karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 abi burda da 80 dolar ya yuh be[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 http://shop.starwars.com/Product/ProductDetails.aspx?ProductID=222 yuh şuna bak... buna kim 750 dolar verir be hehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ne etcen la o kıyafeti?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ayrıca kostum 750 değil 77.99. Ucuz bile bence.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 750 olan princess amidala kıyafeti[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu sitede bibloları, darth vader voice changerı felan türkiyeye getirtebiliyor muyuz?[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 peki hiç düşündünüz mü darth vader neden o maskeyi takıyor die ha hiç düşündünüz mü?[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 düşündük kafasına güneş geçmesin diye.. hani cildi çok yanmış, kızarmış hatta extreme noktaya varıp beyazlanmış bile.. ondan takıyormuş ben sordum :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha ben hiç düşünememiştim bunu ^^;[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 abi napcçsın kostumu evde gıyıp dolasıcan mı? :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 darth vader in filmde giydigi kafalik diyesim geliyo ama helmet diyim :) 130.000 $ a satilmisti gecenlerde.. icinde george lucas in filmle ilgili bir yazisi falanda varmis.. bu haberi duydugumda ucuza gitmis zengin olsam 500.000$ bile verirdim ona demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben giysem disari cıkarim eauygheagyea[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 senin ebay deki kostüm 1.825$ olmuş..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: _-Sturm-_, 29 Temmuz 2004 00:01 tarihinde demiş ki: Kendin yaparsan Külkedisi kıyafetinden öteye gidemezsin :-p Süpersin :-)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu satılan starwa.scom daki vader helmet'ı çok kötü kurbağa yüzü gibi.esas 5-6 yıl önce limited edition çıkmış olan vader helmet ları vardı masterreplicas gibi içinde lucas'ın imzası vardı onlar mükemmel.tam replica yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar