Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

fede said:

ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterli

tanımadığım bi kız bana istiyorum dese
ilk iş arkamı duvara verir böbrekleri sağlama alırım
Sosyal ağlarda paylaş

selam ben blabla, muhabbet etmek istedim desin yanına gidip, cocuk cok mesgul degilken. hayvan bir insan degilse zaten en istemedigi kisiye bile kaba bir cevap vermez kimse. sonrasında kendine guveniyor zaten diyorsun.

daha ne kasıyor. direk gitsin. aynı yerde de takılıyomussunuz zaten bi goz asinalıgı vardır.

su tanısma mevzuunda amma kasıyor insanlar ya. alt tarafı tanısma yani..asıl mesele ondan sonra ki orası kıza kalmıs zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya bana o durum çok saçma geliyor işte.
biri benım yanıma gelse kız/erkek farketmez.
merhaba ben ayşe/ahmet muhabbet etmek istedim dese çok salak gelir bana.

valla sacma macma, her zaman ise yarıyor. hayvansa zaten biri kibarca kendini tanıtan birine cemkiricekse zaten bisi kaybetmemis oluyorsun gene.

senin de ole gelip konusacak birine cemkiricegini sanmam mesela. ama sensin bu belli olmaz (:P)

bu arada muhabbet etmek istedime de gerek yok aslında. zaten yanına gidip kendini tanıtan biri belli ki bisiler dicektir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

efendice gelen insana kimse hayir demez bence.

özellikle gelinen kişi bir erkek gelen kişi ise güzelce bir bayansa mutlaka bir tanışma evresi olur. yok tanışma evresi olmaz da çocuk triplere girerse zaten ya kız arkadaşı vardır ya da uğraşılmayacak derecede tripsel bir insandır.

gerekli tek şey cesareti toplamak ama o da sözlerle olmaz tabi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Azmodai said:

efendice gelen insana kimse hayir demez bence.

özellikle gelinen kişi bir erkek gelen kişi ise güzelce bir bayansa mutlaka bir tanışma evresi olur. yok tanışma evresi olmaz da çocuk triplere girerse zaten ya kız arkadaşı vardır ya da uğraşılmayacak derecede tripsel bir insandır.

gerekli tek şey cesareti toplamak ama o da sözlerle olmaz tabi sdf

Saeros said:

fede said:

ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterli

tanımadığım bi kız bana istiyorum dese
ilk iş arkamı duvara verir böbrekleri sağlama alırım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en son çocuğun tekine kafam inanılmaz güzelken gidip "abi 2 saattir arkadaşlarımla seninle nasıl tanışacağımı tatışıyoruz" demiştim dışarda sigara içerken yanıma geldiğinde.

O da işte ben de eve dönecektim de böyle bir şey olacağı belliydi o yüzden bekledim falan demişti. Dürüst olmak işe yarıyor bazen.

Ama ünlüyse işe yaramaz muhtemelen. Bilemedim. Çakmak istemek de işe yarayabilir. Hiç eskimez haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...