Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 istiyorum takılak mı sen olayı çok yanlış anlamışsın be fedecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 keselim, jiletleyelim kolları hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterli tanımadığım bi kız bana istiyorum dese ilk iş arkamı duvara verir böbrekleri sağlama alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 online olsun göstericem topiği. umarım bir cesaret ateşi patlar içinde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 selam ben blabla, muhabbet etmek istedim desin yanına gidip, cocuk cok mesgul degilken. hayvan bir insan degilse zaten en istemedigi kisiye bile kaba bir cevap vermez kimse. sonrasında kendine guveniyor zaten diyorsun. daha ne kasıyor. direk gitsin. aynı yerde de takılıyomussunuz zaten bi goz asinalıgı vardır. su tanısma mevzuunda amma kasıyor insanlar ya. alt tarafı tanısma yani..asıl mesele ondan sonra ki orası kıza kalmıs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya bana o durum çok saçma geliyor işte. biri benım yanıma gelse kız/erkek farketmez. merhaba ben ayşe/ahmet muhabbet etmek istedim dese çok salak gelir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ama okutcam topiği cesaretlenir bence. yapar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 herif tiyatrocuysa gidip geçenlerde oyununuzu izlemiştim güzeldi bi imza falan diyip muhabbete girilir. hem imza isterken tanışmış olurlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: ya bana o durum çok saçma geliyor işte. biri benım yanıma gelse kız/erkek farketmez. merhaba ben ayşe/ahmet muhabbet etmek istedim dese çok salak gelir bana. valla sacma macma, her zaman ise yarıyor. hayvansa zaten biri kibarca kendini tanıtan birine cemkiricekse zaten bisi kaybetmemis oluyorsun gene. senin de ole gelip konusacak birine cemkiricegini sanmam mesela. ama sensin bu belli olmaz (:P) bu arada muhabbet etmek istedime de gerek yok aslında. zaten yanına gidip kendini tanıtan biri belli ki bisiler dicektir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 efendice gelen insana kimse hayir demez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 desin ki, düşünsene bir çocuğumuz olduğunu ününü senden güzelliğini benden alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: efendice gelen insana kimse hayir demez bence. özellikle gelinen kişi bir erkek gelen kişi ise güzelce bir bayansa mutlaka bir tanışma evresi olur. yok tanışma evresi olmaz da çocuk triplere girerse zaten ya kız arkadaşı vardır ya da uğraşılmayacak derecede tripsel bir insandır. gerekli tek şey cesareti toplamak ama o da sözlerle olmaz tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. aa siz din satıyosunuz demek, kusura bakmayın dün biraz x dini satın aldım de yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şuan için tek avuntumuz zengin olmaması aheuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ardeth said: desin ki, düşünsene bir çocuğumuz olduğunu ününü senden güzelliğini benden alır sen bi kızla tanışırken aklını benden güzelliğini senden alsın dersen çok kaybedersin bence abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kız zengin mi, vay fakir erkek zengin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. merhaba bayan ;) allah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ardeth said: Azmodai said: efendice gelen insana kimse hayir demez bence. özellikle gelinen kişi bir erkek gelen kişi ise güzelce bir bayansa mutlaka bir tanışma evresi olur. yok tanışma evresi olmaz da çocuk triplere girerse zaten ya kız arkadaşı vardır ya da uğraşılmayacak derecede tripsel bir insandır. gerekli tek şey cesareti toplamak ama o da sözlerle olmaz tabi sdf Saeros said: fede said: ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterli tanımadığım bi kız bana istiyorum dese ilk iş arkamı duvara verir böbrekleri sağlama alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben en son çocuğun tekine kafam inanılmaz güzelken gidip "abi 2 saattir arkadaşlarımla seninle nasıl tanışacağımı tatışıyoruz" demiştim dışarda sigara içerken yanıma geldiğinde. O da işte ben de eve dönecektim de böyle bir şey olacağı belliydi o yüzden bekledim falan demişti. Dürüst olmak işe yarıyor bazen. Ama ünlüyse işe yaramaz muhtemelen. Bilemedim. Çakmak istemek de işe yarayabilir. Hiç eskimez haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ünlü değil çocuk, az ünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arkamı duvara veririm kısmı sarmadı ya beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: Ardeth said: desin ki, düşünsene bir çocuğumuz olduğunu ününü senden güzelliğini benden alır sen bi kızla tanışırken aklını benden güzelliğini senden alsın dersen çok kaybedersin bence abi niye aptal mıyım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gördüğün gibi olayda görebildiğim tek olası sorun matematiksel bir nicelik sorunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar