Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Arkana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ona küçük sürprizler yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla 18-24 çok çok fark eder 21-27 çok fark eder 24-30 fark eder 27-33 çok etmez 30 dan sonrası etmez ciddi ilişkiler için böyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Myshkin said: valla 18-24 çok çok fark eder 21-27 çok fark eder 24-30 fark eder 27-33 çok etmez 30 dan sonrası etmez ciddi ilişkiler için böyle bence. yaş kaç pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 21. hayata atılma yaşını default olarak 23 aldım. ona göre yaptım. edit: 29-34 yaşında kardeşlerim var; onlarla ve arkadaşlarıyla çok takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 amma sacmalamissin ha. ben bi BAGYAN olarak fikrimi söyliyim o zaman. olgun erkek ftw. yasitim olan erkeklerin cogu bana cocuksu geliyo. önyargi diyemeyiz tam olarak sadece gözlem. 10 yas olsa da, anlasabiliyorsan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 selam vanil 47 yaşındayım ve olgunum tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sus lan veled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 24-30 fark eder demişsin de etmediği çok örnek var hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 saniyede 89 kere nasıl tanısıscam diyebiliyosa, rapci oldun kızlar ona gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 23 yaşında mezun olduğunu düşünürsek bir insanın üniversiteden ve iş hayatına atıldığını; 24-30 çok fark ediyor. Benim etrafımda da fark eden çok var, o nedenle yazdım. Her zaman edecek diye bir şey yok ama bahsettiğim şartlar altında etmesini beklerim. Ama sen bence normal bir fark görmüyorum diyorsan söyleyecek bir şeyim yok öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben sadece farkedenin ne olduğunu merak ettim accık örnek verir misin mümkünse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kız küçük olsun, geleceğe yatırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dworgian said: ben sadece farkedenin ne olduğunu merak ettim accık örnek verir misin mümkünse? çalışma hayatı tamamen. birinde yeni mezunsun, muhtemelen biryerde bir süre staj yaptın ya da çalıştın. erkeksen daha askere bile gitmemişsin. Birinde yıllardır çalışıyorsun, bağımsızlığını ilan etmişsin, hayata bakış açın biraz değişmiş, tecrübele kazanmışsın. Benim ablamda ve abimde gözlemlediğim 20 li yaşların ikinci yarısında değiştikleri. Espiri anlayışı, kişilik aynı kalabilir belki ama yine de fark var. 10 yıldır kendi evinde yaşıyor biri, diğeri 6 ama aileden ayrılınca olmadı değişim, yaş ilerleyince oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 24 cidden sihirli yas. Kendi adima konusayim bayagi farketti herseyim. su an 26 ya bastim ve 3-4 sene onceki halimle cok alakam da kalmadi. uzucu bisi yaslanmak ama bir yandan da buyudugunu hissedip hayatta istedigini yapabilmek guzel bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: amma sacmalamissin ha. ben bi BAGYAN olarak fikrimi söyliyim o zaman. olgun erkek ftw. yasitim olan erkeklerin cogu bana cocuksu geliyo. önyargi diyemeyiz tam olarak sadece gözlem. 10 yas olsa da, anlasabiliyorsan np. alman bebeleri mi çocuksu olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 iih. genel olarak. arada bi tecrübe farki var, ondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 madem sürekli gittiği mekanları biliyor gitsin otursun aynı barda. madem adam müdavim zaten belirli bir yeri vardır, oraya yakın bir yerlere otursun. bar özellikle tercih edilmeli çünkü insanların en poz kestiği yerlerden birisidir barlar. elemanın dikkatini çekene kadar yakından izleme imkanı olur hem, belki hoşuna gitmeyecek yönleri vardır. ayrıca adam yetonun önde gideniyse bile kesin barmanin dikkatini çeker, uyarı alır. 5 vakte kalmaz olur o iş. olmuyorsa da fazla zorlamayın netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gecko said: nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) 2 verince büyüdüklerini zannediyorlar da ondan. ps : nil sen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sipeyskeyk said: gecko said: nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) 2 verince büyüdüklerini zannediyorlar da ondan. ps : nil sen değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaşlar, böyle laf giydiriosunuz ama kızların olgun erkek sevmesi istemesi sizin avantajınıza =) ayrıca kızlar erkeklere oranla bir miktar daha önce olgunlaşabiliyor. (kişisel tecrübemdir genelleme yapmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gecko said: nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) peki nedir bu sizde ki komplex :))? sekerim, ayni olay hemcinslerimde de vardir elbette ki, ben ask hususunda bi tek erkekleri elestirdim. bunun sebebi de biseksüel egilimlerimin olmamasi takdir edersin ki. yasitlarima salak, cocuk da demiyorum sadece yasca büyük olanlarla yasitlarimi kiyasladigim zaman gördügüm bisey bu, ve o olgunluk da cekici. kim hoslanmaz olgun bir bireyden? ondan bahsediyorum. ha 22 yasinda bi insanin aklinin bi karis havada olmasi cok normal, ama ben de akli bi karis havada, bencil, sorumsuz bir erkek arkadas istemiyorum. bütün 22 yasinda olanlar cocuktur da demiyorum, siz yine helölö yaparsiniz da, belirtiyim. bunun kendimi onlardan daha üstün görmekle yakindan uzaktan bir alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sipeyskeyk said: gecko said: nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) 2 verince büyüdüklerini zannediyorlar da ondan. ps : nil sen değil 2 verilince cocukluktan ciktiklarini saniyolar =PpPpp ps: can sen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vaniLLe said: gecko said: nedir şu kızlardaki biz çok zekiyiz yaşıtlarımız çocuk gibi olayı :) peki nedir bu sizde ki komplex :))? sekerim, ayni olay hemcinslerimde de vardir elbette ki, ben ask hususunda bi tek erkekleri elestirdim. bunun sebebi de biseksüel egilimlerimin olmamasi takdir edersin ki. yasitlarima salak, cocuk da demiyorum sadece yasca büyük olanlarla yasitlarimi kiyasladigim zaman gördügüm bisey bu, ve o olgunluk da cekici. kim hoslanmaz olgun bir bireyden? ondan bahsediyorum. ha 22 yasinda bi insanin aklinin bi karis havada olmasi cok normal, ama ben de akli bi karis havada, bencil, sorumsuz bir erkek arkadas istemiyorum. bütün 22 yasinda olanlar cocuktur da demiyorum, siz yine helölö yaparsiniz da, belirtiyim. bunun kendimi onlardan daha üstün görmekle yakindan uzaktan bir alakasi yok. şimdi böyle açıklayınca daha güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar