LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Komutan ve Akkcom (doğru mu yazdım nickini) ile tanışmıştık. Sanırım Saklı'da (Yusuf'un kafesi saklı mıydı?) bir turnuva vardı, denk gelmiştik. İşin güzel yanı harbi harbi 10 senedir adını bile duymadığım adamların ufak ufak ortaya çıkması. Seni de hatırlıyor gibiyim. Benim nickler ve klanlar süreç dahilinde [AOD]Arcane [Turk]Arcane [LombaK]Knight [LombaK]Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 [AOD]MadOrca [Lombak]Orca hoşgeldin hell =) AKkomm vardı yaaa =D cok uzun bi süre akk ile komunun aynı kişi olduğunu düsünmüştüm =D geyiklerini özledim. zaman ne hızlı gçmiş ya, daha geçen paranın sitesinde battle report okurduk. evet okurduk. replay bile yoktu ozamanlar. fahişe madnessı kaç kişi hatırlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dark.dr ve rom da mezarlarından çıkacaklar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellBorN Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ahahah, geçen paranoid ile mesajlaştık son turnuvaları (kore) takip ediyormuş, bisu vodları izliyormuş bol bol :) Angels of Death olarak demek sc2 desiniz yine, bakalım bu serinin ikinci oyunu hayatımızın kaç yılını parselleyecek. Bu arada saklı kafedeki turnuvada 3 coo vardı, ben akkcomm ve komutan. Özlüyorum o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 pop ve ben dark'ın evlendiğini düşünüyoruz. kesin başına birşey geldi bu adamın. liquid nerede bu arada? takılıyordu buralara. gerçi unity100'ün kankası bu adam, kara listeye ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 saklı dediğiniz beşiktaş şair nedim sokak adresteki yer miydi lan bu arada? ben afedersiniz biraz klas birisiyim de, taksiyle giderdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 LombaK_Knight said: Arkadaşlar selamlar. SC2 Betasındayız. LombaK™ şu anki kadro: [LombaK™]Bug [LombaK™]MadOrca [LombaK™]Arcane Benim account "arcane.arcane". Peo'nunki "huun.huun". Eski LombaK™ memberlardan yaşayanlar ses versin. Betası olan ve LombaK™ memberı olmak isteyenler bana başvurabilir. bende cs sandim heycan yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cs de klan [Lee] idik. Lise[Lee] Kir[Lee] vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 huun said: cs de klan [Lee] idik. Lise[Lee] Kir[Lee] vs... hatirliyom sanki, siz cs5.sanane.com da takilirmiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hatırlayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o zaman lee denilen baska bi clan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Evet, şair Nedim Sokak. Sen diyince oturdu yerine. Dark.Dr (nicki böle yazılmıordu tam) ve Meo ile her gece UMS muhabbeti olurdu. Ciddi özlemişim adamları. Bu arada Peo, bitirdim sıralama maçlarını. Gold'a attı beni. Rank 7. Şimdi kasıyorum ama tez zamanda deneme maçlarını yapmaya başlamamız lazım. Hani Görükle'de kasardık ya... 4 grup Wraith vs 1 grup Corsair = Corsalar ezer Limit Carrier vs Limit Corsa = Corsalar gövdeye kliklenirse çok pis ezer 1 Goon vs 1 Tank = %75 goon alır. (Gerçi goon nerfunden sonra mıydı önce miyidi hatırlamıyorum) 3 grup iyi kurulmuş siege tank vs unlimited goon = Goon mezarlığı Nese işte anladın sen olayı. Bu arada sen Brood War gibi değil falan dedin oyuna ama çok rahat ısındım ben. Hatta şuu söyleyebilirim ki kafamda gereksiz yükler olmadan (işçi çıktı min klik verdim mi?) çok daha rahat ve akıcı oynuyorum oyunu. Mikroya zaman kalıyor. Balansla ilgili sıkıntılar olabilir, normaldir. Sihir'de her maç 6 pool yapıcaklar mı acaba diye ter akıtırdım. 150 min Pool yılları. Bunda da mutlaka balans olur. Bu arada ciddi eksiklik oyunun sesleri. Hani nerde o eski zealot vurma sesi "TaK! TaK!" diye. Çok ince kalmış sesler hissetmiyorum vurduğumu. Bir de ayrıca neden F2-F3-F4 tuşlarımı iptal etmişler onu da anlamadım. Yani o tuşlar başka işe atansa anlıycam da, boş duruyorlar. Bu arada [LombaK]Pyros Anyone mı? Anyone hack yapan çocuk muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellBorN Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 huun said: saklı dediğiniz beşiktaş şair nedim sokak adresteki yer miydi lan bu arada? ben afedersiniz biraz klas birisiyim de, taksiyle giderdim hep Haha orasıydı. Bu arada medicte iken tatarramazan ve öküz isimli iki arkadaş vardı. tatar sanırım admindi, öküz de çok geyik adamdı. her ne kadar muhabbetim olmasa da şu an ne yapıyorlar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Hellborn,komutan bu foruma üye ama ne kadar takip ediyor bilmiyorum 1 ay önce falan bir post atmıştı,scuniverse diye bir site açıldı medicten sonra ama eskilerden kimse yok,bunun dışında süper hatırladın ya tatarramazan ve öküz vardı,nerdeler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tatarramazan'ı bilse bilse türklerin karslan'ı bilir, aynı firmada çalışıyorlardı. xxx* türkiye'nin merkez binasında kimsenin gidip görmediği dandirik bi yerde bi bilgisayardı medic hehe tatar askere gidince birisi fişini çekmiş öyle kalmıştı vs bir muhabbet hatırlıyorum. karslan'a bi ulaşmaya çalışalım bakalım. * : firma ismini düzelttim. dünya küçük ne olur ne olmaz. dünya çapında bir firma diye düşünün siz onu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 LombaK_Knight said: 1 Goon vs 1 Tank = %75 goon alır. (Gerçi goon nerfunden sonra mıydı önce miyidi hatırlamıyorum) şu mesaj şurda bi dursun hele. tarihin derinliklerinden bi mesajlar daha çıkartıp gelecem birazdan. başlık buymuş hehe goon vs tank tartışmasına dikkat !!! nerften önce %75 goon alıyordu, zaten nerften sonra aptal olmuştuk. bazen tank alıyordu, bazen goon; ama oyun dinamiklerinde böyle random şeyler olmaması gerekiyordu. siege mode on tank, siege mode off tank vs goon hep farklı sonuçlar veriyordu nerften sonra ama gene genelde goon alıyordu. fog of war ile ilgili bişeydi herhalde. nerden nereye, bölümde neler dönmüş geçen günlerde diye bakerken aklıma geldi. ne işsizmişiz o günlerde ^^ bu arada ben hala işsiziim, scII lab kurmak için gönüllü birisini arıyorum. dinamiklerin dibine vuralım go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aklima geldi bak huun hani sc2 sitesi yapacaktik tr icerikli,hani yazacaktin. siteyi domain i veriyim kullan bosa gitmesin bari demistim en son. kalmis oyle baya oluor. hey gidi, cok pis ekmissin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 konuşmuştuk onu ya. bu işe birlikte kalkışacağımız arkadaşlar başka işlere kaydı, ben de tek başıma güvenemedim netekim. siteye sahip çıkarız ama merak etme sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bir diğer işsiz de benim ve site için elimden gelen katkıyı yapmaya hazırım. Bnet acc olmadığından scII lab için bişey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar