LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Arkadaşlar selamlar. SC2 Betasındayız. LombaK™ şu anki kadro: [LombaK™]Bug [LombaK™]MadOrca [LombaK™]Arcane Benim account "arcane.arcane". Peo'nunki "huun.huun". Eski LombaK™ memberlardan yaşayanlar ses versin. Betası olan ve LombaK™ memberı olmak isteyenler bana başvurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 medic vardı bir ara, sc2 çıkınca o da geri döner belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sana niye başvuruyorlar lan?!!? gene bir iktidarı devirme planları seziyorum ama neyse hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Olm bizimkisi senelerdir ikili yönetim. Bana başvurur sen onaylarsın apprentice olarak alırız adayı. Ya da sana başvurur ben onay veririm aynı süreç dvm eder. Ayrıca niye iç işlerimizi halka açıyorsun lan. Hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne ne lan klan işte. huun biraz iyi oynayıp saygımı kazansa başvurabilirim sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Aod ve Coo da reload olur belki Lombak zaten en son kurulan klandı ya Paranoid in sitesi vardı belki gene aktif olur Ama keşke Medic geri gelse ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bence para çoluk çocuğa karışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya Komutan ı gördükten sonra para bile geri döner bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Lombak 4ever'ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 AOD geri döner mi bilmem de, eski AODlardan Arcane ve ben Lombak tagında mücadelemizi sürdürcez=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arcane mailin vermiştin ama unuttum buraya koyuyorum bi tane konuştuğumuz taktiğe karşı kazanan protossun olduğu bi replay. http://www.mediafire.com/?wuqcwmnui1j biraz benim de mallığım var ama genel fikir belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 huun bunlar da senin için, aynı taktik terrana fail olurken, yine benim de baya mallığım var ama olsun http://www.mediafire.com/?yknmntjyjdz http://www.mediafire.com/?12zgtzl1yui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LombaK ne ya? SC1 döneminde ergendiniz herelde koymuşsunuz tırt bi isim. Değişerek gelişin artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 anısı var abi demek ki çok saçma bi yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 E olabilir anısı? Yine olur anısı yani, beyninizden silin atın demiyoruz ki. Saçma değil yorum, sensin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kendileri yaparlar açıklamasını da, adamlar gençliklerinden kalma bi şeyi yaşamak hatırlamak istiolardır yani, sen gelip "lombak ne yauu büyüyün artık" diye gereksiz bi saygısızlık yaparsan saçmalamış olursun. ok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ohaha yahu amma ciddiye almışsın. kimseye saygısızlık yaptığım falan yok. tehey eallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Susun lan koyluler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 toggie said: LombaK ne ya? SC1 döneminde ergendiniz herelde koymuşsunuz tırt bi isim. Değişerek gelişin artık =) oha adam türk starcraft camiasının kutsal bir değerine laf etmiş. seni, insanların vicdanına teslim ediyorum. eskilerden tanıdık birileri denk gelir 2 geyik yaparız, eskileri yad ederizdir amaç. sc çıktığında benim üniversitede 2. senemdi. lombak ismini bulduğumuzda kaçtı hatırlamıyorum, sen hesab et işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tunca said: ne ne lan klan işte. huun biraz iyi oynayıp saygımı kazansa başvurabilirim sdfj sen biraz iyi oyna ben clan kurunca seni academy'ye alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tunca said: arcane mailin vermiştin ama unuttum buraya koyuyorum bi tane konuştuğumuz taktiğe karşı kazanan protossun olduğu bi replay. http://www.mediafire.com/?wuqcwmnui1j biraz benim de mallığım var ama genel fikir belli oluyo protossa fail olduu başka bi rep http://www.mediafire.com/?yd3mneznji2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Fistan said: tunca said: ne ne lan klan işte. huun biraz iyi oynayıp saygımı kazansa başvurabilirim sdfj sen biraz iyi oyna ben clan kurunca seni academy'ye alırım :D mondragonu yendim olm az önce başka böle bi accomplishmentı olan adam yoktur burlarda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ne güzel insanların betası var lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellBorN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Agmahan said: ya Komutan ı gördükten sonra para bile geri döner bakarsın Arama yaparken şansa buldum bu siteyi, çok duygulandım eski medic tayfasının hala irtibatta olmasına. Ben de medic zamanından [Coo]HellBorN, Komutan demişsin nerede şu an =), özelmişim liderimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar