Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Merhaba ben bir bok yedim. Şimdi USB'den kulaklık takılı, o da bilgisayarın arkasından takılı, müzik açayım hoparlörden dedim, sağ alttaki ses zımbırtısının mixerından kulaklığı disable ettim, enable edemedim. Te kasanın arkasından da takıp çıkarmaya üşendim, sonra dedim ki lan ben şimdi hoparlörleri de disable etsem, bu alet "ben bi yerden ses vermeliyim" kafasına girip kulaklıkları açar. Ama onu da yapmadı, bu sefer toptan kaybettim sesi, nereden enable edeceğimi de bilmiyorum. Bir yardım edin, ev çok sessiz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 başlat, çalıştır, format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sag klik yenile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Hohoho buldum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 birilerinin gözü kalmış olmasın? //füks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Xaenin said: ...sonra dedim ki lan ben şimdi hoparlörleri de disable etsem, bu alet "ben bi yerden ses vermeliyim" kafasına girip kulaklıkları açar. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar