Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

ikisi de çok iyiydi.
hırçın kızda da mesela "duruuuuuun duruuuuuuuuun" diye giriyodu habire o replikle kalmış aklımda.

fırat tanışlıya mı onur ünsallıya mı gittin peki?

Holy said:

edit : unutmadan, testesteron overrated bir oyun. şehir tiyatrolarında çok daha komik ve çok daha iyi senaryolu oyunlar var. (Tekrar çal Sam mesela ilk aklıma gelen) Ayrıca altıdan sonra tiyato'nun oynadığı 'bence' en iyi oyun olan O.B.E.B şu sıralar tekrar sahnede. İzlediğim en iyi komedi oyunudur. Tavsiye ederim. Biletler Biletix'te, tiyatro kumbaracı yokuşu 50 numarada :P

edit:testOsteron BAYA iyi bi oyun bence.hem oyuncular tam oturmuş göze batan tek kişi yok,hepsi hakkıyla oynuyor hem de baya eğlenceli.
tekrar çal sam'e gitmiştim onu da baya beğenmiştim ansızın girek beatles parçaları beni etkilemişti çok =)
o.b.e.b'e gitmedim giderim ona fırsat bulunca.
Sosyal ağlarda paylaş

Onur Ünsal'lıya gittim ama gerçekten overrated ya. Çok çok daha komik oyunlar izlemiştim yani. Sahnede çaldıkları şarkı falan orjinaldı baya ama senaryo vasat. Oyunculuklar da bir yere kadar ama kesinlikle izlenmeli falan diye anlatmıyorum insanlara gitmeyin diyorum hatta çok meraklısı değilseniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

şekspir müzikali geçen sezondan kalma be. ayıp.
testosteron un espri seviyesi de recep ivedik 1 den hallice.
budur.
şekspir'e de gideyim o zaman önümüzdeki ay falan
neyse konu zaten mütabakata varmıştı o yüzden sorun değil tiyatro konuşmak ahah

O.B.E.B.'i de herkes izlemeli, tekrar hatırlatıym.
Yiğit Sertdemir sanırım Türkiye'deki en iyi komedi yazarı ve yönetmeni olabilir. Belgesel tiyatro yapsa gider izlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...