Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oss paniği:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh bir cok kişi bu sene aramızdan sınava girdi,kazandı veya kazanamadı..ve bircok kişi de benim gibi bu sene hazırlanacak.ben bu konuda tecrübeli patilerden yardım istiyorum..arkadaşlar ben bursada oturuyorum,ve bana dershane seciminde yardımcı olmanızı istiyorum..kaydoldugum dershanenin o kadar da iyi olmadıgına karar verdm ve değiştiricem:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
hangi üniversiteyi hedefliyorsun
ona göre birşeyler diyeceğim de?
bi de hangi bölümü hedefliyorsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
aslında bakarsan bilmiyorum,10 gün öncesine kadar bilgisayar istiyordum ama şu an kafam karısık:) herneyse üniversite olarakta dandik bi üniversiteye gitmek istemem çünkü mezun olunan yer onemli diye duymuştum..[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
itübilgisyar hedefim abicim gecen sene 368 istemiş ve bu sene benim tm ark mat. full sosyal 42 turkce 42 +fenden 5 net yaptı okul puanıyla toplam 363 aldı... sana varsa orda en iyi fen bilimleri derim kesin vardır. bu arada benim bu arkadaş dershaneye gitmedi (eskişehirde oturuyo) ama ikinci donem 4 aylık heyet raporu aldı hergun 500 soru cozuyodu filan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
benim hedefim itü bilgisayar. bu sene giricem öss sınavına ve bursada oturuyorum ben de =P. tan dershanesine gitmeyi düşünüyorum ben. geçen sene gittim güzeldi beğendim bu sene de gidicem işte.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Yaşamak İstemem Artık!
Mesaj tarihi:
yok abi benim heyet raporu alabileceğimi sanmıyorum?daha nereden nasıl verildiğini bile bilmiyorum? nova konusunda zaten aynı fikirdeyim,bende sevmedim orayı,gerçi gitmedim ama hiç iyi anlatmıyorlar
Mesaj tarihi:
girecekler için söyleyeyim geçen senelerin össini çözüpte çok yüksek puan alırsanız sakın aldanıp gaze gelmeyin bende o össlerden istediğim yerin nerdeyse hepsinden 10 puan üstünde alıdım ama normal össde 10 puan altında :p Kısacası onlar biraz yalan oluyor heh...(tabi birde ev ortamı ve stressiz sınav hakkaten farklı)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 29 Temmuz 2004 15:57 tarihinde demiş ki:
girecekler için söyleyeyim geçen senelerin össini çözüpte çok yüksek puan alırsanız sakın aldanıp gaze gelmeyin bende o össlerden istediğim yerin nerdeyse hepsinden 10 puan üstünde alıdım ama normal össde 10 puan altında :p Kısacası onlar biraz yalan oluyor heh...(tabi birde ev ortamı ve stressiz sınav hakkaten farklı)
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
sen şimdi netten çık
git ders çalış itü istiyorsan
kafanı kaldırma çalış çalış
seneye yeni konular da geliyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 29 Temmuz 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
sen şimdi netten çık
git ders çalış itü istiyorsan
kafanı kaldırma çalış çalış
seneye yeni konular da geliyor
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Eh itüde öyle bir bölüm istiyorsan yaz bitmeden geçen senenin konularını baştan aşağı tekrar et ve zorlandıkların üzerine test çöz. Nekadar çabuk işin bilincini kaparsan okadar iyi. (ama 500 soru çözcem diye fazla yorma kendini başta sonra pilin biter) Hem seneyeki konuları çalışmaya vaktin olur rahat rahat.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ardeth bence yazı da değerlendirsin
çok zor oluyor okulla beraber[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
eh bende zaten yaz bitmeden geçen senenin konularını tekrar et dedim birşey demedim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yeşilırmak yada Tan derim ben. ikisine de gitmedim ama gidenler arasında çalışkanlar başarılı oluyor. mühim olan kendin çalışman tabi ama, dershaneye bel bağlama yani, yanlız başına kurtaramaz seni.

