CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 CapN said: Cocugun Telefonunu verıyım ? arasın konussun dırek ne kaybedıcekkı Tekrarlıyım sonra yatıyım ıyı geceler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ikisi de çok iyiydi. hırçın kızda da mesela "duruuuuuun duruuuuuuuuun" diye giriyodu habire o replikle kalmış aklımda. fırat tanışlıya mı onur ünsallıya mı gittin peki? Holy said: edit : unutmadan, testesteron overrated bir oyun. şehir tiyatrolarında çok daha komik ve çok daha iyi senaryolu oyunlar var. (Tekrar çal Sam mesela ilk aklıma gelen) Ayrıca altıdan sonra tiyato'nun oynadığı 'bence' en iyi oyun olan O.B.E.B şu sıralar tekrar sahnede. İzlediğim en iyi komedi oyunudur. Tavsiye ederim. Biletler Biletix'te, tiyatro kumbaracı yokuşu 50 numarada :P edit:testOsteron BAYA iyi bi oyun bence.hem oyuncular tam oturmuş göze batan tek kişi yok,hepsi hakkıyla oynuyor hem de baya eğlenceli. tekrar çal sam'e gitmiştim onu da baya beğenmiştim ansızın girek beatles parçaları beni etkilemişti çok =) o.b.e.b'e gitmedim giderim ona fırsat bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 CapN said: CapN said: Cocugun Telefonunu verıyım ? arasın konussun dırek ne kaybedıcekkı Tekrarlıyım sonra yatıyım ıyı geceler :p hahah kendi telefonunu mu vericen napıcan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yoo çocugun telefonunu verıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 at pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vay arkadaş, bi kızın telefonu böyle elden ele gezse ne sapıklığımız kalır ne bişeyimiz, ayrımcılık var bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Onur Ünsal'lıya gittim ama gerçekten overrated ya. Çok çok daha komik oyunlar izlemiştim yani. Sahnede çaldıkları şarkı falan orjinaldı baya ama senaryo vasat. Oyunculuklar da bir yere kadar ama kesinlikle izlenmeli falan diye anlatmıyorum insanlara gitmeyin diyorum hatta çok meraklısı değilseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: vay arkadaş, bi kızın telefonu böyle elden ele gezse ne sapıklığımız kalır ne bişeyimiz, ayrımcılık var bu ülkede +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: at pm. done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fırat tanışlıya gitmiştim ben 3 sene öncemi ne.gidin gidin çok güzel. onur ünsallıya tekrar gidicem. onur ünsal <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 parana yazık be başka oyuna git =D yaza doğru yeni oyun çıkartıcak gibi bir haber okumuştum oyun atölyesi için, bekle ona gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yazın yeni oyun çıkarmıyolar ki anca seneye. şekspir müzikali var yeni, ona da haftasonu gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yeni sezon için değil işte yaz içindi dur haberi bulursam yazarım şekspir müzikali nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tiyatro adlı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bir şey dicem, oyun atölyesinde şu sıralar bir şeye gidecekseniz şekspir müzikali'ne gidin mutlaka. haluk bilginer yardırıyor, müzikler efsane, script falan aşmış; zevkten öldüm diyebilriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 www.yigitardaturkoglu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hatta hazır başlamışken şekspir müzikali ve genel olarak kendisiyle ilgili yaptığımız haluk bilginer röportajını da okuyun: http://avazavazdergisi.blogspot.com/2009/11/sonat-haluk-biginer-roportaj.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi bu haluk bilginer 1 sene boyunca aynı oyunu mu oynuyor? Sekspir müzikalı 3578489 aydır var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 forgiver said: www.yigitardaturkoglu.com http://www.yigitardaturkoglu.com tıklaması daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 QueenofSpades said: Abi bu haluk bilginer 1 sene boyunca aynı oyunu mu oynuyor? Sekspir müzikalı 3578489 aydır var? yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şekspir müzikali geçen sezondan kalma be. ayıp. testosteron un espri seviyesi de recep ivedik 1 den hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 peh, tembelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tiyatro muhabbeti de hiç çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fizban said: şekspir müzikali geçen sezondan kalma be. ayıp. testosteron un espri seviyesi de recep ivedik 1 den hallice.budur. şekspir'e de gideyim o zaman önümüzdeki ay falan neyse konu zaten mütabakata varmıştı o yüzden sorun değil tiyatro konuşmak ahah O.B.E.B.'i de herkes izlemeli, tekrar hatırlatıym. Yiğit Sertdemir sanırım Türkiye'deki en iyi komedi yazarı ve yönetmeni olabilir. Belgesel tiyatro yapsa gider izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ortak bölenlerin en büyüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar