunun sebebi de biseksüel egilimlerimin olmamasi takdir edersin ki.
yasitlarima salak, cocuk da demiyorum sadece yasca büyük olanlarla yasitlarimi kiyasladigim zaman gördügüm bisey bu, ve o olgunluk da cekici. kim hoslanmaz olgun bir bireyden?

ondan bahsediyorum.
ha 22 yasinda bi insanin aklinin bi karis havada olmasi cok normal, ama ben de akli bi karis havada, bencil, sorumsuz bir erkek arkadas istemiyorum. bütün 22 yasinda olanlar cocuktur da demiyorum, siz yine helölö yaparsiniz da, belirtiyim.
bunun kendimi onlardan daha üstün görmekle yakindan uzaktan bir alakasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

gecko said:

nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :)

peki nedir bu sizde ki komplex :))?

sekerim, ayni olay hemcinslerimde de vardir elbette ki, ben ask hususunda bi tek erkekleri elestirdim. bunun sebebi de biseksüel egilimlerimin olmamasi takdir edersin ki.
yasitlarima salak, cocuk da demiyorum sadece yasca büyük olanlarla yasitlarimi kiyasladigim zaman gördügüm bisey bu, ve o olgunluk da cekici. kim hoslanmaz olgun bir bireyden?

ondan bahsediyorum.
ha 22 yasinda bi insanin aklinin bi karis havada olmasi cok normal, ama ben de akli bi karis havada, bencil, sorumsuz bir erkek arkadas istemiyorum. bütün 22 yasinda olanlar cocuktur da demiyorum, siz yine helölö yaparsiniz da, belirtiyim.
bunun kendimi onlardan daha üstün görmekle yakindan uzaktan bir alakasi yok.

şimdi böyle açıklayınca daha güzel oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...