Enver paşanın dediği gibi;

"Napioossss? çalışıossss, ilk sene giriosssss!"

;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Exodus, 29 Temmuz 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
Yeşilırmak yada Tan derim ben. ikisine de gitmedim ama gidenler arasında çalışkanlar başarılı oluyor. mühim olan kendin çalışman tabi ama, dershaneye bel bağlama yani, yanlız başına kurtaramaz seni.

Enver paşanın dediği gibi;

"Napioossss? çalışıossss, ilk sene giriosssss!"

;)

ahha enver paşa benim bu sene dersime girdi çooook tatlı bir adam ya:) ben onu cook seviyorum:)sevgili patiler enver paşa bizim okulda (nmpal)matematik hocasıdır ama dersinde matematikten başka herşeyi yaparsınız,ona gore sınavda aldıgın not hiç onemli değildir,seviyorsa seni karnende dersi 5!!
ancak bu sene bizim okuldan bursa anadolu lisesine tayin istemiş,onu cok özlicez:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!!
Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
o kim ya hiç görmedim ben :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
zaten agustos 15den itibaren baslıyo tekrarlar... ama soyle dusun 2 yıl kasacam bi daha hayatın kurtulacak. valla benim listede 180 puan yapsam bile en ustte yazacak paşalar gibi İTÜ...

dur su eskenar ucgenin dikdortgene oranını tekrar edeyim..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 29 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
o kim ya hiç görmedim ben :)

her salıyı Geleneksel Akış Günü ilan etmeseydin tanırdın:D
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar naptınız siz ne 7/24 ü ya delirdinizmi. Kişiye bağlı bu tamamen arkadaşlar. Ben bütün sene internet cafelerde sürttüm sadece belli şeyleri takip edip eksiklerimi tamamladım aldığım puan gayet makul(itü tutmuyor 5 puan kadar gerisine düşmüşüm).

Sizin tek yapmanız gereken rahat olmak çalışamıyorum diye panik yapıp moral fln da bozmayın çalışanlarıda gördüm ben çalışmak ama düzenli çalışmak kazandırır sizi. Kesinlikle bir şeylerinizi kısıp engellemeyin sizin hatanız olur üzülürsünüz. Sene bitince birde kazanamassanız ben ne yaptım böyle dersiniz sonunda.

Rahat oln arkadaşlar öle abartılcak bişi diil bu öss[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
evet kısmen de olsa bende katılıyorum sana ben ne insanlar gördüm 7/24 çalışıp barajı geçemeyen,belki inanmayacaksınız ama ben bile şaşırmıştım naptın sen dedim.
tbi bunu derken kendini salmamak da önemli,panik olmamak ondan da önemli.
düzenli,planlı ve sürekli günü gününe tekrarla yapılabilecek bi sınav öss.
bende gelecek sene giricem,hatta bunları söylerken vay bea yapabilecek miyim diyorum ancak başka çarem de yok,ya kazanacam ya kazanacam.şimdiden panik oluyorum,yni soğukkanlı olmama rağmen.
herkesinde dediği gbi 1 seneni çöpe at ama gelecek bütün seneler senin olsun,gerçekten öyle,istediğin mesleği yapabilmek kdr güzel birşey yoktur tahminimce ve gözlemlerimce.
En önemlisi ve umarım herkes için en hayırlısı olur.*nokta :)*[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben ilk sene kazanamadım daa dorusu 319 almıştım yazmadım bi yerleri, sonra bu sene hazırlandım ama fazla kasmadım ne yalan söliim günü gününe çalışmadım, 326 geldi bu sefer, iide oldu, istediim bölümlere giriom bu sene, adrısı tüm yeni öss madurlarına :p
Mesaj tarihi:
said:
dory, 29 Temmuz 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 29 Temmuz 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
o kim ya hiç görmedim ben :)

her salıyı Geleneksel Akış Günü ilan etmeseydin tanırdın:D
hehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
  • Yeni Oluştur...