Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Vader Kıyafeti istiyom üweeee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sitede bibloları, darth vader voice changerı felan türkiyeye getirtebiliyor muyuz?[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 29 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki hiç düşündünüz mü darth vader neden o maskeyi takıyor die ha hiç düşündünüz mü?[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference
Mesaj tarihi:
düşündük
kafasına güneş geçmesin diye..
hani cildi çok yanmış, kızarmış hatta extreme noktaya varıp beyazlanmış bile.. ondan takıyormuş ben sordum
:-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
oha ben hiç düşünememiştim bunu ^^;[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference

eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Mesaj tarihi:
darth vader in filmde giydigi kafalik diyesim geliyo ama helmet diyim :) 130.000 $ a satilmisti gecenlerde.. icinde george lucas in filmle ilgili bir yazisi falanda varmis..

bu haberi duydugumda ucuza gitmis zengin olsam 500.000$ bile verirdim ona demistim
Mesaj tarihi:
bu satılan starwa.scom daki vader helmet'ı çok kötü kurbağa yüzü gibi.esas 5-6 yıl önce limited edition çıkmış olan vader helmet ları vardı masterreplicas gibi içinde lucas'ın imzası vardı onlar mükemmel.tam replica yani.
  • Yeni Oluştur...